הראיון שהשבועי

A N I g M A

New member
הראיון שהשבועי

וכרגיל הכללים... כל שבוע מישהו מהפורום ירואיין ע"י כל הפורום, הראיונות נועדו ע"מ שנכיר אחד את השני טוב יותר. בכל שבוע יפתח ראיון חדש , כל אדם רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין. אם אתם מעוניינים לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פתחו שרשור חדש אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני אנא עשו זאת במסרים אל מורי (מורי לנצח). אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא אדם שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות אל אנשים שרואיינו כבר , האנשים שרואיינו: ניתן לראות את הראיונות בלינק המצורף למטה. והשבוע: נועה! (זרובבלון) אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות.

A N I g M A

New member
ואני מתחילה

נועה שלי!
איך V להיות מייסדת צוות חבר?
איך זה להיות ילדונדת מטורפת?
את אוהבת אותי? כמה את אוהבת אותי?
איך את אוהבת את השוקולד שלך?
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?
מתי נצא שוב לעיר? זהו. לאב יו המונים!!!

כל הזכויות שמורות למורי..

כי האמ.. הפורום אב שלי זה עברי לידר (הפורום הראשון שנכנסתי אליו) ויש שם יותר מדי נועות.. אז היא אמרה לי (בצחוק.. או שלא בצחוק? אעאהאהא) לקרוא לעצמי זרובבלון:p אבל בעיקרון.. 1972, זרובבלה השולטת, אני, תאומים סיאמים, הפרדה, הארי פוטר:]

סויייייה:]

1. אווו זה הדבר הכי טוב שקרה לי.. צוווות חבר שולט יההה:p 2. אני ילדונת? אני מטורפת? אעעעע? טעות בכתובת:p אז אני קצת מיוחדת.. נו באמת.. 3. אוהבת אותך | | ככה הרבה:] 4. בכל צורה..:p 5. מנקת רחובות?.. לאדעת.. אם אגדל:] 6. מחר, מתי שבא לך:] מואהיישין:]

../images/Emo13.gif שאלות שאלות!

מתי הבנת לראשונה שכל בני ישראל יצאו מביצת הפתעה של קינדר?
באיזה תאריך החלטת גם את לצאת מביצת ההפתעה?
זה הכל עד פה.

:O

אתמול.. אחרי שגיליתי זאת הייתי בשוק..חשבתי שרק אני יצאתי מזה!!!!!!!! האמ.. יצאתי ב1.5.1972.. למה? ככה:] אגב ביצת קינדר.. ההההיפופטמייייים אעעעע

אעעעע קטע?..

לאדעת זה צירופ מקרים.. וכשאני חושבת על שנה.. זאת השנה הראשונה שעולה לי..לאדעת מוזר..בלע

super joby

New member
הו הו הו!

מהנשמע?
מתי תעברי לגור בירושלים לצמיתות?
מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?
אין לי מה לשאול
ושאלת בונוס
מי אמר את המשפט "אבי אינו משוגע, הוא גאון!"

אעע ג'ובייייי../images/Emo99.gif

יא חתיכת חצופ (בן חצופ) אני ירושלמיתתתת..שגרה במבשרת:| לאדעת.. כשאחזור לגילה? פיג'מה?... כי.. קר לה? סתם כי זה מוסיף הרבה שיק וסטייל. האמ.. שאלת הבונוס.. מי אמר? אין לי מושג.. אבל אבא שלי כן משוגע:| ועכשיו שאלה לי אליך, מתי אתה מגיע למבשרת אע?:] ומתי אנחנו מכבדים את המוזיאון בבואנו?:]

super joby

New member
זה מהיפה והחיה, דהההה!!!11

בקשר למוזיאון: מתי שתצעקי
בקשר למבשרת: מתי שתצעקי ואני אהיה בסביבה :)

זרובבלהההההה ../images/Emo187.gif

אם גבי היה אמיתי האם היית מסדרת לו גבות ?
איך היית מגדירה את החיים בכוכב של זרובבלה ?
מהי הכמות וודקה המומלצת ביום לדעתך?
מה הופל הכי אהוב עלייך בבט?
האם היית רוצה ילד מעוזי?
למה דווקא צביון?
את יודעת כמה אני מתה עלייך?????????????????????

אעעעע מור כפרהההההה נשמה :p

1. נראה לך?! גבי!? גבות?! שומו שמיים! 2. מקסימים.. הכל שם יפה.. וורוד וכתום:] 3. חצי בקבוק:p רק שלא יעלה 25 ש"ח ויהיה לו טעם של שתן..:] 4. האמ.. ווניל ושוקולד:] וגם התפוחים מומלצ כשלא רוצים מתוק מתוק:] 5. לע! ילד מעוזי?! הוא שלך!! 6. כי צביון זה הכי טוב..:] האמממ צביוןןןן שט במים אניטה בשמיים אביטר שוקל מאתיים (אינטים טובעים..?..:p) צוות חבר שנת 2000! (ו4) אני אוהבת אותך יוווותר:] ולנספחת הכי מגניבה כפרה נשמה באשלקון.. הדססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססעדסיטטטטטטטטטטטטטטט אוהבבתת המון המון:] רואים אותך בפסח לעחעחעחעחעחעחע

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

גבי? אמיתי??????????? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

lollapalooza

New member
רגע רגע רגעעעע../images/Emo70.gif |פולשת|

כולם משחררים הצהרות אהבה לנועה ולא קראו לי
אז מה אם אני לא ירושלמית, זה אומר שאין לי רגשות
נועה יקירתי- גמני אוהבת אותך המונים
קבלי חיבוקיישן-

למעלה