הקשיבו כולם

KOBINET

New member
הודעה חשובה../images/Emo124.gif

אני רואה שאתה מכינים הרבה באנרים יפים ומושקעים שרשרו כאן את הבאנרים הסופיים שלכם והם יכנסו לגלרייה וישתתפו בתחרות אני מזכיר: לכל אחד מותר לשים רק באנר אחד בהצלחה קובי מנהל התחרות

KOBINET

New member
הקשיבו כולם

שרשרו את הבאנרים המוכנים שלכם כדי שיכנסו לתחרות בתודה קובי

KOBINET

New member
מנהלי הפורום

שימו את הבאנרים המופיעים בשירשור בגלרייה

רגע!

קראת את ההודעה שלי? לעשות שתי תחרויות, אחד לבאנר אנימציה ואחד לרגיל? שיהיו שניים! כי זה לא פייר, ברור שלאנימציות יש יתרון על הרגילות ומי שלא יודע יפסיד, אז תעשה שתי תחרויות. גלעד

KOBINET

New member
לא יהיו שתי תחריות

מי שכשרוני ינצח ולא תמיד אנימציות מנצחות תאמין לי

PopPy

New member
הבאנרים יעלו לגלריה ברגע שעמוס

בעל המחשב שמשתף פעולה עם בעליו (לעומת המחשב שלי) יהיה באיזור ויוכל לעשות את זה.

../images/Emo6.gif אף מחשב לא משת"פ עם בעליו../images/Emo16.gif

וזאת עוד השוואה בין המחשב לאישה
. אני אכין באנר משופר מחרותיים, ללא אנימציה, ואשלח אותו. בהצלחה לכולם!
ניר

אני עשיתי

אבל זה לא מלבני(ריבועי ארוך רוחב וקצר לאורך) זה ריבועי (מצולע ממשפחת הריבועים בעל ארבע צלעות שוות) ולא יצא לי מי יודע מה.

Human Nature

New member
במיוחד שלי ../images/Emo6.gif

קרתה לי תקרית נורא משעשעת איתו היום: באתי לדחוף את החוט של הרמקולים חזק, ואיכשהו גרמתי לחוט של המסך להיות רפוף, וראו שחור. הייתי בטוח שכבר פרצו לי למחשב ונכנסתי לכריזה... אז כיביתי אותו, וראיתי שחור. כבר נלחצתי וחשבתי שההאקר מחק לי את כל הקליפים של מדונה, עד שגיליתי שגרמתי לחוט להיות רפוי מדיי. טיפש שכמוני.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הודעה חשובה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שימו
! כל הבאנרים שנמצאים בשרשור הנוכחי יעלה היום ומחר לגלריה המתאימה שתפתח ב"גלריות הפורום". כל באנר שלא נמצא בשרשור הנוכחי לא ישתתף, לכן העלו את הבאנרים הסופיים (גם מי שלא ביצע שינויים, אז שוב) כשרשור להודעה הזאתי כד שגם הם יכנסו.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הערות חשובות נוספות! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

* כל הבאנרים שבשרשור הזה עלו. * הגלריה ממוספרת, כאשר כל באנר מקשר לכרטיס האישי של יצרו. * בבקשה תעלו לשרשור רק גרסאות סופיות בהחלט של הבאנרים. * מותר, כמובן, יותר מבאנר אחד לכל משתתף. * החוקים שונה לפי מס´ ימים, ועכשיו אפשר לכלול אנימציה. טבעי שבאנר עם אנימציה בדר"כ יהיה מוצלח יותר, כשם שבאנר בפוטושופ יהיה מוצלח יותר אמחד בצייר, וזוהי דרכה של התחרות, כלא חד וכליו, שהם אגב, לא תמיד קובעים את איכות היצירה. |תבלו|!

Skiter

New member
בבקשה תאריכו את הבאנרים הסופיים

להיום ה31, בבקשה!! לא היה לי זמן בכלל השבוע לסיים אותו, ולתקן בבקשה תתנו לי לשים היום!!! אם תעשו זאת תודה מראש, שקד

למעלה