הראיון מ ET

Twisted Shadows

New member
הראיון מ ET

http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=3899 "אני בנאדם מאוד שמח, אבל משום מה כשאני כותבת שירים, יוצאים לי השירים הכי מדכאים בעולם"
וממשיכים לרדת על קלי בים
http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=3903

Walk Away

New member
תודה../images/Emo9.gif

מעצבנים אותי כולה הייתה בים מה הסיפור

Walk Away

New member
אבל../images/Emo6.gif

זה מצחיק חח כל שנייה מוציאה תתחתונים מהתחת חחחח

כרמית67

New member
כולה מה היא עשתה??? הלכה לים??

חחח אז מה אם נכנס לה לתחת התחתונים..זה קורה לכולםםם אני ממש לא מבינה למה עושים מזה כזה דבר גדול...

דומי 111

New member
אתם יודעים מה הכי הורג אותי?

שקלי עם כל ההופעות שלה ברחבי העולם היא רצה, קופצת והיא לא מרזה! זה הגיוני בכלל?! כל בן אדם אחר היה מרזה ורק היא לא.. אממ כנראה שהחזירים שהיא אוכלת ממש משמינים :)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifכן..../images/Emo15.gif

היא אנטישמית
חח סתם סתם סתם אמממ זה לא שהלכו ושאלו אותה "תגידי את אוכלת חזירים
"
אבל זה לא שהיא יהודיה ואוכלת כשר
אז טכנית..כן

ForeverBS

New member
אני לא חושב שהיא זזה כל כך הרבה

בהופעות שלה
היא יותר שרה מאשר זזה

nogafe

New member
את רצינית?!

את יודעת כמה היא ירדה במשקל?! תראי איך היא נראתה באמריקן איידול, לעומת איך היא נראתה בכל ההופעות שהיו לה של הדיסק השני! היא ירדה המון במשקל ונהייתה ממש רזה בגלל הסיבוב הופעות הזה, אבל עכשיו היא פשוט העלתה חזרה כי הסיבוב נגמר... להגיד שהיא לא ירדה בכלל זה פשוט טעות... רק תשווי את התמונה המצורפת לתמונות שלה מהים...ואני יודעת שיש פוטושופ אבל גם בהופעות היא הייתה כזאת דקיקה...

TheMoonLight

New member
../images/Emo4.gif

אני לא חושבת שאפשר לדעת לפי תמונות או מצלמה, כי הכל אפקטים...

nogafe

New member
נכון, אבל...

בהופעות כן אפשר לדעת כי אתה לא יכול לשפץ הופעה שלה, ושם רואים כמה היא רזתה (יותר מדי לטעמי, אבל מילא) במהלך סיבוב ההופעות. אני דווקא שמחה על התמונות האלו- תמיד היה לי את החשש שאולי היא ירדה במשקל בגלל הלחץ האדיר שיש בתעשייה הזאת להראות טוב, אבל פה רואים שזה רק בגלל שהיא הייתה בדרכים במשך שנה וחצי, ולא בגלל שהיא נכנעה ללחץ... באתר שהראה את התמונות האלו היו איזה משהו כמו 22 תגובות, כאשר שתי תגובות אומרות "היא שמנה" ו-20 אומרות "כל הכבוד לה", "היא ממש כוסית" וכאלה...אולי זה נראה שהקהל מוכן לקבל אומן גם אם הוא לא נראה כמו קייט מוס...

TheMoonLight

New member
אני חושבת...

שקלי נראית ממש יפה, אני מקווה שהיא לא תרזה בגלל כל מה שהולך בתעשייה, אני זוכרת איזה ראיון שהיה לה שהיא אמרה משו כמו: "אפילו שעשיו אני מפורסמת ויש לי מעריצים אני אמשיך לאכול המבורגרים ולהשמין" כפרעליה!

nogafe

New member
כן....גם

בראיון אצל אופרה ווינפרי אופרה שאלה אותה האם מציקים לה על המשקל, והיא אמרה "בטח, כל הזמן, אבל ממש לא אכפת לי"... אני חושבת שקשה לנו להבין את הלחץ המטורף שם- הרי גם אני, בתור אישה, מרגישה את הלחצים של הצורך להיות במידה 38...אז אפשר רק לדמיין איך זה כשאתה חשוף למצלמות פפארצ'י ולמיליוני צופים ברחבי העולם...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifת'כלס זה נכון../images/Emo15.gif

היא בנאדם שמח ועליז וקופצני וחמוד
ובכל זאת השירים שלה קודרים
מוזר

יו2לושש

New member
תודההה

באמת מה עושים מזה כזה סיפור ס"ה היא בן אדם נורמלי כמו כולה שנכנסים לו התחתונים לתחת ומנסה להינות קצת בים..

למעלה