הראל מקום 38 ברשימת 50 היפים והנכונ

גלי 89

New member
הראל מקום 38 ברשימת 50 היפים והנכונ

קרדיט לפורום של הראל בסברס. בפנאי פלוס יש את הרשימה של 50 היפים והנכונים של 2005 הראל מקום 38 ברשימה אני מעתיקה מה שכתוב עליו: הראל סקעת הוא כבש את הלב מהרגע שהגיע לאודישנים של "כוכב נולד 2" עם תספורת של ילד טוב כפר סבא וביצוע רגיש ואינטליגנטי. הראל סקעת אומנם הפסיד בגמר, אבל השיר שלו היה זה שבמשך חודשים צעד במקום הראשון במוסיקה 24. אחרי שלל חלטורות ופסטיגל (שגם בו הוא הגיע למקום השני), מגיעה ההזדמנות של חייו: עכשיו הוא מככב בהצגה "מי שחלם" על חייו של יצחק רבין ובניגוד לכל המלעיזים שיצאו כנגד הליהוק שלו, אנחנו חושבים שזו תהיה ההזדמנות שלו להתנתק לגמרי מרחם "כוכב נולד" (עוד לא אמרנו כלום על המדים המדליקים שהוא לובש שם). בגלל הגלגול החדש והעתיד שכולנו תקווה שצופן בתוכו כמה תקליטים, טלנובלות והרבה הופעות בינלאומיות הוא מקבל מקום כבוד ברשימת היפים והנכונים שלנו. הכי נעים לעיניים: השיניים המושלמות שמוחזקות על ידי שתי גומות חן הורסות. הפנטזיה שלנו: לשחזר את גמר "כוכב נולד 2 " , הפעם כשהוא מקום ראשון. טעון שיפור: לא מצליח לגמור ראשון. עוד 10 שנים : אקי אבני או לפחות יהודה לוי משודרג.

אויייי הראלי../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

בהחלט הגיע לו מקום יותר טוב מ-38... כאילו נינט
הגיעה למקום ראשון... אלוהים יודע איך... קיצר, לא נורא המקום של הראלי, שימשיך במה שהוא וזהו...

מה?

טוב אז קודם כל כל הכבוד שהוא נכנס לרשימה! אבל מה הם עיוורים??? רק מקום 38? מינימום הוא היה צריך להיות ב-10 הפותחת.

לאו13

New member
מגיע לו יותר!!

כאילו נינט אשכרה מקום ראשון!להראל מגיע לפחות ב-5 לפי דעתי! אבל בכל זאת... כל הכבודדד!!

skaatushonet

New member
באמת מגיע ראשון!!!

מי במקום השני?ובאיזה מקום מויאל??? סתם להשוות.... לא נורא,בשבילי הוא תמיד מקום ראשון!!!

שאלה חשובה..! ../images/Emo65.gif

זה לא ממש מעניין אותי אבל באיזה מקום הראל מויאל הזבל?? ועם בכלל הוא שם כי הוא לא ממש חתיך..

skaatushonet

New member
בבקשה אל תקראי לו זבל...

הוא לא עשה לנו כלום והוא גם בן אדם.זה שהוא ניצח את סקעת לא אומר שהוא זבל....

מי ראה היום את הראלוש באקזיט ???

למי יש את הקטע של הראלוש שהיה היום באקזיט להורדה לא ראיתי ואני חייבת לראות למי יש ??? למי שיש פליז שיביא לי ...!!! הראלוש סקעתוש ++ ליאורוש סקעתוש = שלמות יתר ...!! אל תשימו נר על החלון כי השלכת תעיף אותו !!!!

עשירה

New member
מה הראל היה היום באקזיט?את בטוחה?

אני שמעתי שבוע שעבר שמויאל צריך להיות השבוע באקזיט אבל לא סקעת מי אמר לך שהוא היה?

לאו13

New member
כןןן הראלי היה באקזיט!!

גמאני לא ראיתי... יש היום שידור חוזר ב12:40 ולילה !!!!

dovratl120

New member
רשימה מגעילה מה זה מוש בן ארי

עקף את סקעת אתם מאמינים?! יש לי בחילה!

למעלה