הקשיבו הקשיבו לאות כבוד קיבלתי מנייה את הצבע האדום ! אני מתרגשת
פ פרויז1 New member 2/6/09 #2 מזל טוב, ואת רצית להתפטר מכהונת יו"ר הפרלמנט. אמרתי לך שלא תתפטרי, כי את עשית עבודה טובה!!! הנה, גם שידוכים ממשיים., וגם ניק אדום! ברוכה הבאה למועדון בעלי הדם האדום. ותודה לנייה על החלטה נכונה.
מזל טוב, ואת רצית להתפטר מכהונת יו"ר הפרלמנט. אמרתי לך שלא תתפטרי, כי את עשית עבודה טובה!!! הנה, גם שידוכים ממשיים., וגם ניק אדום! ברוכה הבאה למועדון בעלי הדם האדום. ותודה לנייה על החלטה נכונה.
J JUN JUN New member 2/6/09 #3 עכשיו אנחנו מועצת הפרלמנט האדום לא צריך יותר חלוקה של זקנים לא זקנים ומועצות עליונות....
פ פרויז1 New member 2/6/09 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או מועצה או פרלמנט. שתי הפונקציות דומות, ולקראת ארוח המומחה הדוקטורנט - כדאי לדעת את זה. נוסע לקחת הילדה לכפר סבא. להת' בערב.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif או מועצה או פרלמנט. שתי הפונקציות דומות, ולקראת ארוח המומחה הדוקטורנט - כדאי לדעת את זה. נוסע לקחת הילדה לכפר סבא. להת' בערב.
פ פרויז1 New member 3/6/09 #6 ../images/Emo13.gifקבעתי ! מה שלומך, ואיך העניינים היום פגשתי בחורה בת 41, ג+3 הייתי משדך לה בחור עַנָו.
../images/Emo13.gifקבעתי ! מה שלומך, ואיך העניינים היום פגשתי בחורה בת 41, ג+3 הייתי משדך לה בחור עַנָו.
G gamari New member 3/6/09 #7 מאדום לאדומה בשעה טובה... אני מבין שכשיש קשרים, אין צורך בפרוטקציה..... סתאאאאאאאאאאאאם רק דעי שהצבע האדום מחייב ! ! ! אחרי הכל את נחשבת ל"מומחית"
מאדום לאדומה בשעה טובה... אני מבין שכשיש קשרים, אין צורך בפרוטקציה..... סתאאאאאאאאאאאאם רק דעי שהצבע האדום מחייב ! ! ! אחרי הכל את נחשבת ל"מומחית"
J JUN JUN New member 3/6/09 #9 לא סתם מומחית אדומה !!! תראה איזה תרגום הכנתי לפרויז למטה על הנתונים הדמוגרפים מעניין ביותר
ד דליה חנום New member 5/6/09 #15 נשמה בטח לא שככנו סבא רחמים כל הכבוד לך גדלתה בת לתפארת מדינת ישראל