הקשיבו הקשיבו! יש סרט ספונג'בוב!! כן כן ס-ר-ט!!!
H H e L L L L L L o O New member 26/11/04 #2 מממממממממה זה הדבר הזה?../images/Emo11.gif ככה אף אחד לא מתרגש?
R Ronush14 New member 27/11/04 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif את מודעת לעובדה שהורדתי פרק שלם של אדיר מילר רק בשביל הקטע עם רועי לוי? ובקשר לסרט... זה יהיה חמוד
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif את מודעת לעובדה שהורדתי פרק שלם של אדיר מילר רק בשביל הקטע עם רועי לוי? ובקשר לסרט... זה יהיה חמוד
ר רונלוש הכפרונוש New member 26/11/04 #3 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif|קר * כשזה מגיע לישראל אני הוללכת לכל ההקרנות! ייייוווווהההההווווו בוב ספוג הגיע גם לקולנוע!
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif|קר * כשזה מגיע לישראל אני הוללכת לכל ההקרנות! ייייוווווהההההווווו בוב ספוג הגיע גם לקולנוע!
ט ט2לולה New member 27/11/04 #5 כןכןכןכןכןככן!!!../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif כבר בחופש הגדוללל (או שזה היה בראששנה ) שמעתי עליוווווווו!! אני לא יכולה לחכות כבר גררררררררררררר
כןכןכןכןכןככן!!!../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif כבר בחופש הגדוללל (או שזה היה בראששנה ) שמעתי עליוווווווו!! אני לא יכולה לחכות כבר גררררררררררררר