הראיון השבועי

הראיון השבועי

אז כן קצת באיחור אבל לא נורא תסלחו לי נכון ????? אז דנע פיתנה את המקום ועלה ומתיישבת לה על הכסא שלנו - יפית !! כן כן זאת שהקימה את הפורום .. אז לידע כללי : גיל: אזור מגורים: מסר לאומה:

שלמונזה

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

שאלות ליפית../images/Emo88.gif

1. מה שלומך? 2. מתרגשת לקראת עיר הבירה
? 3. לא נמאס לך לראות אותי? 4. יש מצב לקאמבאק של הפרידה מירמי--> "להתראווווותת שלום זה לא נגמר..".? 5. היית עושה את עידן רייכל
? 6. ואת ארקדי דוכין
? 7. מה ההופעה הכי שולטת שהיית בה? 8. למה את הכי מצפה? 9. מה הדיסק שאת הכי שומעת עכשיו?

שלמונזה

New member
נו רעות איכזבתני ../images/Emo168.gif

ממך ציפיתי ליותר [איכות כמות מה שאת רוצה]: 1. מה שלומך? בנתיים בסדר 2. מתרגשת לקראת עיר הבירה? לא כ"כ... מצד שני חמי
ופעם ראשונה שאני פוגשת את יפעת
3. לא נמאס לך לראות אותי? למען האמת... עדיין לא 4. יש מצב לקאמבאק של הפרידה מירמי--> "להתראווווותת שלום זה לא נגמר..".? בטח שיש, וגם אם תרצי קמבאק ל"ר-ו-י-ט-ל, ר-ו-י-ט-ל" 5. היית עושה את עידן רייכל? אני לא אוהבת ראסטות 6. ואת ארקדי דוכין? הוא ימעך אותי 7. מה ההופעה הכי שולטת שהיית בה? האיחוד של משינה לפני שנתיים ויום 8. למה את הכי מצפה? להופעה של ערן או אסקוט [עוד לא החלטתי] ביום שישי 9. מה הדיסק שאת הכי שומעת עכשיו? לא שומעת כרגע. אבל בעיקרון בקומפק יש לי את פחי שואו זהו נגמר?

hodayoyo

New member
הממ מנסה../images/Emo60.gif

אל תרביצי לי, אלה שאלות מפגרות. הממ משינה או תערובת? הממ מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? רבת עם מישהו? צרחת משהו (לצרוח זה כיף
)? לא ישנת לילה שלם? אם היית יכולה לכתוב חוק חדש שכולם יצטרכו לנהוג לפיו- מה הוא היה? מה הכינויים שלך (כאילו איך אחרים קוראים לך...)? זהו, לא מוצאת יותר כרגע

שלמונזה

New member
מרביצה חובטת ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

הממ משינה או תערובת? האממ נו באמת יש ספק? משינה [למקרה שהיה לך ספק] הממ מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? לפני שעה בפלא עם חברה שלי אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול אכלתי פיצה נחשב? רבת עם מישהו? בזמן האחרון לא דווקא צרחת משהו (לצרוח זה כיף )? בניצנים צרחתי על הרבה אנשים לא ישנת לילה שלם? בניצנים אם היית יכולה לכתוב חוק חדש שכולם יצטרכו לנהוג לפיו- מה הוא היה? להכניס לחוק את המשפט סקס סמים ורוקנרול ולאוו דווקא בסדר הזה מה הכינויים שלך (כאילו איך אחרים קוראים לך...)? יפיתי יפיתוש זהו עדיין מחכה למתקפה של מור

N o l o g o

New member
אממ כמה שלי..

שברת פעם רגל/יד/איבר כלשהו? -האוזניות האלה שהם דברים כאלה שתוקעים באוזניים-נוח או מעצבן? -הדיסק האחרון שקנית? -הספר האחרון שקראת/אתה קורא? -את אוהבת ברוקולי? -חדר מלחמה-כן או לא? -מי הבנאדם האחרון שהתקשר אליך? -מה עדיף, צהוב או אפור? -נכון שאולסטאר זה מגניב? -ונכון שמיץ תפוזים זה בסט? -מה האייקון הכי מיותר בתפוז? -והאייקון שאתה הכי משתמש בו? -איזה צבע הכי מתאים למעילים? -ולמכוניות? -כמה מגנטים יש על המקרר? -מה תלוי לך על הקיר בחדר? -מדבר או חוף ים? -מה הצלצול שלך בפלאפון? =)

שלמונזה

New member
האמממ ../images/Emo168.gif

שברת פעם רגל/יד/איבר כלשהו? לא האוזניות האלה שהם דברים כאלה שתוקעים באוזניים-נוח או מעצבן? גם וגם הדיסק האחרון שקנית? מפתיע אבל זה היה ממזמן... נראה לי של ברי סחרוף הכל או כלום הספר האחרון שקראת/אתה קורא? לא קוראת את אוהבת ברוקולי? לא חדר מלחמה-כן או לא? לא רואה מי הבנאדם האחרון שהתקשר אליך? ידיד שלי מה עדיף, צהוב או אפור? צהוב נכון שאולסטאר זה מגניב? שיהיה ונכון שמיץ תפוזים זה בסט? כן מה האייקון הכי מיותר בתפוז?
והאייקון שאתה הכי משתמש בו?
איזה צבע הכי מתאים למעילים? שחור ולמכוניות? אדום כמה מגנטים יש על המקרר? יותר מידי מה תלוי לך על הקיר בחדר? כמה פאקצי מצידי אבל... פוסטר של משינה מדבר או חוף ים? חוף ים מה הצלצול שלך בפלאפון? היום יומולדת של ברי ANYONE LESE?

למעלה