הקשיבו הקשיבו!!!!!

קרמון

New member
הקשיבו הקשיבו!!!!!

פתחתי כאן שרשור חדש למשחק תפקידים. נא לשחק!!!!! אמרו שהמשחקים הקודמים היו אכזבה, אבל אם זה היה כמו מה שקורה כאן זה רק בגלל שאתם מתעצלים לשחק!!!!!!! שחקו כבר!!!!! בכל מקרה, אנחנו הולכים לכפר לנסות להציל את אנשיו מהמינוטאורים, אם האיש ההוא מהאגדה דובר אמת. (אל תתווכחו!!!! אתם לא שיחקתם, אז הרשיתי לעצמי להשתלט קצת על המשחק כדי שנמשיך בו כבר). אז יאללה לשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרמון

New member
לא בדיוק.

אני בהחלט אחד השחקנים, אבל במקרה, אני גם...האחרון שכתב
לכן, השחקנים האחרים אמורים להמשיך את המשחק, לא אני.

אי אפשר לשחק משחקי תפקידים באינטרנט

היה כאן פעם משחק, ועכשיו היה עוד אחד. גם בפורום אקסמן היו כבר שניים. אז אחרי שהשתתפתי בשלושה ולפי הבנתי הרביעי (זה שכאן) לא הצליח, אני רואה שדי קשה לשחק את זה באינטרנט. או בעצם-בלתי אפשרי. צריך לחכות לכל אחד שייכנס, צריך לחכות לשה"ם במקרה והוא לא נמצא, ובכלל העבודה שלןו מדביקה אותו במשך 12 שעות למחשב, אלא אם כן קבעתם שעות מסודרות וגם אז כל אחד צריך להיות נוכח כל הזמן. בקיצור-בלתי אפשרי.

wisp

New member
למה לא??..

אפשר יותר משה"ם אחד...ולעשות מעין תורנות
וכששחקנים לא נמצאים...השה"ם יחשוב יחד איתם על משהו שגרם להעדרות מההרפתקה..או הלעדיהם ואחר כך יעדכן אותם..

ד ג י

New member
ברור שאפשר

הנה ההוכחה פורום "היער בין העולמות" באת של "העמותה לקידום משחקי תפקידים" הנה קישור

למעלה