הקשיבו הקשיבו

offspringer

New member
הקשיבו הקשיבו

הגשתי בקשה לפתוח פורום אופספרינג שיעבוד ביחד עם האתר שלי... יש תומכים?

REDDITZ

New member
אני תומך בכל מה שקשור לאופספרינג

אבל אני מפחד שהמקום יהיה נטוש ... אבל למה לא? ננסה

offspringer

New member
../images/Emo65.gif

טוב אני מקווה שיאשרו לי את הפורום. ואם כן אז אין לי מה לחשוש שהוא יהיה ריק כמו הפורום באתר שלי

Ignition

New member
.............ואואואואואו

כמה זמן לא נכנסתי לפורום... אם אתה לא יודע , הפורום הזה היה כבר פעם פורום אופספרינג ונהפך לפורום פאנק...

offspringer

New member
כן

וודו אמר לי... בכל אופן אני הולך לפתוח פורום אופספרינג חדש

Sexy me

New member
אני כבר הגשתי בקשה לפתיחת פורום

אופספרינג... לפני איזה חודש... משו כזה... עד עכשיו לא אמרו לי כלום!

offspringer

New member
אח!!

קקה. טוב לפחות יש לי את הפורום המצ´וקמת באתר שלי, מעניין כמה מכאן נכנסו אליו?

offspringer

New member
או את שלי

למרות שכתבתי, אבל מה אכפת לי לפרסם. חוץ מזה, שמתם לב שהאתר שלי הוסף באורח פלא ל"קישורים"?

manic_subsidal

New member
אני בספק

אין לי בעיה עם פורופ אוף ספרינג... בעצם יש לי .. טיפה אבל אני בספק אם יאשרו לך כי זה פעם היה פורופ אוףספרינג וביטלו אותו לטובת פאנק(בגילגולו הנוכחי ) ככה שאני בספק אם יתנו לך להקים אותו וגם מה שאני מפחד ממנו .. במידה וכן יתנו לך להקים פורופ בתפוז כאן של אוףספרינג כל הילדות בנות 12 ו הילדים הקטנים והמציקים שומעי sum41 blink182 ו linkin park שגם ככה נמצאים בכל מקום .. יגיעו לשם יציפו הודאות מפגרות ויפגינו את הידע הנרחב שלהם בלהקה (כמובן שאני מדבר רק על מה שהם ראו באמטיוי) היום אופספרינג זה לא להקה שאפר להגיד שיש מלא אנשים טובים יש יותר מידי ילדים קטנים preps מגיעלים וסצם חבל שיסגרו לך כמו שקרה לפורום לינקין... אבל כמו שאמרתי! אני סך הכל בעד.. אבל אני בספק אם ייתנו לך

offspringer

New member
אז יש לי רעיון!

אני אתחיל להשתמש בפורום אופספרינג באתר שלי! כי הוא מאושר כבר הרבה זמן ואי אפשר לסגור לי אותו. חוץ מזה הוא נמצא באתר שלי ואולי זה מה שיציל את האתר שלי ממוות!! אז בואו בהמוניכם לאתר שלי! איך הסיסמה שלנו אומרת: "במעבדה של דקסטר היית, וואלאק איזה יופי פה"

למעלה