הקשיבו הקשיבו!!!

גיל גיל

New member
הקשיבו הקשיבו!!!

מכיוון שכבר מזמן החלטתי שאתם מוכשרים לא פחות (אם לא יותר...) ממני בכל הקשור למה שקורה כאן, עניין "מנהל הפורום" עומד לעבור שינוי קל... אם באחד הימים הקרובים יופיע שמכם פתאום בכחול, זו לא תקלה... אתם פשוט מנהלים ליום אחד... כולנו בפורום הזה ביחד! לא אני הופך אותו למה שהוא, אלא אתם!!! אני אוהב אתכם!!! מבצע "השם הכחול" יוצא לדרך... מי יהיה הראשון? אני מעלה בגורל... מחר תדעו... גיל גיל (בינתיים, בכחול...)

רק לילה

New member
ואוו איזה רעיון מצויין!!!!

כל הכבוד גיל על הרעיון!!!!!! אתה באמת יותר חבר ממנהל הפורום... זה ממש אחלה!!!! תמשיך ככה!!!

סיון b

New member
גילגול,

אחלה רעיון! ויש לי ההרגשה שאני יודעת מי זה יהיה!!! כשאני אראה את השם בכחול, אני אגיד לכם אם צדקתי... אבל אני בטוחה מי זה יהיה! בהצלחה לכחול החדש! מלך ליום אחד! ואני אוהבת את כולכם! גילגול, מתה עליך המון! התגעגעתי! סיון

גיל גיל

New member
נו? ניחשת? ../images/Emo8.gif

הייתי חייב להפתיע אותך אחרי שקראתי את ההודעה... מה את אומרת על ההפתעה? בכל אופן, קראתי את כל ההודעות היום, ואני חייב לצאת. מבטיח להגיב כשאחזור! גילגיל.

סיון b

New member
וואוו, עכשיו אני באמת מופתעת! ../images/Emo12.gif

ולא, לא ניחשתי! היתה לי השערה אחרת לגמרי, ואני בטוחה שאתה יודע מי... אז כן, זו היתה הפתעה נעימה! סיון

גיל גיל, אתה פשוט מקסים!!!

איזה רעיון נפלא ומדהים !!! איזה פורופ נפלא ומדהים יש כאן !!!!

מג אתא לא יודע? איל אתש לא יודע?

פורופ זה מלשון זלעייל, הפרה של האפרקח. עכשף עט מבינא?

דעתי הצנועה על העניין:

ובכן, בחנתי את העניין מכל היבטיו, שקלתי אותו בכובד ראש, התייעצתי עם עמיתי באקדמיה ובחנתי את העניין באמצעות מודלים מתמטיים ומספר נוסחאות-הרצה לינגוויסטיות הופכיות והרי התוצאה אליה הגענו, בניסוח זהיר ומחושב, תוך לקיחה בחשבון של כל ההשתמעויות הסטטיסטיות והתיאולוגיות וכן סטיית-תקן של 0% פלוס מינוס: *** תשובה *** הרעיון שלך הוא: מ ד ה י ם ! ! !
נ פ ל א ! ! !
מ ה מ ם ! ! !
מ ק ו ר י ! ! !
מ ר ט י ט ! ! !
א ו ה ב ! ! !
ש ל ם ! ! !
וכמו כן, הוא מהווה דוגמא נוספת לכנפיים האנושיות ולשימוש החיובי בהן, ליכולת לחרוג ממסגרות בקלילות ותמיד, לשימוש של האדם במציאות במקום שהמציאות תשתמש באדם... שלך באהבה!!!!! בן

גיל גיל

New member
מבצע השם הכחול... עדכון!

כמו שכתבתי, אני עושה הגרלה לגבי מי יהיה היום "האיש הכחול"! היום החלטתי להכניס את סיון בלי הגרלה, פשוט בגלל שרציתי להפתיע אותה!!! מחר, אני מבטיח, הגרלה! כולכם שווין באותה מידה! אתם כולכם מדהימים, נפלאים ועשר!!! אני אוהב אתכם באמת ובתמים! זה יוצא בהגרלה!!! נשבע לכם!!! אני ממש לא רוצה שתחשבו שאני מעדיף אנשים מסויימים על אחרים! ממש לא! בואו נסכם, למעט מקרים מיוחדים, כמו מקרה סיון, הגרלה!

סיון b

New member
גילגיל, לקחתי את זה בתור מחמאה

כי אני אוהבת הפתעות.... אז תודה על ההזדמנות שנתת לי... נו, איך הייתי? סיון

גיל גיל

New member
היית מעולה!!! את יודעת את זה!

היה לי כיף להפתיע אותך! ממש ראיתי את החיוך על פנייך כשקראתי את התגובה שלך! את מנהלת מעולה! מקסימה! יפה! אמיתית! בחיי, את לא יודעת כמה שעשה לי טוב להפתיע אותך... בינינו? אני לא חושב שיתקיימו הרבה הגרלות... כל יום יש מישהו שבא לי להפוך אותו למנהל, ואני יודע מי יהיה המנהל הבא... לא, לא תצליחי לנחש! אני בטוח שלא! אני רק ארמוז שזה האדם שההודעה שלו בפורום היא ההודעה שגרמה לי להרגיש הכי טוב שרק אפשר כל היום!!! בחיי!!! עכשיו בואו ונסו לנחש מי זה ולמה ההודעה שלו עשתה לי כל כך טוב!!! מנחשים? יאללה! לשרשר!

deep ocean

New member
גיל היקר....דווקא אהבתי את הרעיון

שאתה בוחר מישהו. לא חייבים הגרלה. לא נראה לי שמישהו ירגיש מקופח. הגרלה זה גם די בעייתי-כי לפעמים יש אנשים שנמצאים הרבה אבל יום מסויים הם לא יהיו בפורום. למשל בן המקסים שהרבה פעמים הוא פה, ויש פעמים שהוא לא נמצא בכלל כי הוא מאד עסוק. עצה קטנה :))) נשיקות ולילה טוב ממני מיכלוש

גיל גיל

New member
אף אחד לא ניחש מי מנהל היום...

אז קבלו! מנהל היום הוא לא אחר מ-תמוזb!!! תמוז עשה בשבילנו דבר נפלא! הוא בא והראה לנו כמה אנחנו באמת אוהבים, בחן את האהבה שלנו והיא עמדה במבחן! תודה תמוז!!! עשית לי המון המון טוב!!! גילגיל

סיון b

New member
גילגול,

תאמין או לא, אבל אחרי ההודעה שכתבת אתמול בערב ישר חשבתי על תמוז... לא אמרתי כלום כי לא רציתי שאחרים, שבאמת אוהבים להיות כאן, יעלבו ! אז צדקתי, אחרי הכל!!! מחכה לראות מי יהיה אחריו.... גילגול, טוב לראות אותך גם כשאתה שחור!!! סיון

גיל גיל

New member
את חושבת שאני צריך לבחור מנהל אחר?

את חושבת שאנשים יעלבו? כי אם כן אני מיד מחליף את המנהל!!! מיד!

גיל אתה גדול !!!!!!!

הרגת אותי מצחוק-תמוז מנהל פורום, כמה זה מקסים. נכנס לפורום אנטי, חסר אמונה במילים, נדבק בחיידק אהבה , והצטרף להנהלה חחחחחחח, וואו זה נפלא, וכמה יפה. יש משפט בחיים "אין הנחתום מעיד על עיסתו", מנהל פורום להרגיש טוב היום, מנהל פורום שמרעיף אהבה במילים, ולא יודע לקבל אהבה במילים.ענק אתה גילגיל.!!!!!! רחל שמברכת את תמוז המנהל

למעלה