הראשון נכון............

FreakOfNature

New member
את צריכה להתחיל ללמוד לשרשר ../images/Emo4.gif

את לא יכולה להכתוב סתם ככה הודעות ולצפות שהן "יתחברו" מעצמן לשרשור הנכון. אם את רוצה להגיב להודעה, אז את צריכה לפתוח את ההודעה, וללחוץ בתחתית ההודעה אליה את רוצה להגיב, על הקישור: "הוספת תגובה". את את לוחצת, כמו שאת לרוב עושה, על הקישור שבראש דף הפורום: "הוספת הודעה" אז את מוסיפה הועה ראשית, שלא קשורה לשום שרשור אלא מהווה שרשור בפני עצמה. את ההודעה הזו שלך אני כבר לא אשרשר למקום הנכון (למרות שיש באפשרותי לעשות זאת, וכבר עשיתי זאת עם הודעות אחרות שכתבת), בתקווה שתשימי לב לכך ותכתבי הודעה חדשה שמשורשרת כמו שצריך. אם את לא מבינה מה צריך לעשות, או שבכל זאת לא מסתדר לך, ננסה לעזור לך שוב
על תשומת הלב

אלסופי

New member
אני יודעת לשרשר

אבל יש פעמים שמבקשים בפורומים אחרים לא לשרשר כי זה מציף וזה הורס את הפורום... תודה שהערת את תשומת ליבי........

../images/Emo12.gif

באמת
אף פעם לא שמעתי על זה. אולי את מתכוונת לכל הנצל"שים. אבל אם מדובר בתגובה לשאלה מסויימת אז חובה לשרשר.

FreakOfNature

New member
אבל שימי לב שכתבת הודעות שקשורות

לדיונים מסוימים בפורומים, בלי קשר לכלום כהודעה ראשית. את יכולה להסכים איתי שזה שכתבת ש"הראשון נכון" בהודעה ראשית, זה לא ממש ברור שאת מדברת על השרשור של עדי, וסביר מאוד שתוך כמה שעות ההודעה הייתה נדחקת לתחתית העמוד ואילו ההודעה של עדי הייתה נשארת יחסית למעלה, ואז לא היה ברור על מה את מדברת. אני שמח שאת מוכנה לשתף פעולה.

למעלה