הקשיבו הקשיבו!!!

סיון b

New member
עד עכשיו אף אחד!

מענין אותי לדעת איפה תמוז עכשיו, כדי שיראה את ההזדמנות שנפלה בחלקו... איזה נחמד אתה אליו, גיל! וואוו... סיון
 

גיל גיל

New member
היו נפגעים, תמוז לא עוד מנהל...

סקר שנערך בין משתתפת הצ´אט, בחר את דויד למנהל הפורום!!!!!!!! דוידוש! MAZAL TOV!!!!!!!!!
 

תמוזB

New member
עכשיו נרגעתי.......

לרגע נבהלתי, חשבתי שאני צריך לנהל את פורום ההיכרויות. תודה ל "משתתפת הצ´אט" שבחרה בדויד.
 

Mאיה

New member
אתה עוד כאן???

סימן שטוב לך! רק העוקץ שלך מראה איזה מטרה הייתה לך...לנסות להרוס, לא תצליח אתה יודע. כנראה שלא ניתקלת בכוח שיש לאהבה, מרחמת עליך וטו לא. שיהיו לך חיים נפלאים, ומקווה שהם יעניקו לך אהבה כדי שתהיה מסוגל להבין.
 

תמוזB

New member
בטח שטוב לי

תראי איך הצלחתי לאחד את כולכם ולחזק את האהבה שלכם. עוד מישהו יחשוב שזה תרגיל של גיל.......
 

Mאיה

New member
וזה לא?

תרגיל של גילגיל??? אהמממ... גילגיל, איפה אתה??? בגלל זה הוא מינה אותך למנהל היום??? אהממממ ואגב, האהבה שלנו הייתה קיימת עוד לפני שנכנסת. אבל מי אני שאתווכח איתך?? ( בסך הכל מישהי שהייתה במפגש וחוותה את האהבה, ולא הרגישה בפגישה עיוורת, ובטח לא חזרה עם דייט הבייתה...אבאל´ה לא מרשה!...)
 

Mאיה

New member
אולי תגיד לי אתה?

הלוא יש לך קשרי מחתרת איתו, לא?
 

Mאיה

New member
ואני קולטת...

חיוך מתפשט לו לאיטו על פנייך... מתחיל בזווית שפתייך ואט אט ממלא את פנייך. אז, עתה אפשר לאמר לך ברוך הבא מבלי שתהיה ציני, אלא פשוט תהיה כאן איתנו ותשתלב לאיטך? מה אתה אומר??
 

גיל גיל

New member
תמוז, תקן אותי אם אני טועה, אבל

נדמה לי שאתה מתחיל להנות להיות פה... לא? חכה חכה... נראה לי שעוד מעט תקבל המלצות בצ´אט לנהל את הפורום... מה דעתך?
 
רגע תמוז זה בעצם גיל גיל?

אבל במקום לשים משימה, הוא נכנס לפורום בשם תמוז וזרק פצצה
וואלה הסתבכתי :))))
 

גיל גיל

New member
מצטער לאכזב, אבל לא...

גילגיל הוא גילגיל ותמוז הוא תמוז... שני אנשים שונים ולחלוטין לא מוכרים זה לזה... (אלא אם כן, תמוז, אתה מכיר אותי...) אני לפחות, לא מכיר את תמוז, אבל זה, כך נראה לי, עתיד להשתנות, לא?
 
למעלה