הראסטות!

מה...? יש משהו לא מובן...

לא הבנתי....כשלא חופפים אז נוצרות ראסטות? מה? איך? והם מחזיקות וניראות כמו ראסטה שעושים?

ראסטות טבעיות נוצרות עקב

אי חפיפה/סירוק השיער וכל מיני דברים כאלה. כמובן שהן לא יכולות להויצר למישהו שיש לו שיער חלק אלא למישהו ששיער מקורזל/מתולתל/יבש. כמובן שהראסטות האלה לא משהו מסודרת ויש שוונצים בחוץ ובקיצור הן לא נראות כמו ראסטות שעושים.

fleaboy

New member
ממש לא נכון

למורה שלי לבאס היה שיער חלק והוא נראה לי בחיים לא חפף... והיו לו ראסטות טבעיות ממש יפות (אבל הוא הסתפר:[ ) ואני מכיר מישו עם שיער ממש מתולתל שיש לו את הראסטות הכי יפות שראיתי... בלי אף שוונץ ומסודרות ונראות יותר טוב מכל ראסטות שתעשו במסרגה... והוא בחיים לא נגע בהן... והווא חופף טוב טוב

ואייי זה באמת מהמם ../images/Emo140.gif

הראסטות שלה כאלה יפות כאלה אני רוצה איך עושים אם רוצים ראסטות מחומצנות כמו שלה? קודם מחמצנים אחר כך עושים?

פ ו ס ט י

New member
אבל

תחשבי שאם מחמצנים אחרי, זה לא נכנס לבפנים.. ברגע שאת עושה לפני זה תופס את כל השיער.

fleaboy

New member
הן נורא מבולגנות...

ראסטות טבעיות יפות http://drako.pisem.net/Pics/Forum/Shoval%20-%20Forum/shoval014.jpg אח"כ הן ניהיו עוד יותר יפות... זה של מישו שאני מכיר עכשיו הוא בצבא ואחרי משפט וכלא הכריחו אותו להשאיר רק 15 סנטימטר שיער... הוא הוריד מלא :(

fleaboy

New member
מסתבר שלצבא לא אכפת מהשיער של אנשים

אז הוא היה במשפט ובסופו של דבר אחרי כמה חודשים נתנו לו אישור לשיער באורך 15 סנטימטר... שזה בערך שליש ממה שהיה לו עכשיו הוא חייל עם ראסטות :]

מצויין../images/Emo70.gif

ממש יפה...

fleaboy

New member
מממ

כי בהתחלה כאילו הוא נחשב לסרבן גיוס הוא אמר שהוא לא מוכן להתגייס אם מורידים לו את השיער אז הוא הלך לכלא ונכנס להליכים משפטיים כדי לצאת ולשרת ולעזור

למעלה