הראל מתארח היום ב... רדיוס 100 בשעה 15.00 הנה קישור לרדיו תהנו!
ס סקעתית בעמ האחת New member 24/8/06 #3 תודה מאמי../images/Emo39.gif איזה מאמי הראלוש! שמעתי נכון? הוא אמרלפלאפון שלו "שתוק?" חח.. איזה מתוק.
תודה מאמי../images/Emo39.gif איזה מאמי הראלוש! שמעתי נכון? הוא אמרלפלאפון שלו "שתוק?" חח.. איזה מתוק.
ס סקעתית בעמ האחת New member 24/8/06 #4 זה אחד הראיונות הכי מצחיקים ששמעתי הראל כל כך מתוק ומצחיק. מתאים לו להיות זמר/שחקן/דוגמן/רקדן/קומיקאי הוא פשוט כל יכול, הראל סופרסקעת.. אני מאוד אהבתי איך שהוא הצטרף ועזר להילה ששרה את "לעוף". רוצה עוד ראיון כזה.
זה אחד הראיונות הכי מצחיקים ששמעתי הראל כל כך מתוק ומצחיק. מתאים לו להיות זמר/שחקן/דוגמן/רקדן/קומיקאי הוא פשוט כל יכול, הראל סופרסקעת.. אני מאוד אהבתי איך שהוא הצטרף ועזר להילה ששרה את "לעוף". רוצה עוד ראיון כזה.
ס סקעתית בעמ האחת New member 24/8/06 #8 אני באמת מקווה שמישהי הקליטה../images/Emo39.gif כי אני רוצה לשמוע עוד פעם.
I I N S T I N C T New member 24/8/06 #6 איזה מאמי הוא../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif איזה חמודי.. איזה מצחיק היה עם ההיא שקראה לו קופיף.. חח ראיתי את זה בווידיאו, דרך האינטרנט והייתה איזה אחת ששרה את לעוף וניראה לי שהוא פשוט רצה להתפוץץ מצחוק.. חח
איזה מאמי הוא../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif איזה חמודי.. איזה מצחיק היה עם ההיא שקראה לו קופיף.. חח ראיתי את זה בווידיאו, דרך האינטרנט והייתה איזה אחת ששרה את לעוף וניראה לי שהוא פשוט רצה להתפוץץ מצחוק.. חח
ס סקעתית בעמ האחת New member 24/8/06 #7 אבל הוא עזר לה המתוק ../images/Emo39.gif ולא נראה לי שהוא צחק על איך שהיא שרה, אלא בגלל שהפסיקו את הפלייבק והיא המשיכה לשיר. והוא קרא לעצמו קופיף. איזה קופיף קופיפי
אבל הוא עזר לה המתוק ../images/Emo39.gif ולא נראה לי שהוא צחק על איך שהיא שרה, אלא בגלל שהפסיקו את הפלייבק והיא המשיכה לשיר. והוא קרא לעצמו קופיף. איזה קופיף קופיפי
ה השולט המקסים New member 24/8/06 #9 קומנת משטרת האופנה... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7592&smsMsg= כנסווו .....
קומנת משטרת האופנה... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7592&smsMsg= כנסווו .....
A AgAm S New member 24/8/06 #10 ראיתי../images/Emo99.gif זה היה מדהים הקטע עם הפלוסססססססססס הרג אותי כפרעליו
I I N S T I N C T New member 24/8/06 #11 חח נכון../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif
ל לאו14 New member 24/8/06 #12 רק אני לא שמעתי..=/=/../images/Emo141.gif לא הייתי פה ולא ידעתי..=/=/=/=/
ב בובית ספוגית מרובעית New member 25/8/06 #1 כנ"ל ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif
מ מ א מ י2 New member 24/8/06 #13 חחחח היה קו-רע!! ../images/Emo219.gif איזה בנאדם מצחיק XD הפלוס היה קורעע ועם זאתי עם לעוף XD לא קופיף ולא שומדבר הוא אמר עם הפלאפון שתוק?! חחחחחח וואע
חחחח היה קו-רע!! ../images/Emo219.gif איזה בנאדם מצחיק XD הפלוס היה קורעע ועם זאתי עם לעוף XD לא קופיף ולא שומדבר הוא אמר עם הפלאפון שתוק?! חחחחחח וואע