הראל סקעת מופיע היום בב"ש

G A L 17

New member
הראל סקעת מופיע היום בב"ש

אולי כבר רשמתם פה אבל הסתכלתי ולא מצאתתי , אם פספסתי מצטער.... בכל אופן , קניון הנגב , לא זכור לי השעה..... לי תבואי להופעה את עדין חייבת לי ביקור!!! :)

גלללללל ../images/Emo60.gif

הוא גם אמור להופיע בפורום שוב מתישהו, לא? יאאאא תלך להופעההההה!!! בשבילי!!!! הייתי מתה לבוא
החיים כל כך קשים!

G A L 17

New member
מממ לא...

האמת שזה לא המקום הכי טוב להגיד את זה , אבל את יודעת שאני ושירים של סקעת זה היי בי לא מעבר :) פשוט באי סי קיו את לא עונה לי כבר כמה שבועות אז אמרתי נבוא לפה להגיד לך :) בכל אופן סקעת הופיע בפורום בפורים ולא ידוע לי על עוד הופעה שלו בקרוב , אבל היום בפורום יש עברי לידר , אני הולך יהיה כיף :) ותפסיקי לסנן אותי יא שמנה..........

חחח ../images/Emo60.gif

גללל אוף אני לא מסננת אותך! אני מתה פה מחוסר זמן! לא כתבתי כאן בפורום איזה יומיים.. וגם בדו"ק בקושי כתבתי. יש לי שבוע עמוס ומעצבן! אני אדבר איתך עוד אל תדאג.. וחתיכת רשע! אתה אמרת שהתמכרת ללעוף!! אתה לא יכול להכחיש את זה! ובהופעה שהייתה בפורום אמרת שהוא דפק הופעה! שמן
אז שום היי ביי! תאהב אותו כבר!!!!

G A L 17

New member
אבל.....

ההופעה בקניון בחינם, מה שאומר מלא בנות 12 עם חצאיות מיני ורודות שיצעקו "הראל תעשה לי ילד" אני מעדיף לוותר :) אבל כן לעוף באמת שיר חמוד רצח (למרות שגם אמרתי לך שאת זורו אהבתי יותר:) ) ואממ כן בפורום הוא באמת דפק הודעה מעולה........ בואי נסכם ככה , בגלל שאני אוהב אותך , אני אחבב אותו .... ,גם ככה יש לו מיליון וחצי מעריצים , אחד יותר אחד פחות לא יזיז לו........

למעלה