הראיון מ-TRL + עוד כמה דברים- וידאו

karms20

New member
הראיון מ-TRL + עוד כמה דברים- וידאו

אז הקיצר - רוווווווווווצצצצצצצצצצצווווווווווו ל- http://www.maroon-5.com/ יש שם את הראיון שהיה עם אדם וג'יימס ב-TRL (כשהם שרו את She Will Be Loved), ראיון של איזה 5 דקות. ממש חמוד!
חוץ מזה באותו אתר יש ראיון של איזה 2 דקות עשו עם אדם ג'יימס וראין (שלא מדבר... כרגיל... משום מה), גם חמוד. ו - באתר בשם songs about jane בחלק של הוידאו בראיונות יש איזה ראיון של איזה 11 דקות עם כל הלהקה באוסטרליה מאוד ממולץ!!!!. (בשביל הראיון הזה צריך real player)

CiNdErElLa3887

New member
יאיאי..תודה לך..:)

למרות שראיתי והורדתי אותן כבר..:)...אני מודה לך שפירסמת את ההודעה.. חח ראית את הראיון באוסטרליה שג'סי פתאום קפץ למים...חח זה היה מוזר..

karms20

New member
זה היה ע-נ-ק!!!

בכלל כל הראיון הזה מצחיק, ראין נראה מצויין!!! (ועוד - !) שם, רק שמשום מה הוא לא אומר מילה, חוץ מהקטע של למי הוא דומה בסוף. וג'סי שקפץ למים ומייקי עם השטויות שלו. כאילו ראיון א-ד-י-ר (וממש לא מילר). ועל איזה הודעה ג'ין שלחה לאדם כשתקליט יצא. רק למה ראין אף פעם לאמדבר בראיונות הקבוצתיים האלה?

CiNdErElLa3887

New member
כע!..נכון..ריאן ממש אילם בראיונות

גם בראיון של הVH1 הוא לא אמר מילה..חחח...שידבר קצת

CiNdErElLa3887

New member
ואם כבר מדברים על TRL...

אז תסתכלו כל יום בשבוע הבא בTRL ב5 וחפשו את מארון...כי הם אמרו שהם יופיעו שבוע הבא. (זה אותו ראיון שניתן להורדה מהאתר).

DesertRose7

New member
זה צריך להיות בקרוב מאוד!

אנ יראיתי היום.. וכששידרו את הקליפ אז לפני אמרו משהו עליהם.. לא ממש הבנתי כי הייתי בטלפון.. אבל בקרוב... אני חושבת ששני אפילו או שלישי.. כי כולם באים לVMA

למעלה