הקשיבו הקשיבו

שבור

New member
הקשיבו הקשיבו

נתבקשתי ע``י מכרה קרובה (שגם חברת הפורום),להוציא הודעה לכווווולללם אז ככה: נמאס לראות שוב ושוב את אותם האנשים טוחנים מים לגבי: הכישלון או לא? מי אשם ? האם יש חיים אחרי הגירושין? הלו אתם שומעים את עצמכם ? מה קרה ? התגרשתם? חרא? - זה מה יש!!! בפעם הבאה תחשבו על זה קודם , אבל תפסיקו לטחון את זה , רוצו קדימה עם העתיד ולא אחורה עם העבר. זהו אמרתי את זה

argos

New member
או באמת. נו !

בשביל מה הפורום הזה קיים אם לא בשביל לדון על הדברים האלו בדיוק ? כנראה שגרושים טריים (וגם כאלו שהתגרשו לפני זמן רב) מרגישים בדיוק את הרגשות האלו. אז למה שלא נדבר על זה ? מספיק להגיד לנו מה אנחנו מרגישים ועל מה לדבר.

שבור , אתה קצת מגזים

תן לאנשים להתבטא איך שטוב להם ! אם נושא הכישלון או האשמה מטריד אותם אז בכיף נדסקס על זה או לא, אתה מוזמן לדלג על ההודעה זו או אחרת, אני אישית עושה את זה לעיתים קרובות. כל אחד נמצא בנקודה כל שהיא בחיו: לפני, בתוך או אחרי הגירושין, לכן טבעי הדבר שידברו על גם על העבר. במיוחד כאשר האירוע הזה משפיע על ההווה ובמיוחד על העתיד. כל ההתבטאות שלך...``בפעם הבאה תחשבו על זה קודם``, מצריחה התנצלות אני חושב, קצת נסחפת..או שמה זאת ה``מכרה הקרובה`` ! שלך, ענבר בכל מקרה אכן יש חיים אחרי הגירושין ואני חושב שזה מבוטא בפורום הזה יפה מאד.

אתה חסר רגישות באופן מוחלט!!!

די ברור למה התגרשת. אתה מחליט למי להגיב למה להגיב. אבל לבטל את התחושות שכולנו כאן מסתובבים איתן יום ולילה, והקצנתי, אבל בהחלט חושבים על זה,ובמיוחד שכל אחד שואל אותך: למה התגרשת? מה קרה? ...אי אפשר לא לחשוב על זה. בנת, שבור? למה אתה שבור?

למעלה