הקשר הישראלי (הנוסף) של פארסקייפ

• פותח הנושא eve6
  • פורסם בתאריך

eve6

New member
הקשר הישראלי (הנוסף) של פארסקייפ

ושוב בתחום האנימציה (למי שלא יודע, גיא גרוס, המלחין המוכשר של "פארסקייפ" הוא בנו של יורם גרוס - מחלוצי האנימציה בארץ הקודש). אז ככה - ישנו סרט אנימציה ישראלי חדש שמצטלם כרגע באוסטרליה, ע"פ סיפור של אתגר קרת. לסרט קוראים 99.9$ והנה פרטים עליו מתוך כתבה ב"הארץ", והנה מתוך IMDB (שם תוכלו להשתעשע לההנאתכם בלמצוא את הקשרים הפארסקייפיים
)

mg

New member
תודה ! ../images/Emo13.gif

את רצינית? המלחין של פארסקייפ הוא בן של ישראלי? לא היה לי מושג! אז עכשיו כשיש גם את קלודי וגם את גיא-אני ממש מתפלא שלא עושים בארץ היסטריה-הרי ידוע שכל ישראלי ויהודי אפילו ברבע זוכה כאן לחיבוק חם (ולי בא לחבק את קלודי
). הכתבות בה"ארץ" ארוכות או מה? הצלחתי להחזיק מעמד עד החצי, אבל היה מעניין. וב IMDB זיהיתי כבר שני הקשרים. אני קורא לזה "משחק השבת"

MeItOsH

New member
תודה!../images/Emo210.gif

גם ישראלי..וגם מצולם באוסטרליה.. מה יכול להיות יותר טוב?

aerynsun

New member
מעניין. תודה

יש שם שחקנית בשם קלודיה אבל לא בלאק ושחקן בשם בן אבל לא בראודר. חח

eve6

New member
בקשר לקלודיה השניה

קוראים לה קלודיה קארוון, והיא שיחקה בתור "נאטירה" (נדמה לי שזה היה השם שלה) - היצורה שסקורפי שירלל בעונה השניה (?). לגבי בן השני - שווה לבדוק אם הוא גם הופיע בפארסקייפ...חצי משחקני אוסטרליה עשו זאת
אגב, שניהם מוכרים לי מהסדרה "הדרך לאהוב" המדהימה, שמשודרת בערוץ אקסטרה הוט.

mg

New member
על ההקשר של השמות

גם אני עליתי. אבל לא על זה שהיא שיחקה את נאטירה! מעניין איך היא נראית בלי האיפור והצבתות שלה.

aerynsun

New member
אההההה

היא היתה נטירה??? עכשיו הזיכרון חזר אלי. אוסטרליה קטנה בכל הנוגע לשחקנים. כולם נמצאים בהכל. ממש כמו כאן.

sprqy

New member
וואלה

לא יגעתי שאבא שלו מוכר כאן בארץ... שגיא יקפוץ לביקור ויביא איתו כמה חברים מהימים הטובים בפארסקייפ...

FredScarran

New member
כמעט כולם היו בפארסקייפ...

קודם כל, קלודיה קארוון שיחקה גם ב"סודות החיים" ששודרה בערוץ שתיים באמצע הלילה מדי פעם, בתור אלכס הרופאה, ושיחקה וכתבה את הסידרה "הדרך לאהוב" שמשודרת בעתות רצון באקסטרה הוט (היא פרנקי). שנית, כמעט כל שאר השחקנים ב- $9.99 השתתפו בפארסקייפ בשלב זה או אחר - הבן השני (כלומר, שאיננו בראודר) שיחק את אחד היצורים הכחולים ההיסטריים והמרגיזים ב- I Yentcsh You Yentsch, וחוץ ממנו מופיעים בסרט גם בורליק (המורדת המגנטית ההזויה מ- Suns and Lovers), ד"ר נזלת מ- Coup by Clam, וטום באדג' שאמנם לא שיחק בפארסקייפ, אבל הוא שיחק בסרט האחרון של ג'יג'י, Last Train To Freo... זה ממש מצחיק - מאז שהתמכרתי לפארסקייפ אני ממש אוהבת לראות סדרות אוסטרליות ולזהות כל מיני אנשים\יצורים... אחת הסיבות הטובות ביותר (והבודדות) לצפות למשל ב"בנות מקלאוד" או ב"מלאכים בלבן" (ג'ול בלונדינית ולא צורחת!)... אם אין שם מישהו מפארסקייפ בתפקיד אורח, סימן שיש שם מישהו מפארסקייפ בקאסט הקבוע :)

mg

New member
איך את מזהה אותם בלי איפור?

כל הכבוד לך שאת זוכרת במדוייק את השמות ועוקבת ככה! עושה את הצפייה ליותר מעניינת ללא ספק

sprqy

New member
ג'ול בלונדינית ולא צורחת?!

אז מה זה שווה?!
סתם, את האמת נשמע נחמד לראות את החבר'ה שלנו בסדרות אחרות...

למעלה