הקשר המשפחתי

r3dt4g

New member
הקשר המשפחתי

בתור אישה צעירה, בגיל 18 וללא ניסיון עם בנים, לא ידעתי באמת למה לצפות. במשפחה ובקהילה מאוד התנגדו לכל סוג של תוכן מיני, לא דיברו על זה, לא בקטע של דת, פשוט הייתי חלק מקהילה קטנה וצנועה. לא כולנו היינו בנויים לחיי צנע כאלו, ויצא שמהלך השנים, הייתי נפגשת עם חברות, והיינו מדברות על זה המון, ניסינו לדמיין ביחד איך נראה האיבר הגברי, את הגודל, הצורה, את הביצים, ואת איך כל זה משתלב בגוף המוצק של הגבר. עם השנים, הסקרנות פחתה, אבל לא החשק, וככה יצא שמסיבת פיצ'מות אחת מאוד מסויימת הפכה למשהו אחר...

אני לא רוצה להכנס למה היה שם, אבל אגיד שזה הביא להבנה עמוקה יותר של הצורה בה מתנהלים הדברים בחדרי המיטות, ועד כמה שזה היה כיף, לאחר אותו הלילה אף אחת מאיתנו לא דיברה על זה מעולם, למרות שזה היה ברור שכולנו חושבות על זה.

=================================

קוראים לי מארק, אני בעל לאישה מדהימה, ואבא לבת אוהבת ומקסימה.
אני רוצה לספר סיפור שקרה באמת, בקהילה קטנה שלנו.
הסיפור מתחיל ביום בהיר אחד, בו הבת שלי, אז בת 18 בלבד, חזרה ממסיבות פיצ'מות שהייתה אצל אחת השכנים שלנו.
לבת שלי קוראים לירי, לירי היא נערה סקרנית, חכמה, ואת המראה שלה היא בהחלט קיבלה מאמא שלה. שיער בלונדי גולש, עיניים אפורות גדולות, גוף שכל גבר ירצה. באותו הזמן, היה זה לפני שנה, זה מאוד הרגיז אותי שהיא כזו מושכת, הפריעה לי שיש גברים שמסתכלים אליה בצורה מינית, אבל בשלב מסויים הבנתי שאין לי טעם להלחם בזה, להסתיר אותה, כי ככה העולם עובד.

בערב של אותו היום, אני ואישתי נכנסנו לחדר השינה ועשינו את מה שעשינו, מה שאנחנו עושים תמיד, ובתדירות שאני אישית חושב שאינה מספקת, אבל אין מה לעשות, ככה זה חיי משפחה. לאחר שגמרתי, ולאחר שעמלתי קשה והבאתי את אישתי לאורגזמה משלה, תוך כדי שקמתי מהמיטה, ראיתי בזווית של העין מישהו בדלת של חדר השינה, שהייתה קצת פתוחה. סובבתי את הראש, וזיהיתי את עינייה הגדולות והאופורת של לירי. נראה שהיא צפתה בנו, והיא, שהבינה שאני רואה אותה, מיד זזה ונעלמה, ככה הבנתי לראשונה שהיא כבר לא ילדה, אלא אישה צעירה וסקרנית, שלומדת על העולם שסביבה, בצורה הכי טובה שהיא יכולה. לא ייחסתי לכך יותר מידי חשיבות, ואותו הלילה עבר בצורה די שגרתית.

ואז בעוד יום שגרתי לחלוטין, בארך שבוע לאחר התקרית, הסקרנות של לירי שוב הפגישה בינינו. היה זה ערב של יום בהיר, אני בדיוק התכוונתי לצאת מהמקלחת, כאשר הזזתי את הווילון של הדוש, להפתעתי לירי פתאום נכנסה, עמדנו לרגע בדממה והבטנו אחת בשני, ראיתי את העיניים שלה גולשות ובוחנות את גופי (הייתי גבר בגזרה ספורטיבית), ואז פתאום היא הסתובב וברחה, תוך כדי פליטת "סליחה". זאת הפעם הראשונה ב 18 שנים שהיא בתאום נכנסת למקלחת בזמן שאני נמצא שם, במיוחד בהתחשב בזה שיש בבית 2 חדרי מקלחת, והחדר בו אני הייתי, היה מחובר לחדר השינה שלי ושל אישתי, ככה שאני בספק שזה היה באמת בטעות.
באותו הלילה חשבתי לעצמי למה שלירי תכנס בכוונה למקלחת בזמן שאני שם, ודי מהר הבנתי שזה חלק מהאופי הסקרני שלה, היא כנראה רצתה לראות איך נראה גבר אירום, ושוב, לא ייחסתי לזה יותר מידי משמעות, והלכתי לישון.

בסוף אותו השבוע, אישתי הייתה צריכה לנסוע לעיר אחרת במסגרת העבודה, ככה שיומיים היא לא תיהיה בבית, זה קורה מידי פעם, רק שהפעם זה היה קצת שונה.
בצהורי יום שישי, אישתי יצאה ונסעה לעבודה, אני ולירי נשארנו בבית והחלטנו לעשות ערב כיף בצפיה בסרט ופיצה. בחרתי איזה סרט שנראה לי סביר, הפיצה הגיעה, התיישבנו על הספה בלון והתלנו לצפות בסרט, אלא שבמהלך הסרט נראה שלירי בכלל לא התעניינה בו, במקום זה, היא התחילה לשאול אותי שאלות על מיניות, משיכה מינית, ולבסוף גם על סקס.

ניסיתי להסביר לה הכי טוב שיכולתי איך הדברים עובדים בין גבר לאישה, אבל מחסום התמימות שלה היה מאוד מורכב. בשלב מסויים התחלתי להתייאש, אלא שאז לירי החליטה לקחת יוזמה.
"אבא, אתה אוהב אותי נכון?" היא שאלה בתמימות לחלוטין
"ברור מותק שאני אוהב אותך" עניתי
"אז אם אתה אוהב אותי, אתה גם נמשך עלי נכון? כי זה מה שאהבה יוצרת? משיכה" היא שאלה, תוך כדי שאני שובר את הראש בלמצוא תשובה.
ואז כאשר סוף סוף יצרתי לי בראש משהו כמו תשובה מתאימה, לירי, הנערה הסקרנית היפה שגידלתי וטיפחתי, פתאום הכניסה את ידה בין הרגליים שלי, ובעדינו אחזה באזור בו נמצא האיבר שלי.
האמת, קצת נבהלתי, לא ציפיתי לזה, אבל לירי דווקה הייתה נחושה בדעתה, והיא כמאת באופן מידי, התקרבה עלי עם הפנים ונישקה אותי בנשיקה עדינה בפה.
באותו הרגע הייתי קצת מבולבל, ידעתי שזה לא בסדר מה שקורה בינינו, אבל הרי שהילדה היפה שלי לקחה את היוזמה, שהיא רוצה ללמוד, לדעת את ההרגשה. המחשבות מילאו לי את הראש בשבריר שניה, האם לתת לאיזה גבר זר ללמד את הבת היפה שלי על מה זה סקס, או שמה אני יוכל לעשות זאת בצורה הרבה יותר טובה? לא יכולתי לדמיין לעצמי איזה גבר זר מניח את ידיו על הבת שלי, והחלטתי לזרום, כסוג של שיעור בחינוך מיני.

לירי נישקה אותי, תפסה את ידיד והצמידה אותה לחזה שלה.
היה לה חזה בינוני, מוצק ועגול. הרגשתי שהפטמות שלה מתקשות, מה שמיד ובאופן די טבעי הביא לכך שגם האיבר שלי, התחיל להזדקר ולהתקשות.
אחת הידיים של לירי עדיין הייתה בין הרגלים שלי, היא עשתה עם היד תנועת עיסוי עדינה, ופגשה בדבר גדול קשה. לירי ניתקה את הנשיקות, הרחיקה מעט את הפנים שלה משלי, וחיוך גדול כבש את פניה. נראה שהיא קצת מסמיקה, השפתיים שלה האדימו, והחיוך השלים את התמונה בצורה מושלמת, באותו הרגע, מבחינתי לא הייתה אישה יפה יותר מלירי, בשום מקום, בעולם כולו.

החלטתי שגם אני צריך לקחת קצת יוזמה, ולמרות שאי שם בראש שלי ידעתי שאולי מה שאני עושה לא בסדר, אבל אם לירי רוצה את זה, ועכשיו גם אני רוצה את זה, הרי שזה בסדר נכון? וכך הזזתי את ידי השמאלית (הימנית הייתה על החזה המושלם של לירי), על החגורה במכנסה, ושחחרתי אותה.
לירי הוריד האת המבט שלה למעטה, על האיבר הקשה שמחכה לפרוץ החוצה מתוך המכנס, היא הזיזה את ידה בהדרגתיות, תוך כדי ליטוף, במעלה המכנס ועל הכפתור בחלקו העליון, ובעדינות שחררה אותו, כאילו היא מצפה שעוד שניה יפרוץ משם החוצה משהו ענק, אבל שום דבר לא פרץ משם, היא חייכה קלות והכניסה את ידה למכנס, מתחת לתחותים, ועל הזין שלי שכבר הזדקר לגודל המקסימלי שלו, ופעם בקצב דופק הלב ההולך והמעיץ שלי.
"אלוהים, הוא ענק!" אמרה לירי מצד אחד בלחש, ומצד שני קצת בהלם
"לא כזה גדול.." אמרתי, שזה בארך הדבר היחידי שיכולתי לחשוב על להגיד באותו הרגע.
לירי ניסתה להוריד לי את המכנס אבל הסתבכה, אז נעלצתי לנתק מגע ולקום.
לאחר שקמתי, הורדתי את המכנס, ואז את התחתון. בטעות תמימה לחלוטין, הורדתי את התחתון מהר, והזין הפועם שלי קפץ החוצה בפתאומיות, לירי כנראה חשבה שהוא הולך לזנק אליה או משהו, כי היא קפצה אחורה ואיבדה שיווי משקל, נופלת על גבה על הספה. חיוך קל עלה על פנאי, ולירי הבינה את הסיבה לכך, היא מיד נרגעה והרימה את עצמה, תוך כדי הושטת יד לזין המזדקר שלי. היא התחילה להזיז את ידה הלוך ושוב בעדינות, הידיים העדינות שלה, והעור החלק, פעולה בשיתוף פעולה מושלם, אבל נרא היה שהיא קצת אבודה ולא יודעת מה לעשות הלאה.

הושטתי את ידי וליטפתי את הלחי שלה, ואז ירדתי על הברכיים, תוך כדי שלירי מנתקת את המגע של ידה מהזין שלי. לאחר מכן היד שלי, שהייתה על הלחי שלה, גלשה למעטה על הכתפיים שלה, ובעדינות, לאט לאט, הורדתי צד אחד של השמלה שלה. לירי החלה לשחרר את הכפתורים, ונזערתי בידי השניה בכדי לעזור לה להוריד את השמלה שלגמרי. ידעתי שהיא הייתה בלי חזיה עוד מאותו הרגע שנגעתי לה בחזה בהתחלה, אבל מה שהתגלה בפנאי היה הרבה יותר ממה שאי פעם יכולתי לדמיין. חזה עגול ומוצק, פטמות וורודות זקורות, הכל סימטרי בצורה מושלמת, שחררתי צליל הנחה, ובלב אמרתי תודה.

לירי נשענה אחורנית, ופתחה את רגליה
באותו הרגע התחלתי קצת להלחץ, כי הרי ידעתי שהיא בתולה, וזה לא אני אמור ליהיות הראשון שלה, החלטתי שחדירה לא תיהיה, אבל אני כן אתן לה טעימה מההרגשה הכי טובה היא תחווה בחיים, וכך, הצדמדתי את פנאי לתותונים שלה, עם ליקוק קל, ושיפה של אוויר חם, יכולתי להרגיש את הצמרמורות שלה.
צליל של גניחה קלה מלאה את החדר, ליקוק נוסף, קצת יותר מעטה הביאו איתו פרץ חדש של צמרמורותף מלוואה בגניחה קלה נוספת.
הנשימות של לירי החלו ליהיות חזקות ורדודות, היא תפסה הראשי והצידה את פנאי בכוח לתחתונים שלה, ממש בין הרגלים. מיד עשיתי ליקוק שלישי, עם נשיכה עדינה. הושטתי את ידי וחזתי בצד של התחתונים, ממש בין הרגלים. הכנסתי בליטוף עדין שתי אצבעות בין התחתונים לכוס שלה, הוא היה רותח, ורטוב מאוד.
לאחר מכן הזזתי את התחתונים לצד, ותהגלה בפנאי, כנראה הדבר הכי יפה שאי פעם ראיתי או אי פעם יראה.

r3dt4g

New member
המשך

הכוס הוורד שלה, קטן וסימטרי, מוצק ורטוב, ולתהמתי לא הייתה אליו ולו שערה אחת!
הייתי בגן עדן, ליטפתי עם 2 אצבעות ובעדינות את הכוס שלה מהחלק התחתון ועד אזור הדגדגן, כאשר הגעתי לדגדגן לירי פתאום יצרה קשת עם האגן שלה, ושני ידיה אחזו בשדיים שלה, היא עצמה את עינייה וגניחה קולנית נפלטה לה מהפה.

לאחר מכן השתמשתי בשני האצבעות בכדי לפתוח ולהרחיב מעט את אזור הדגדגן שלה, שהתנפח קצת ובלט החוצה, וללא מחשב שניה צללתי עם הפה ישר לכיוון שלו.
הגניחות של לירי הלכו והתחזקו, כל גופה התכווץ והיא החלה ממש למחוץ לי את הראש עם הרגליים, אבל הייתי נחוש להמשיך. תוך כדי ליטוף עדין לכל אורכו של הכוס שלה, הלוך וחזור, התחלתי ללקק לה את הדגדגן בנחישות ובקצב אחיד, מהכוס שלה החלו להשפריץ זרמים של אורגזמה, ידעתי שאסור לי להפסיק, עד שפתאום לירי קרסה בנשימות עמוקות ומהירות, כולה רטובה מזיעה. עם חיוך של סיפוק, הרמתי את ראשי והבאתי לה נשיקה בלחי, לירי כמאת ולא הגיבה, היא הייתה מותשת ועם חיוך.

“תודה אבא" היא אמרה בקולה המוטש תוך כדי התנשפות
“בשבילך הכל מותק" עניתי לה בחיוך

לאחר מכן הלכתי למקלחת וסיימתי עם החלק שלי בסיפור.
מאותו היום, ועד שלירי תמצא לעצמה גבר ראוי, אני מרבה לשלוח את אישתי לסידורים, שאגב לאחר מכן כבר לא היה צורך בזה, אבל זה כבר לפעם הבאה.

מקווה שאהבתם

למעלה