הקשיבו הקשיבו!

Kim Carter

New member
הקשיבו הקשיבו!

סקר חדש עלה לאויר הפורום עקב מקרה המעצר המצער של ניק. תצביעו ותגידו לנו מה אתם חושבים. שלכם,
Crazy~Kim-Kim
"Hakuna Matata!"

תראו תראו!! ../images/Emo22.gif

קים חזרה! ! ! קים, או שאת בטיול כל הזמן, או שאת לא פה... הסבירי

מה את רוצה ממנה??

היא הלכה זכותה!! קים- רק שתדעי ש....... אם אי פעם את הולכת אני אשמח להחליף אותך ליום יומיים ככה....רק שתדעי פה כדי לעזור!

Kim Carter

New member
חחחחחההההה

אני לא בטיול, אני כל הזמן כאן כרגע, אבל ב-27 לחודש עד סוף החודש (משהו כמו שבוע) אני באמת לא יהיה כאן, אני נוסעת לטיול (באמת), והיא אומרת את זה בצחוק... אז אל תתעצבני עליה. בכל מקרה, אל תעשו מהפכות כשאני לא כאן, ס22ה?

Kim Carter

New member
ת´אמת על הטיול?

הלוואי והוא היה באפריקה... לצערי הוא גדנ"ע של מגמת ערבית באיזשהו חוץ בנתניה... לא יודעת בדיוק איפה....

Kim Carter

New member
אויש נו!!!!!!!!! אפשר לחשוב!

אז אני תלמידה טובה בערבית סואו? אני עושה 5 יחידות אך ורק בשביל המודיעין בצבא ושזה הדבר שאני טובה בו... זה עדיף על ספרות בכל מקרה! שלא תחשבו חל וחסיסה שאני ערבייה, כי זה יעצבן אותי, ואני לא אזרוק עליכם אבנים, כי את זה עשיתי כשהייתי בכיתה א´ וכמעט העיפו אותי לבית ספר אחר... אבל זה לא מצ´נה כל-כך...... טוב ת´אמת שלא ממש זרקתי את האבן, רק הרמתי אותה והחליטו שזרקתי.... אי צדק!!!!! אנטישמים!!!!!

אני אגיד לך מאיפה!

היא התסכלה על התספורת של מושמוש וחשבה לעצמה:´ממתי גננים מספרים אנשים´ ומשם הכל התחיל! ידעתי שאת הויזה לא מחייבים סתם ככה!

מממממ מממממממ אני מבינה

הכל בגלל הויזה!! אבל תראי עם הויזה אפשר לקנות קלטות וערכות *שיעול*

למעלה