אני לא מאמין שהצלחתי, אבל עניתי על.
הכל
שם: אסף משפחה: אינהורן תאריך לידה: 9 במאי 1991 מזל: שור מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : לא נותן לזה להשפיע על החיים, וגם בקושי קורא א תזה.. שם האב: אבא
שם האמא: אמא
אחים ואחיות, גילאים ושמות: אחות בצבא, ואח ב-י"ב... חיות מחמד: הכלבה הכי חמודה בעולם!!!
. חיה האהובה: כלבים צבע אהוב: צהוב וכחול מספר המזל/ מספר אהוב: 4, המספר שעל הגופיה שלי בכדורסל
חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): קולגייט חברה של השמפו/מרכך: דר' פישר
סדרת טלוויזיה אהובה: בקושי רואה טלוויזיה, אבל אני צופה קבוע של "ראשון בשער"
סרט אהוב: שרק ומשפחת סופר-על
שיר אהוב: שיר למעלות, של מוש בן ארי. להקה אהובה: אמממ, טיפקס. דיסק אהוב: פססט... לא שומע דיסקים
, כל השירים על המחשב.. מקצוע אהוב: בביה"ס? אם כן אז ספורט
ספר אהוב: בקושי קורא ספרים, אבל אהבתי את הספר שמראדונה כתב על החיים שלו... לו"ז כללי- ראשון: משחק בקבוצה שלי ועבודה שני: עבודה שלישי: אימון ועבודה... לפעמים גם פגישות בוגרים.. רביעי: אימון עבודה ופגישת בוגרים(בדרך כלל). חמישי: עבודה ואימון. שישי: יום פעילות. שבת: משחק ליגה בהאטריק וים "הכנת" שעורי בית
אני הכי אוהב את יום: זה היה שני, אבל שינו לנו את המערכת שעות בביה"ס, ואז יוצא שיום רביעי הוא היום הכי כיף
הכי שונא את יום: יום ראשון, כי אני מסיים ב-14:30, ואני מגיע הביתה ב-15:00 וב-16:00 אני כבר יוצא מהבית למשחק, ואז חוזר הביתה, והולך לעבוד
... מקצוע אהוב: בביה"ס? אם כן אז ספורט:-פ מקצוע שנוא: אמממ, מתמטיקה!!!!!!
פריט לבוש אהוב: חולצה של המשחקים של הקבוצה, חאקי וחולצה של מכבי ת"א
מאכל אהוב: הארוחה של יום שישי
, עם כל הבני דודים והדודים וכל המשפחה
משקה אהוב: שוקו
בחיים אני לא אוכל: גפילטע פיש
חברה מועדפת לקניית בגדים: מגה ספורט. אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: 7 יצירתי: 4 לחוץ: 5 מצחיק: 1
ספונטני: 1110000 רגיש: 6 סבלני: 10 רומנטי: 2, אני דיי עלוב בדברים האלה
בזבזן: אני יודע שאני עובר על אחד מעשרת הדיברות של התנועה אבל 7 לפחות
גמיש: מה הכוונה??????
חברותי: מאוד, 8-9 עצבני: 3 מאוהב: בעיקר בכלבה שלי ובכדורסל
אופטימי: 5 מאושר: 9 חייכן: 9 פחדן: 1 שמח: 9 אוהב את החיים: 8 משתעמם מהר: 4 הכי חסר לי זה: לא ללמוד ביום שישי
יש לי יותר מידיי: סבלנות הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: לא היה את השאלון הזה(
)
הרגל מגונה שלי זה: להציק
הכי אוהב בעולם ש..: כולם שונים מכולם. הכי שונא בעולם ש..: לא יודע
הכי מפחד מ: הרכזת שכבה
היא מפלצת משהו עצבני
החלום הכי גדול שלי הוא: להיות מאמן כדורסל ואולי גם לרכז סניף
השאיפה שלי לעתיד היא: לאמן כדורסל
כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: שאלה אחת למעלה ותקבלו את התשובה. מה היית עושה במיליון דולר: בונה פנימיה לספורט(חלום שלי
) שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: מגרש כדורסל, כמה חברים לשחק איתם... ו... זהו בערך... זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? שניהם
מחשב או טלוויזיה? מחשב! פלאפון או טלפון? טלפון, פחות קרינה
חלב או שוקו? שוקו. לילה או יום? ערב
שוקו או וניל? שוקו. פפסי או קולה? ספרייט
רוק או ראפ? לא משנה, העיקר שיהיה בעברית. פופ או פאנק? לא שניהם. זקנה או נעורים?נעורים
גבוה או נמוך? גבוה, וזה מה שמעצבן אותי כשאני משחק כדורסל, שיש אנשים בגיל שלי והם כמעט 2 מטר
חתול או כלב? כלב
ספר או עיתון? עיתון. מותגים או שוק? שוק לבגדים ביומיום, אבל מותגים לבגדי ספורט
סוכריה או מסטיק? מסטיק(אני מכור לאורביט
) אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. קיץ או חורף? אמממ, שאלה קשה
אביב או סתיו? הם אותו דבר, לא? זול או יקר? תלוי מה. כסף או מתנה? מתנה, כי זה אומר שמשהו השקיע בך מחשבה! ברכה כתובה או ברכה במילים? אני מניח שכתובה מאותה סיבה של קודם. חיבוק או נשיקה? שניהם
שמש או ירח? שמש. מזגן או מאוורר? אמממ, אני רגיל למאוורר, אז נמשיך את זה
Yes או Hot? לא משנה מה, רק שיהיה לי יותר מ-4 ערוצים
תפוז או קלמנטינה? אמממ, קלמנטינה כי היא יותר מתוקה... מסעדה או ג'אנק-פוד? באמצע, נוטה למסעדה. מכונית או אופנוע? מכונית. שחור או לבן? אמממ כחול
ים או בריכה? בריכה מלפפון או עגבניה? מלפפון קולנוע או בבית? אמממ, קולנוע לרקוד או לשיר?גרוע בשניהם, אבל בבית לבד אז שניהם
DVD או וידאו? מה זה לעזאזל משנה??? חידות או בדיחות? חידות מצחיקות
תמונה או פוסטר? ראה 2 למעלה
קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. גלידה- בכוס או בוופל? בבית בכוס, בחוץ בוופל. שקיעה או זריחה? שניהם מדהימים מהטיילת בנעלה
אז אני לא מאמין שסיימתי... נראה אותך מביאה עוד