הראיון השבועי

idanshaf2

New member
הראיון השבועי ../images/Emo124.gif

הראיון השבועי שלום לכולם! כדי להעיר קצת את הפורום שנרדם בזמן האחרון מדי שבוע יבחר חבר פורום חדש מבין חברי הפורום, אותו נזכה להטריד עם שאלות חודרניות ונוקבות, עד אשר ימאס לנו, או לו. בתום הראיון, מתבקש המרואיין השבועי לבחור את המרואיין הבא שהוא רוצה שישאל ולשלוח לי את כינויו במסר. אנא לא לחרוג מנושא השרשור, בלי מריבות, קללות ושאר ירקות. העיקר שתהנו המרואיין הראשון שנבחר לשבוע זה וייאלץ לענות על שאלותיהם של חברי הפורום, הוא: ASSAFEIN לסיפתח, ענה על השאלות הבאות:
שם:
תפקיד בסניף: תחביבים: משהו נוסף שתרצה להוסיף: אתם מוזמנים להפציץ בשאלות תהנו נ.ב" תודה ל ASSAFEIN שהעלה את הרעיון וכתב את ההודעה הנ"ל.. ובגלל זה הוא נבחר להיות המרואיין הראשון!!! אז יאללה תפיצו בשאלות!!!

דבר שבגללו חשבת לעזוב את התנועה:

(ובבקשה תנסה לאמץ את הזכרון, אל תכתוב 'אין דבר כזה!')

assafein

New member
אמממ, באמת קשה../images/Emo3.gif

חשבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי וחשבתי... ובאמת שאני אוהב את התנועה ואת הסניף יותר בכל יום שעובר, ובאמת באמת באמת שלא יצא לי לחשוב על לעזוב, במיוחד שאני לא רוצה שהנוער בישוב ילך לערכים לא טובים וזה בעיקר מה שמשאיר אותי בתנועה

שאלות בסיסיות../images/Emo26.gif

על מכבי... אם תרצה עוד תגיד, יש לי המווווון..
שם:
מחלקה בקורס (כאילו שאנלא יודעת..
)
שיר אהוב של הפעמונים:
חאקי, כן או לא?:
כמה אתה אוהב מכבי מ-1 עד 10?
הכי אוהב בסניף:
כמה שעות בשבוע אתה משקיע על מכבי:
אתה אוהב לחשוב על מכבי בשעות הפנאי?
תפקיד שהיית רוצה שיהיה לך בסניף:
כמה שנים אתה במכבי?
יצאת לכל המפעליים התנועתיים בסניף? אם לא- למה לא.. אם תרצה עוד- תבקש

assafein

New member
אמממ, דומה לשאלות ההתחלתיות....

אבל בכל זאת נענה על הכל
שם: אסף אינהורן. מחלקה בקורס (כאילו שאנלא יודעת..)" זה היסטוריה זה קורה.... מחלקה???(15!!!!)" שיר אהוב של הפעמונים: עכשיו שאת אומרת, מידי פעם יוצא לי לשיר לעצמי שירים שלהם, אפילו בלי לשים לב
חאקי, כן או לא?: בטח שכן!!!
כמה אתה אוהב מכבי מ-1 עד 10? 10.5
הכי אוהב בסניף: שהוא בשיפוץ מתחילת שנה
(אגב, זה גם מה שאני שונא בסניף
) כמה שעות בשבוע אתה משקיע על מכבי: לא סופר, אבל אני עושה עוד המון דברים גם מחוץ למכבי
אתה אוהב לחשוב על מכבי בשעות הפנאי? איזה מכבי
מכבי יש רק 2
(ת"א או צעיר??) תפקיד שהיית רוצה שיהיה לך בסניף: לא כל כך הבנתי את השאלה, אבל אני מניח שהתכוונת לאיזה תפקיד אני רוצה להיות(תקני אותי אם אני טועה).. אז אני נמצא בתפקיד שאני רציתי להיות בו
כמה שנים אתה במכבי? פחות משנה
יצאת לכל המפעליים התנועתיים בסניף? אם לא- למה לא.. לצערי לא
, לא יצאתי לועידה, כי היה לי באותו יום(זה יצא על יום שישי) ווינגייט(אני לומד בכיתת ספורט, ואנחנו לומדים שם
). אמממ, תשאלי אם בא לך
, אני רק מחוייב לענות

assafein

New member
בפעם הבאה תדגיש את השם../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

אממ, באמת התקלת אותי, אבל זה נחמד להיות הראשון
נתחיל בשאלות הבסיסיות
שם: אסף אינהורן גיל: 14.10(אני אוהב להגיד בדיוק
) ואני כבר נחשב חמשוש
סניף: נעלה
תפקיד בסניף: כעיקרון אני רכז טכני עם תומר גבסו, אבל בסניף כמו שלנו אתה הכל
תחביבים: כל סוגי הספורט, במיוחד כדורסל(אני משחק בקבוצה) וכדורגל(שיחקתי פעם
), לשחק במחשב וזהו בערך
אמממ, אין לי עוד מה להוסיף
נ.ב. תעשו רושם חיובי כדי שאני אבחר בכל

טוב, תזכור שאתה הבאת את זה על עצמך.

בהצלחה
הרבה שאלות.. מואהאאהאה... שם: משפחה: תאריך לידה: מזל: מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : שם האב: שם האמא: אחים ואחיות, גילאים ושמות: חיות מחמד: חיה האהובה: צבע אהוב: מספר המזל/ מספר אהוב: חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): חברה של השמפו/מרכך: סדרת טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: שיר אהוב: להקה אהובה: דיסק אהוב: מקצוע אהוב: ספר אהוב: לו"ז כללי- ראשון: שני: שלישי: רביעי: חמישי: שישי: שבת: אני הכי אוהב את יום: הכי שונא את יום: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: פריט לבוש אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: בחיים אני לא אוכל: חברה מועדפת לקניית בגדים: אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: יצירתי: לחוץ: מצחיק: ספונטני: רגיש: סבלני: רומנטי: בזבזן: גמיש: חברותי: עצבני: מאוהב: אופטימי: מאושר: חייכן: פחדן: שמח: אוהב את החיים: משתעמם מהר: הכי חסר לי זה: יש לי יותר מידיי: הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: הרגל מגונה שלי זה: הכי אוהב בעולם ש..: הכי שונא בעולם ש..: הכי מפחד מ: החלום הכי גדול שלי הוא: השאיפה שלי לעתיד היא: כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: מה היית עושה במיליון דולר: שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? מחשב או טלוויזיה? פלאפון או טלפון? חלב או שוקו? לילה או יום? שוקו או וניל? פפסי או קולה? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? חתול או כלב? ספר או עיתון? מותגים או שוק? סוכריה או מסטיק? אייסיקיו או מסנג'ר? קיץ או חורף? אביב או סתיו? זול או יקר? כסף או מתנה? ברכה כתובה או ברכה במילים? חיבוק או נשיקה? שמש או ירח? מזגן או מאוורר? Yes או Hot? תפוז או קלמנטינה? מסעדה או ג'אנק-פוד? מכונית או אופנוע? שחור או לבן? ים או בריכה? מלפפון או עגבניה? קולנוע או בבית? לרקוד או לשיר? DVD או וידאו? חידות או בדיחות? תמונה או פוסטר? קור או חום? לישון או לקום? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? מקווה שנהנהת...חחחחחח..

assafein

New member
אני לא מאמין שהצלחתי, אבל עניתי על.

הכל
שם: אסף משפחה: אינהורן תאריך לידה: 9 במאי 1991 מזל: שור מאמין בהרוסקופ (כן או לא) : לא נותן לזה להשפיע על החיים, וגם בקושי קורא א תזה.. שם האב: אבא
שם האמא: אמא
אחים ואחיות, גילאים ושמות: אחות בצבא, ואח ב-י"ב... חיות מחמד: הכלבה הכי חמודה בעולם!!!
. חיה האהובה: כלבים צבע אהוב: צהוב וכחול מספר המזל/ מספר אהוב: 4, המספר שעל הגופיה שלי בכדורסל
חברה של המשחת שיניים (כן, עד לפה אני חופרת): קולגייט חברה של השמפו/מרכך: דר' פישר
סדרת טלוויזיה אהובה: בקושי רואה טלוויזיה, אבל אני צופה קבוע של "ראשון בשער"
סרט אהוב: שרק ומשפחת סופר-על
שיר אהוב: שיר למעלות, של מוש בן ארי. להקה אהובה: אמממ, טיפקס. דיסק אהוב: פססט... לא שומע דיסקים
, כל השירים על המחשב.. מקצוע אהוב: בביה"ס? אם כן אז ספורט
ספר אהוב: בקושי קורא ספרים, אבל אהבתי את הספר שמראדונה כתב על החיים שלו... לו"ז כללי- ראשון: משחק בקבוצה שלי ועבודה שני: עבודה שלישי: אימון ועבודה... לפעמים גם פגישות בוגרים.. רביעי: אימון עבודה ופגישת בוגרים(בדרך כלל). חמישי: עבודה ואימון. שישי: יום פעילות. שבת: משחק ליגה בהאטריק וים "הכנת" שעורי בית
אני הכי אוהב את יום: זה היה שני, אבל שינו לנו את המערכת שעות בביה"ס, ואז יוצא שיום רביעי הוא היום הכי כיף
הכי שונא את יום: יום ראשון, כי אני מסיים ב-14:30, ואני מגיע הביתה ב-15:00 וב-16:00 אני כבר יוצא מהבית למשחק, ואז חוזר הביתה, והולך לעבוד
... מקצוע אהוב: בביה"ס? אם כן אז ספורט:-פ מקצוע שנוא: אמממ, מתמטיקה!!!!!!
פריט לבוש אהוב: חולצה של המשחקים של הקבוצה, חאקי וחולצה של מכבי ת"א
מאכל אהוב: הארוחה של יום שישי
, עם כל הבני דודים והדודים וכל המשפחה
משקה אהוב: שוקו
בחיים אני לא אוכל: גפילטע פיש
חברה מועדפת לקניית בגדים: מגה ספורט. אני.. (לדרג את עצמכם מ- 1 עד 10) *לעצלנים שבינכם- אפשר פשוט לכתוב כן או לא..* שאפתן: 7 יצירתי: 4 לחוץ: 5 מצחיק: 1
ספונטני: 1110000 רגיש: 6 סבלני: 10 רומנטי: 2, אני דיי עלוב בדברים האלה
בזבזן: אני יודע שאני עובר על אחד מעשרת הדיברות של התנועה אבל 7 לפחות
גמיש: מה הכוונה??????
חברותי: מאוד, 8-9 עצבני: 3 מאוהב: בעיקר בכלבה שלי ובכדורסל
אופטימי: 5 מאושר: 9 חייכן: 9 פחדן: 1 שמח: 9 אוהב את החיים: 8 משתעמם מהר: 4 הכי חסר לי זה: לא ללמוד ביום שישי
יש לי יותר מידיי: סבלנות הכי הייתי רוצה עכשיו ש..: לא היה את השאלון הזה(
)
הרגל מגונה שלי זה: להציק
הכי אוהב בעולם ש..: כולם שונים מכולם. הכי שונא בעולם ש..: לא יודע
הכי מפחד מ: הרכזת שכבה
היא מפלצת משהו עצבני
החלום הכי גדול שלי הוא: להיות מאמן כדורסל ואולי גם לרכז סניף
השאיפה שלי לעתיד היא: לאמן כדורסל
כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות..: שאלה אחת למעלה ותקבלו את התשובה. מה היית עושה במיליון דולר: בונה פנימיה לספורט(חלום שלי
) שלושה דברים שהיית לוקח איתך לאי בודד: מגרש כדורסל, כמה חברים לשחק איתם... ו... זהו בערך... זה זה או זה זה?!... עוגייה או מאפה? שניהם
מחשב או טלוויזיה? מחשב! פלאפון או טלפון? טלפון, פחות קרינה
חלב או שוקו? שוקו. לילה או יום? ערב
שוקו או וניל? שוקו. פפסי או קולה? ספרייט
רוק או ראפ? לא משנה, העיקר שיהיה בעברית. פופ או פאנק? לא שניהם. זקנה או נעורים?נעורים
גבוה או נמוך? גבוה, וזה מה שמעצבן אותי כשאני משחק כדורסל, שיש אנשים בגיל שלי והם כמעט 2 מטר
חתול או כלב? כלב
ספר או עיתון? עיתון. מותגים או שוק? שוק לבגדים ביומיום, אבל מותגים לבגדי ספורט
סוכריה או מסטיק? מסטיק(אני מכור לאורביט
) אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. קיץ או חורף? אמממ, שאלה קשה
אביב או סתיו? הם אותו דבר, לא? זול או יקר? תלוי מה. כסף או מתנה? מתנה, כי זה אומר שמשהו השקיע בך מחשבה! ברכה כתובה או ברכה במילים? אני מניח שכתובה מאותה סיבה של קודם. חיבוק או נשיקה? שניהם
שמש או ירח? שמש. מזגן או מאוורר? אמממ, אני רגיל למאוורר, אז נמשיך את זה
Yes או Hot? לא משנה מה, רק שיהיה לי יותר מ-4 ערוצים
תפוז או קלמנטינה? אמממ, קלמנטינה כי היא יותר מתוקה... מסעדה או ג'אנק-פוד? באמצע, נוטה למסעדה. מכונית או אופנוע? מכונית. שחור או לבן? אמממ כחול
ים או בריכה? בריכה מלפפון או עגבניה? מלפפון קולנוע או בבית? אמממ, קולנוע לרקוד או לשיר?גרוע בשניהם, אבל בבית לבד אז שניהם
DVD או וידאו? מה זה לעזאזל משנה??? חידות או בדיחות? חידות מצחיקות
תמונה או פוסטר? ראה 2 למעלה
קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. גלידה- בכוס או בוופל? בבית בכוס, בחוץ בוופל. שקיעה או זריחה? שניהם מדהימים מהטיילת בנעלה
אז אני לא מאמין שסיימתי... נראה אותך מביאה עוד

assafein

New member
עכשיו תנסי לקרא את זה../images/Emo46.gif

והתמונה של הכלבה הכי יפה וחמודה בעולם!!!! אגב, היא דוגמנית בטירוף, יש לי בוקים שלה במחשב

assafein

New member
מחר כשיהיה לי יותר זמן אני יעלה...

את 2 התמונות האהובות שלי....

כל הכבוד אסף../images/Emo70.gif

מעריכה אותך שענית..
אגב, סתם לידע כללי- השאלון חובר על ידיי.
(כן, כן, קראתי את כל התשובות שלך... משועממת שכמותי..)

assafein

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם הסוגריים../images/Emo3.gif

גם כתבת את זה וגם קראת אחר כך

assafein

New member
מה נסגר איתכם!!!!????

תתחילו להפציץ בשאלות!!!
(חוץ מנועה
)

נו טוב.. אם אתה מתעקש..

נתחיל בפרטים שם ושם משפחה: מאיזה סניף: אוקיי- מה קורה? מה קורה- ב5 מילים? איך היה יום הפעילות האחרון? אם היית יכול לשנות את השם שלך, לאיזה שם היית משנה? אוהב לקרוא? אוהב ספורט? סרט שאהבת? שחקן? שחקנית? זמר? זמרת? להקה? באיזה עוד פורומים/קומונות אתה? בבוקר לפני ביה"ס אתה אוכל: בארוחת עשר אתה אוכל: למה דווקא הכינוי הזה? אסוציאציות: בוקר- טלפון- עניבה- חיתול- רופא שיניים- חניכים- הרכז שלך- תרנגולת- יומולדת- גשם- מחשב- כדור- שוקולד- מטריה- 8- בני גורן- הפורום הזה- מכבי צעיר- סניף שלך- בזמן האחרוןסדגש| מה הדבר האחרון שאכלת? מה הציון האחרון שקיבלת? תוכנית אחרונה שראית? על מה אתה חושב? מה בא לך לעשות עכשיו? זה או זה הדרכה או טכני? מכונית או רכבת? אופניים או אופנוע? צרפתית או ערבית? חושך או אור? בוקר או ערב? טלנובלה או תוכנית ערב? DVD או VOD?? חורף או קיץ? מכבי או כדורסל? בוגר או חניך? רכז או בוגר? צופים או בני עקביא? נוער העובד והלומד או השומר הצעיר? מילון ספיר או אבן שושון? סודוקו או תשבץ רגיל? ארטיק או גלידה? טלוויזיה או מחשב? נודלס או פסטה? וו.. זהווווווווו וואוו זה היה מתישש...

assafein

New member
זה הכל???

מה קורה? סבבה מה קורה- ב5 מילים? תודה לאל, תודה שאתה שואל(זה נשמע גרוע בלשון נקבה, אז נא לא להיעלב
) איך היה יום הפעילות האחרון? היה נחמד, אבל יש לאן להשתפר
אם היית יכול לשנות את השם שלך, לאיזה שם היית משנה? לא הייתי משנה
אוהב לקרוא? מידי פעם... בעיקר ספרי אוטוביוגרפיה של ספורטאים. אוהב ספורט? יותר יהיה קל לכתוב מה אתה לא אוהב בספורט
סרט שאהבת? היה שחקן? אבי נמני, טל בן חיים, לניול מסי, פראנק לאמפרד, שאראס, לברון ג'יימס נייט רובינסון ויש עוד המון!! שחקנית? אמממ
לא רואה כל כך הרבה סרטים
. זמר? מוש בן ארי, מוקי, אמיר בניון, ובעיקר שירים ישנים. זמרת? אפשר להגיד שמירי מסיקה דיי טובה, אבל אין לי זמרת מועדפת... להקה? בעיקר להקות ישנות.. באיזה עוד פורומים/קומונות אתה? פורום מכבי ת"א, פורום האטריק, לפעמים נכנס גם לפורום כדורסל, קומונת ליגת האטריק בתפוז
וקומונת שוערים. בבוקר לפני ביה"ס אתה אוכל: כריות בעיקר, אבל לפעמים ההורים מביאים קורנפלקס אחר(כמו הנינט צ'יריוס או נסקוויק). בארוחת עשר אתה אוכל: לא אוכל בזמן ביה"ס:_P, מחוסר זמן להכנת סנדוויצ'ים כי אני צריך להגיע להסעה ב-7 ורבע. למה דווקא הכינוי הזה? assaf זה השם שלי באנגלית, ein 3 האותיות הראשונות של השם משפחה באנגלית. בפורום האטריק נתנו לזה פירוש חדש, "עשה פן" וככה כולם קוראים לי
אסוציאציות: בוקר-טוב טלפון-בזק עניבה-כחולה חיתול-הבת דודה הקטנה שלי
רופא שיניים-לא מפחד חניכים-קרציות(מזל שהם לא גולשים פה
) הרכז שלך-הכי גבר בעולם! תרנגולת-הארוחת צהריים הבאה שלי
יומולדת-שמח גשם-"בוא רד עלי...."(שיר שאני דיי אוהב). מחשב-האטריק, פורום האטריק בתפוז, פורום מכבי צעיר
כדור-סל שוקולד-קינוח|
מטריה-לא משתמש, מעדיף להירטב
8-חלקי 2 זה המספר שלי בקבוצה+ מלך(אבי נמני). בני גורן-"אני יודע איפה הוא גר
" הפורום הזה-מחכה לשאלות
מכבי צעיר-חלק גדול מהחיים. סניף שלך-תעלו אחד למעלה ותראו את התשובה
בזמן האחרוןסדגש| מה הדבר האחרון שאכלת? גזר
מה הציון האחרון שקיבלת? עזבו, אתם לא רוצים לדעת
תוכנית אחרונה שראית? אני עכשיו רואה... "אהרוני מבשל לחברים"
על מה אתה חושב? על הפורימון וטקס הפתיחה של הסניף. מה בא לך לעשות עכשיו? לשחק כדורסל עם חברים. זה או זה הדרכה או טכני? טכני
מכונית או רכבת? מכונית אופניים או אופנוע? אופניים צרפתית או ערבית? שניהם OUT חושך או אור? אור בוקר או ערב? ערב טלנובלה או תוכנית ערב? משחק כדורגל/כדורסל. DVD או VOD?? אמממ, DVD יש אבל בקושי בשימוש ו-VOD אין כי HOT לא מגיע לכאן
חורף או קיץ? לא יודע
מכבי או כדורסל? מכבי ת"א כדורסל משחקים עם חאקי
בוגר או חניך? אמממ
לא יודע... רכז או בוגר? בוגר, רכז זה המון עומס! צופים או בני עקביא? רק מכבי
נוער העובד והלומד או השומר הצעיר? כמו האחרון. מילון ספיר או אבן שושון? מאיפה השאלות האלה??? סודוקו או תשבץ רגיל? כתבת ענק על שחקן צעיר עם הרבה עתיד
אבל חשוב שלא יכתבו שטויות!!! ארטיק או גלידה? גלידה
טלוויזיה או מחשב? מחשב נודלס או פסטה? שניהם מתעקלים בקיבה
נראה אותכם יכלים עלי!!!!!

למעלה