הראל חתם חוזה לשני אלבומים

purple rain2

New member
הראל חתם חוזה לשני אלבומים../images/Emo12.gif

כתבה מידיעות של היום:
וקרדיט לענת מפורום כ"נ!
"לאחר חודשים ארוכים של המתנה הוחתמו שני ההראלים של 'כוכב נולד 2' על חוזים בחברות תקליטים. בניגוד לזוכי 'כוכב נולד' הראשון,שהוחתמו מייד על חוזי הקלטות (נינט טייב ושירי מימון ב'הליקון' ושי גבסו ב'אן.אמ.סי'),נתקלו זוכי השנה השנייה ביחס פחות אוהד. 'הליקון' שלרשותה זכות הסירוב הראשונה (בהיותה חלק ממערך ההפקה של התוכנית),השתמשה בו,מסיבותיה,לגבי מויאל וסקעת (עדי כהן "נשלחה" להשתפשף בתיאטרון). בחברה סירבו להתייחס לטענות שהחומרים שהציגו הזמרים לא נראו מבטיחים. 'הד ארצי' הזדרזה והחתימה,לפני כעשרה ימים,את הראל סקעת על חוזה של שני אלבומים. ואילו הראל מויאל הוחתם ב'בייס רקורס' של אלי אמיר, שבנתה את עצמה בשנה החולפת כחברה המרכזית במוסיקה הים-תיכונית. החוזה,לדברי אסף אטדגי מנהלו האישי הוא "פתוח ונוח,פרטני וחם", לפרק זמן ולמספר אלבומים שלא ננקבו. את תקליט הבכורה (שמיועד לראש השנה) יפיקו מוסיקלית נדב ביטון ושמוליק דניאל,וייכללו בו כתריסר שירים, 8 מהם חוברו על ידי מויאל עצמו. סינגל ראשון: בחודש הבא. ובינתיים חוזרים שני ההראלים לשתף פעולה. אחרי מו"מ לא קצר הוחתמו סקעת ומויאל באחרונה על ידי רשת מלונות 'פתאל' להופעות במלונות הרשת באילת. מחג שבועות יעלו השניים מופע מיוחד במסגרת תוכנית הבידור של הצוות המקומי המופיע במלונות. ההראלים אמורים להעלות יותר מ-80 הופעות במשך חודשיים. מנהלו האישי של סקעת,אסף דרעי,מסר כי הראל יופיע באילת במהלך אוגוסט ותוך כדי יתחיל בחזרות על המחזמר 'מי שחלם' על חייו של יצחק רבין, שיעלה בסוף אוגוסט בהיכל התרבות בת"א."

ayaliar

Well-known member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

קראתי בעיתון בבוקר (והם לא חידשו לי הרבה) שיהיה לו המון בהצלחה. אני בטוחה שזה יהיה משובח נ.ב. מה זה בייס רקורדס?

Danielushhhh

New member
../images/Emo26.gif

ב'בייס רקורס' של אלי אמיר, שבנתה את עצמה בשנה החולפת כחברה המרכזית במוסיקה הים-תיכונית.

ayaliar

Well-known member
חחחח עדיין אין לי מושג

לא מכירה את החברה הזו בכל מקרה אותי מעניין החלק של הד ארצי

Danielushhhh

New member
גם אותי../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אבל בכל מקרה לפי מה שהבנתי, זאת חברה שאולי מקליטה מוזיקה מזרחית?!

ayaliar

Well-known member
אני הבנתי שהאלבום שלו

לא הולך להיות מזרחי בכלל אלא מיינסטרים גם מאיה בוסקילה חתומה שם

Danielushhhh

New member
וואו!

איזה מזל שהם לא חתמו באותה חברה בוסקילה
ובקשר לדבר הזה
עכשיו גם לי אין מושג

וואו ../images/Emo12.gif אוקי שני דברים.. ../images/Emo60.gif

דבר ראשון - שני אלבומים?!?
עכשיו אני עוד יותר מאושרת!!
דבר שני - מהכתבות הקודמות לא הבנתי שהליקון ויתרו על שני ההראלים!! ?!?!?! למה שהם יעשו דבר כזה?? הראל סקעת הוא אחד הכוכבים המבטיחים כרגע!! אני לא מאמינה שהם לא רואים את זה

ayaliar

Well-known member
זה בכלל לא נכון

הליקון רצו את הראל מאד מאד והוא החליט בסופו של דבר לחתום בהד ארצי. גם הראל מויאל היה אמור בהתחלה לחתום בהליקון אבל אני לא יודעת מה נסגר עם זה ומי ויתר שם על מי (וזה גם לא ממש מעניין אותי) זה שזה חוזה ל-2 אלבומים.. בדר"כ חותמים על יותר מאחד. 2 זה לא מספיק

Danielushhhh

New member
../images/Emo65.gifיאפי../images/Emo9.gif

למה אין גם סינגל של הראל בשבוע הבא?

ayaliar

Well-known member
הם מוציאים חודש הבא לא שבוע הבא

טוב מאד שהוא לא מוציא יחד איתם Save the best for last

למעלה