הראל כתב ברישמי!!
כנסו להגיב, מגיע לו!!
http://www.harelmoyal.com/forums/index.php?showtopic=35889&st=0 "היי יקיריי ......מה שלומכם ?? חג פורים שמח ...אתם בטח ברגעים אלו חוגגים וחלקכם בטח מחופשים ( ורק אני עדיין לא מצאתי תחפושת...) ראשית אני מתנצל על כך שהרבה זמן לא כתבתי כאן בפורום אבל עקבתי אחר המתרחש ואני מעורב כל הזמן האמת היא שתכננתי את זה כך שבמפגש פורום הקרב ובא אני אשתף אתכם בכל מה שעבר עליי בתקופה האחרונה ואענה לשאלות שלכם ( ובטח יהיו הרבה ..לשמחתי ) אז כדי שיהיה לנו הרבה על מה לדבר אני אגע בכמה נקודות חשובות בקצרה וארחיב עליהן במפגש. אז ככה החודשים שעברו היו די עמוסים בשבילי מבחינה רגשית בעיקר כל נושא החתונה . אתם לא מבינים איזה כח צריך וכמה ריצות ושעות ארוכות אורכות ההכנות זה פשוט טירוף (קרו לי גם כמה דברים מצחיקים שעליהם אספר במפגש בעזרת השם) אבל בגדול אני נורא מתרגש ...... הופעות- בתקופה הקרובה נסגרו הרבה הופעות ואני מאוד שמח על כך והראשונה שבהם תהיה ביום שישי בבאר שבע (אתם בטח יודעים יותר טוב ממני כי אני מעופף בקטע הזה)ואת השאר רויטל תעביר לכם כי היא בטוח יודעת יותר טוב ממני . יחד עם ההופעות בתקופה הקרובה אני מצטלם לכמה תוכניות טלויזה ויש כמה שכבר שודרו (איזור התעשייה ,גם להם מגיע וכ"ו....) יש עוד כמה הפתעות בדרך בנושא הטלויזיה אבל גם את זה נשאיר למפגש. אני שמח לבשר לכם שביום ראשון יוצא לתחנות הרדיו הסינגל הרביעי "כבר לא"והחלטתי להוציא דווקא אותו בגלל הרבה תגובות שקיבלתי ובגלל ששמתי לב שרובכם מאוד מחוברים אליו אז נקווה שהעם יחשוב כמותכם בנוסף השבוע יצולם גם הקליפ של כבר לא ועוד קליפ של הסינגל החמישי ....זה יהיה יום צילום שבו נצלם שני קליפים . לגבי"אינדיה" אומנם הוא לא הגיע לראשי המצעדים אבל אני מקבל עליו המון תגובות טובות ( גם על הרמיקס) וזה מחמם את הלב נקווה שעם בוא הקיץ השיר הזה יקבל חיזוק . בימים אלו סיימתי להקליט שיר לפרוייקט "עבודה עיברית" פרוייקט שבו נבחרו 60 אמנים ישראליים לבצע קאברים לשירים ישראלים ראשונים ומאוד שמחתי על כך שפנו אליי לכן בחרתי את אחד השירים האהובים עליי "עוד דקה את נעלמת" שבמקור הושר על ידי זוהר ארגוב ( מאוד מעניין אותי לשמוע אם אהבתם....). יש עוד המון דברים שאני הייתי שמח לשתף אתכם אבל אני מעדיף להשאיר את זה למפגש כדי שיהיה מעניין יותר אשמח לענות לכם על כל שאלה ולשתף אתכם בהכל אבל יש לי בקשה אחת והיש - תעשו לי טובה אל תשתוללו עם הכסף כמו בפעמים הקודמות אני אוהב ומעריך אתכם גם בלי מתנות .... אז לפני סיום אני רוצה לאחל המון המון המון מזל טוב לרוי היקרה והמוכשרת ( אין לכם מושג עד כמה) שיהיה לך הרבה אושר עושר שמחה בריאות נחת ובעיקר אהבה אני מרשה לעצמי לברך אותך בשם כל הפורום ולהגיד לך תודה ענקית על מי ומה שאת בשביל ההפורום בכלל ובשבילי בפרט ...הרבה מזל טוב מאמי. לסיום אני רוצה לחזור ולהזכיר עד כמה אתם חשובים לי ושאני מחכה כבר למפגש לראותכם ועד אז תעשו חיים תתחפשו אל תאכלו הרבה אוזני המן ובעיקר תשמרו על עצמכם אוהב אתכם הראל........ נ.ב דרך אגב שכחתי לשאול מי לדעתכם לוקח בהישרדות?" כפרעליו
כנסו להגיב, מגיע לו!!