הראיון השבועי

הראיון השבועי

השבוע המרואיינת שלנו היא מושי מושלמת ומיוחדת
נו מה היא כחולה פה ולא זאת לא שיראל
כן נו זאת הודיה |מחיאותכפיים|

hodayoyo

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אני מושי מושלמת???
אגב, שכחת את השאלות...

EndlessRoad

New member
או קיי..

שיר אהוב כרגע? מאכל אהוב כרגע? (זה משתנה...) איזה רקע (וולפיפר) יש לך במחשב? קיץ או חורף? חתול או כלב? בריכה או ים? עט שחור או כחול? אבטיח או מלון? תוכניות להמשך הקיץ? הופעה שהיית בה והכי נהנת? אם היית יכולה לבחור אמןאו להקה מהארץ או מחו"ל ולראות הופעה, מי זה היה? אממ אמ.. ושאלה אחרונה, על מה את חושבת ברגעים אלו ממש?

hodayoyo

New member
שאלות זה טוב../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

שיר אהוב כרגע? הממ הדיסק של בית הבובות כי נתקעתי עליו אתמול מאכל אהוב כרגע? (זה משתנה...) גלידה שוקולד מהגלידריה החדשה שפתחו פה באיזור
איזה רקע (וולפיפר) יש לך במחשב? קבל תמונה
קיץ או חורף? חורףףףף חתול או כלב? כלב, אני אלרגית לחתולים
בריכה או ים? הממ ים עט שחור או כחול? שחור אבטיח או מלון?
תוכניות להמשך הקיץ? רוצה הופעות
אבל הממ בעיקר מפגשי פורומים, לשמור על אחיין שלי ולעשות את העבודה שנתנו לנו במתמטיקה ועדיין לא ממש התחלתי
הופעה שהיית בה והכי נהנת? קשה להחליט... דניאל בתמונע או סינרגיה בפסטיבל הסרטים
אם היית יכולה לבחור אמן או להקה מהארץ או מחו"ל ולראות הופעה, מי זה היה? מהארץ- יש הרבה... ירמי, גלעד שגב, נימרוד שיקלר ודניאל דניאל דניאל! מחו"ל- KEANE
אממ אמ.. ושאלה אחרונה, על מה את חושבת ברגעים אלו ממש? על עד כמה ההורים שלי קרציות

hodayoyo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

אני ממודיעין (חור
) אני בת 17 וחצי (אפילו שלא שאלת) והממ מסר? תהיו יפים ותשתקו

N o l o g o

New member
שאלות..=)

זה או זה: קור או חום? סרט או ספר? אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? אושר או עושר? עבודה או לימודים? אהבה או כבוד? בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? ים או בריכה? אוכל חלבי או בשרי? שוקולד או ריבת תותים? שלמה ארצי או אייל גולן? מחשב או טלוויזיה? מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? אלכוהול או שתייה רגילה? רוק או פופ? אופנוע או אוטו? שפה מועדפת-עברית או אנגלית? איי.סי.קיו או צ'אט? איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? אהבה או שמחה? חיבוק או נשיקה?

hodayoyo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

קור או חום? קור סרט או ספר? תלוי איזה אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? כדורסל, בקיצר
אושר או עושר? הממ אנא אערף :| עבודה או לימודים? עבודה אהבה או כבוד? אהבה?! בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?
ים או בריכה? ים אוכל חלבי או בשרי? חלבי, לא אוכלת כמעט בשר שוקולד או ריבת תותים? שוקולדדד שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה מחשב או טלוויזיה? מחשב, דהה
מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה אלכוהול או שתייה רגילה? אלכוהול- רק בריזר
רוק או פופ? רוק אופנוע או אוטו? אוטו שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית איי.סי.קיו או צ'אט? המממ צ'אט איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וזה אהבה או שמחה? זה בא יחד, לא? חיבוק או נשיקה? תלוי ממי

לות לות לות הנה שאלות

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?

hodayoyo

New member
נמנמ../images/Emo60.gif

איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מצאת את מי לשאול... לא יודעת. יש אנשים שטוענים שאני מוכשרת (ציור, כתיבה וזה) אבל איבדתי את זה מזמן, אם בכלל היה משהו אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לייף סאקס? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מאז שהייתי בקורס מד"א מסכן כזה בכיתה ט' אני בסרטים שיקרה משהו למישהו מהמשפחה ואני לא אדע מה לעשות עם עצמי אתה יודע לשיר? פעם חשבתי, אבל כל מי שסביבי גרם לי לא להאמין בזה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בד"כ לא, אני טיפוס ישיר יחסית האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להישאר בחיים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי באיזה תקופה האני האמיתי הייתי, כי יש תקופות שמממממממש לא האם אתה פועל בפזיזות? תלוי מה המצב האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? :| האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי באיזה עניין... בד"כ פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני סולחת מהר (אלא אם כן עשו לי משהו שממש אי אפשר לשתוק עליו) מה החוזק הכי גדול שלך? שאני סולחת מהר
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יש הרבה יותר מאחד אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בד"כ לא, יכולים לשבור אותי בקלות, אבל אחרי פעם אחת מבנאדם מסויים אני נאטמת כלפיו ואז אני כן חזקה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש מישהו שלא מתחרט? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נממ :X מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים לפני שהם מוכיחים את עצמם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השיער שלי ומה הכי פחות אוהב? כל השאר:X אתה חושב שאתה נראה טוב? :X יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? גארפילד?!

למעלה