הראלו בב"ח או לא?

הראלו בב"ח או לא?

כולם אומרים שהוא מאושפז בבית החולים בגלל וירוס, אבל, אולי זאת רק שמועה מרושעת?
אם מישהו יודע- שיגיד...

זה נכון! זה נכון!../images/Emo7.gif

שיהיה לו רפואה שלמה, מסכני
איך אני דואגת לווווו
בהופעה בבת ים אמרו שהיה לו חום ממש גבוה ושהוא ממש לא הרגיש טוב... וכנראה שעכשיו אשפזו אותו
שיהיה בריא

EliranR1

New member
אפשר...

לחשוב!! גם אני מעריץ אותו אבל ה-ל-ו - כל אחד יכול להכנס לבית החולים..... אז מה אם הוא בבית החולים?!?! הוא חי, נושם, פועל כרגיל... רק נתקף באיזה וירוסון....

שמעתי שהיה לו חום...אבל מאושפז??

כאליו שמעתי שהוא מאושפפזזז, אבל אפחד לא אמר שזה נכוןן
מאמי איך את בטוחהה

t0mi

New member
שמועה מרושעתתתתתתת

להראלוששששש לא קרה כלווווםםםםםםםםםםםם (אני מקוווההההה
)

t0mi

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מושלם שלי חולהההההההההההההה?????

מהההה? לא!!!!! ../images/Emo10.gif

רק מהשילוב "בית חולים" ו"הראל סקעת" אני לא מרגישה טוב... אז בואו נעשה את זה למשהו מושלם שיגרום לנו לחייך: רק צירוף המילים: הראל סקעת
זהו... עכשיו יותר טוב!!!

בואי נתאמן-

הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת הראל סקעת

עכשיו אני מרגישה יותר טוב!

והנה..... יופ - קסם! הראלוש בריא!!! (כי הוא חייב להיות בריא! הוא מופיע בבת מצווה של חברה שלי ביום שישי!!!
) עכשיו כולן צריכותלהרגיש יותר טוב! (בינתיים אנחנו רק בנות פה, לא?) והנה משפט יפה שאסור לשכוח!!! סקעת ה(ר)אל ! ! !

לא להסחף בבקשה...

באמת, אני לא דתייה או משהו, אבל זה עדיין לא כל כך במקום לקרוא להראלי אלוהים... קצת פרופורציה.... ואני שמחה שאת מרגישה יותר טוב

מה? לא הבנתי...

עזבי....... זה לא שהוא אלוהים זה שהוא אל (יעני..... נגיד מהמיתולוגיה: כמו זאוס, אל השמש, אל הלילה..... לא מצאתי דוגמאות טובות יותר אז... נגיד ש!)

אבל אנחנו רוב נשי ../images/Emo46.gif

ואם יש רוב נשי אנחנו נדבר בלשון נקבה!!!!!!
פמיניזם לשלטון!!! (אחרי הראלע, אוף קורס...
)

לא אמרתי את זה בגלל לשון הנקבה

אמרתי את זה כי אד11נת שאלה בהודעה שאליה הגבתי "(בינתיים אנחנו רק בנות פה, לא?)" ..... אז אמרתי שלא... שיש גם בנים (אמנם במיעוט אבל בנים)... חח ואני מסכים ללשון הנקבה כי הלשון נקבע לפי הרוב... והרוב נשי כאן חח

למעלה