הקשר שלי עם חמותי

כינרת123

New member
הקשר שלי עם חמותי

הי רותי, הקשר שלי עם חמותי נורא סבוך ,אני חייבת לציין שממש לא טוב לא לי עם זה אך זאת המציאות לצערי .עוד מימי הכרותנו היא לא פירגנה לנו. אשמח אם תוכלי לאמר לי, איזה קשר היה לנו בגלגול הקודם שמשפיע בצורה כל כך עמוקה על הקשר כיום? גם בעלי מבקש ומעוניין לדעת מה היה הקשר שלו עם אימו בגלגול קודם? אולי סוף סוף נבין מאיפה נובעים הדברים

רותי 11

New member
כינרת123 יקרה../images/Emo140.gif

אני אתחיל בחלק שלך ושל חמותך. 1. איזה מצחיק אני מקבלת שהיא הייתה אמא שלך, ובעלך היה החתן שלה שם היא לא קיבלה אותו, היא הייתה אישה מאוד קשה, שרצתה את הטוב ביותר עבור הבת שלה, בלי פשרות היא חשבה שמגיעה לך הטוב ביותר אבל הבעיה הייתה שהיא הפכה להיות מאדו ביקורתית ואף אחד לא מצא חן בעיניה כי בכל אחד היא ראתה פגם, היה לה קשה לראות את הדברים החיוביים שיש באחרים. בעלך היום היה אהובך שם והיא כמובן לא חשבה שהוא ראוי לך, למרות שהוא היה בחור מקסים והוא אהב אותך מאוד מאוד, גם את אהבת אותו מאוד, היא הערימה קשיים מרובים בקשר שלכם והיא בעצם לא איפשרה לך להתחתן איתו. בסופו של דבר היא מחתנת אותך עם משהו שהפך את החיים שלך לאומללים גם מהסביה הפשוטה שלא אהבת אותו, וגם מהסיבה שהוא היה אדם שהיה די דומה לאימך שם, איש קשה עם אגו נפוח שחשב שהוא מלך העולם, למרות הדרישות הגבוהות של אמך שם, את היית בחורה צנועה ונחמדה היית ממש ההיפוך של אמך כל הזמן הייתן מתוכחות אפילו על כל שטות, היא אהבה לשלוט ושום דבר כמעט לא חמק מעינייה, את לבסוף הסכמת לנישואים רק מהסיבה שרצית להיתפתר ממנה ונפלת לאותה מלכודת של אמא שלך בדמות בעל. אני חושבת שזה עונה על שתי שאלות ששאלת הן לגבייך והן לגביי בעלך.

כינרת123

New member
זה לא יאומן!

את כאילו מספרת על הגילגול הנוכחי,כל מה שרשמת עליה קלעת בול, היא בדיוק טיפוס כזה גם היום. אוףףף! לא קל לי עם זה. כנראה שבעלי בא להלחם עלי כיום ,כי אני לא נלחמתי עליו מספיק באותו גילגול ונכנעתי בסופו של דבר לרצונות שלה. האמת שכשאנחנו לידה אנחנו כל הזמן דרוכים ולא נינוחים כיוון שאנו לא יודעים מאיפה תבוא המתקפה הבאה. ועוד משהו קטן שאני רוצה לשתף אותך אח של בעלי אמר לי פעם שהוא לא מביא בחורות הביתה כי הוא יודע ,שלא משנה איזו בחורה הוא יביא ,תמיד יהיה לאימו משהו רע לאמר עליה. והוא כבר כמעט בן 30. תודה רבה לך ויום נפלא

למעלה