הקשיבו הקשיבו!

הקשיבו הקשיבו!

יש לי כמה בשרות לבשר לכם!!!!!! בשורה ראשונה: מאחר שאני כזאתי משועממת בשבת אז החלטתי לי (בהסכמתה של דור)כזה דבר: אני ודור אמא ואבא (אני האמא וןהיא האבא) יש לנו 4 בנות הבכורה היא סיון ויש לה משפחה משל עצמה כבר ו2 ילדים (מה שהופך אותי ואת בעלי ולסבא וסבתא) חחחחחחחח אחריה יש את הילה אחריה באה לימור והקטנה מכולן שאותה אני הכי מפנקת היא הילה! הדובדבן שלייייייייייי הבנות שלנו הקימו להקה משלהן והן לא יודעות שאנחנו מקימים להקה צרובה (שמכילה אותי את דור את טל ומעיין) ושששששששש הלהקה שלנו היא חשאיתתתתת חחחחחחחחח הבשורה השנייה היא: היום היה לנו יום מוקד סמים והייתה לנו הצגה באולם ספורט של הבצפר! כל הזמן הרגשתי שהשחקן שם מוכר לי ואז כשמי=ודיעים על השחקנים הם מודיעים כזה: תמי עמר, מוטי עם שלם ואת השם של המנחה אני לא זוכרת..... אנני כזה:"עם שלם??" ואז נפל לי האסימון כי הוא היה ממש ממש דומה להילה בעיניים! ואח"כ כשכולם הלכו באתי אילו ושאלתי אותו: "אתה מכיר אולי את הילה עם שלם?" ואז הוא שאלה אותי: "הזמרת הזאת מדיימונד'ז" אני: "כן" הוא: "כן אני מכיר אותה, היא בת דודה שלי, אבא שלי ואבא שלה אחרים"! אני נשבעת לכם אנשים חברה שלי באה לתפוס אותי כדי שאני לא אפול! ואז היא עושה לו כזה: "היא קנתה את כל הדיסקים שלהן ובגלל זה זה נגמר בחנויות"ואני כזה: "לא נכון, זה נגמר עוד לפני שהגעתי" ושניהם צחקו.. ואז אני שאלתי אותו: "נכון הילה הלוי הכי שווה שם?" הוא כזה עושה לי פרצוףקצת מבהול ואומר לי: "אני לא יודע, אני לא מכיר..." ואז אמרתי לו: "יו איך אתה דומה לה!" ואז חברה שלי והוא הסתכלו עליי במבט כזה מוזר ואני הוספתי ואמרתי: "כן בעיניים אתה ממש דומה לה" והוא כזה: "טוב...." ואז המורה שלי והרכז שכבה שלי משכו אותי החוצה מהאולם!! בכולופן אמרתי לו שימסור לה ד"ש ממני ומטל! (ח כאילו שהיא מכירה אותי) ואז הוא שאל: "והיא תזהה?" אז אמרתי לו: "תגיד לה טל, היא בטוח תזהה!" חחחחחחח אתם קולטים אותי עולה כזה בהשיא האושר חחחחחחחחחחחחחחח והוא גם סיפר לי שכל המשפחה שלו הם זמרים, אתי אנקרי, הילה ועוד כמה..... וזהו חח סורי שכתבתי לכם מגילה

אמאאאאא איפה אני קוברת את עצמיייי??

יווווווווווו קרן אני חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עםןהוטאם4ועכנ8זס5794טו כ 3ו240 הילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווש שיאאאבאא חחחחחחחח הוא בטח ישכחח למסור להה אבל חפיףף כיי המתנה שלי הגיעההה ואני ילדה מאושרתתתתתתתתתתת יווווווווו קרןןןןןןן את דיברת עם אחיין של גדדדדדדדד יווווווווו

מאמי אל תגזימי...

אל תמעיטי מערכו של אלוהים... חוץ מזה אני לא חושבת שהיא הייתה רוצה שיתייחסו אלייה כאל אלוהים או משהו...בכל זאת..היא בנאדם מאמי...

למעלה