הקשב הראשון

adamfbs

New member
הקשב הראשון

הממ, הפורום הזה גדוש בעומק, מודעות עצמית ועניין. אז חשבתי קצת לשבור את זה, לנוכח העובדה שאני גם אוהב פשטות. אז חשבתי לי, וראיתי שאני לא ממש מכיר את האנשים כאן - מה הם עושים, מה הם אוהבים, בני כמה הם, וכ'ו. אז אמרתי לעצמי, בו נברר. שלום, שמי אדם פלד, אני בן 18 ותאריך הגיוס המועד להשתנות שלי הוא ב22 במרץ. אני מהוד השרון ובמקור קיבונציק מהצפון. אני עוסק בתמיכה טכנית ובדיקת איכות מוצר בחברת היי-טק. אני אוהב לעסוק בכמעט כל מה שבא ליד, אבל כרגע ברשימת העיסוקים שלי מלבד העבודה אני הולך לחדר כושר ובדרך כלל יוצא בלילות, מוזיקה ולעיתים קורא איזה ספר מזדמן. זהו. ומה איתך? יום טוב

yom

New member
מחיקת ההיסטוריה האישית

המטרה היא שככל שתמעיט בקשרים כאן תוכל להתנתק ולעוף גבוה יותר ובקיצור עדיין אין לך הרבה היסטוריה אישית ובכל זאת עדיף לך לא לבנות כזו. תחליט מתי להיות נגיש ומתי לא ואת זה אתה יכול לעשות רק שאתה במצב של מינימום היסטוריה אישית. קרא את המסע לאיכטלאן והנושא יהיה ברור יותר. אני נאמן למה שאני עוסק בו ולכן אזכיר שיש תרגיל ספיציפי במעברים הקסומים למחיקת ההיסטוריה האישית, למרות שרק לעשות אותו זה לא עושה כלום, צריך לשלב.

adamfbs

New member
המ המ המ.

אני מת כבר לבוא לסדנא שלך בתל אביב, זה כאילו משהו תמיד נכנס לי שם בדרך. נתראה שבוע הבא? על החתום, אדם.

charlila

New member
כששניים נפגשו בתָּגֻוַר(מולדת השרף)

הם לא היו מציגים את עצמם אלא מכריזים את פרטי זהותו של הזולת (כי שם כולם קראו מחשבות). אם אתה ואני היינו נפגשים שם, היית אומר לי: "לילית, סוּפוּ,(זה שם הוספה - ה-line of knowledge שלי) אָגוּר^ (זה שם האָגוּרֻ^ (=הנגואל) שלי, שעל שמו נקראת הוָשָׁרַה [=השבט המצומצם, "חבורת הלוחמים"] שלו)דֻּרָ^ה (=מושלמת, impeccable.) ואני הייתי אומרת את פרטיך. צודקים שניכם - yom בהמלצתו למחוק את תולדות החיים, ואתה בגעגועיך לפשטות החמימה השוררת בין חברים, או שמא - בין חברי חבורת לוחמים, מקום שם אין הסתר-פנים ואין הסתר כוונות. כמחווה לגעגועיך, אודיע את פרטי: הוֹי לִילִית, הוֹי סָקְעָגּ, הוֹי סוּפוּ, הוֹי אָגוּר^, הוֹי סָקָטָקָה. הוֹי דֻּרָה, הוֹי וָשָׁרַה דֻּרָה. דֻּרֻ, וֹצ'וֹר!

adamfbs

New member
שלום.

לילית, סוּפוּ אָגוּר^ דֻּרָ^ה. ויום טוב גם לך.

charlila

New member
=השתלם, השתכלל עד שלמות, אחי,

בן שבטי, תאום-נפשי! יצור נקרא מושלם -ֻדּר - כאשר מושב הבָּהֶרֶ^ת שלו (ממנו היא יכולה לנוע למקומות אחרים, ולחזור) הוא בפסגת "הביצה הנוגהת", ההילה, כ-60 ס"מ מעל פסגת הגולגולת. ומבחינה התנהגותית: יצור מושלם הבוחר מטרה לא ירפה ממנה כל עוד היא ניתנת להגשמה; (זאת כאשר התַּמָהְּטֻפָה פתוחה, שכן אז ניתן להבחין בין האפשרי לַבלתי אפשרי.) לעומת אחרים - לא מושלמים - העלולים להתעייף, להיכנע ללחצים וכו'. ניתוח "דֻּרֻ^ באגור^ה:" העיצור דּ: צמצום, תנועה כלפי לב הזרימה (למשל, לב)\הממוקמת בלב הזרימה\מזער הנתונים הנחוצים לשמירת זהותו של עצם(גשמי או מופשט). (תנועה בחומר.) (צהוב כתום מנומר) התנועה ֻ :התמקדות \מיקוד תשומת הלב{בנקודה אחת. דֻּ - מיקוד מזער התכונות המגדירות עצם (גשמי או מופשט). רֻ^ - ר ^ (דגושה בנחץ): התמקמות בנקודת השיא\המוקד\השינוי| של שדה\מרחב משוכלל גיאומטרית; (מקרה פרטי: השמש בזנית.) שכלול גיאומטרי, שלמות; (לבן זוהר שקוף.) +ֻ - התמקדות בשכלול. דֻּרֻ^ - מיקוד עצם הגדרת היחיד בשכלול לשלמות. האם נראה לך, מכל הודעותי שקראת, שאני עוסקת בשחור?

adamfbs

New member
בכלל לא

וגם לא טענתי כך, כל מה שאמרתי הוא שלא הכל הוא שחור ולבן. אני מסכים איתך, ברוב.

L i z a r d

New member
../images/Emo26.gifצ'רלילה../images/Emo36.gif

שאלתי ברצינות, אשמח אם תעני במקרה ואת יודעת, או סתם לתגובה. זה מאוד מעניין אותי.

charlila

New member
זו הר' הפחות מתגלגלת מבין השתיים,

ואת שתיהן הגו, בתגור^ (מולדת השרף),ביתר קלות מכפי שהוגים היום. המבטא המקורי אבד (עם עוד כמה קסמים - הנגינה...) - בגלל שינויים כלשהם במבנה החיך והגרון. הר' בלי ^ היא ל דגושה קל. הר' המתגלגלת המוכרת לנו היא ר דגושה חזק, והיא מתגלגלת כי היא מוכפלת: רְר.

רשף כשף

New member
היי אדם

מתי התחלת לקרוא את הספרים והאם ניסית לתרגל על עצמך? אילו מהספרים קראת? מה הכי התחבר אלייך? אני התחלתי רק לאחרונה, וכבר חזרתי לקרוא חלק מהם שוב. בעצם ניתן לומר שקראתי כמעט את כולם, פרט לאמנות החלימה ומציאות נפרדת. הכי הרשים אותי היה מאורע של מפגש עם עש שבעצם הביא אותי אל הפורום ואל דיונים בנושאים שקשורים לספרים. ניסיתי לחלום אבל לא הצלחתי, לפחות לא ממקור ראשון. אני עדיין מנסה לחפש את הידיים בחלום אבל לא זוכרת לעשות זאת. אולי אני צריכה להתחיל שוב להסתכל עליהן במהלך היום.

adamfbs

New member
שלום.

התחלתי לקרוא את הספרים לפני בערך שנתיים. בזמן האחרון אני לא ממש קורא אותם או משלים את אלה שלא קראתי לנוכח רצון לגוון קצת (בלי תלותיות). לא יצא לי לתרגל באופן מעשי מלבד האופן הפילוסופי-התנהגותי, שאותו לקחתי על עצמי מאז שחוויתי הארה מהקריאה וארועים כאלו או אחרים בחיי. אינני יודע לחלום, חוויתי רק פעמיים בחיי חלומות צלולים ובתקופה ההיא לא היה לי ידע בנושא, עוד לא החלטתי אם זה הכיוון שאליו אני רוצה ללכת.

loquado

New member
האלן אדם

אוהב פשטידות יחיה. מה שחשוב בסוגיית הפרטים האישיים שלך הם (לפי סדר חשיבות) א-מה העולמות הבלתי נראים מכירים בך. ב-מה אתה מחשיב כ'שלך'. ג-מה אחרים חושבים ש'אתה'. אז נניח שאני אישה וקוראים לי ברכה -בת ארבעים ואחת עם שמונה ילדים והתשיעי בדרך - וקוראים לי ברכה בגלל ברכת המזון שאני מבשלת למפגרים במעון שבו אני עובדת. איפה זה שם אותי או אותך באספקט של דרך חיים, חלימה, לחימה או דת ?... אני מתכוונת להגיד שאולי המשאלה האנושית הפשוטה לקשר עם אנשים טובים ופשוטים תתעצם ותוציא עוד פשטות וטוב מאחרים - אבל משהו מהותי מזה לא יכול לצמוח חום וחיבה. כמה פשוט. כמה התחרפן לנו העולם... הקשב הראשון עצמו - כבר מזמן איננו ראשון אלא רק צילו. עולם מחורפן זה שבו גדלנו וספגנו את השפעותיו יאפשר רק לאלה שהצליחו לשמור על עצמם ובעצמם זרעי שפיות לדעת מה עושים בכלל בקשב השני -ובעיקר מאיזה סיבה כל כך הרבה מחלות מנטליות מרעילות את הצעירים שהלב נשבר...ואיזה סיכוי נותר להם -לדור שלך ? רק אם ההורים ממש קורנים שפיות. אז אדם - שאלת שאלות וקיבלת הכל חוץ מהתשובות שרצית, אבל אתה יכול להרגיש מוחמא...אם זרם אליך משהו ,סימן שהיה בך מקום ופתיחות ואפילו סימן שאלה שחי שם בין המילים שלך שמעיד על קצת שפיות- ולכן עניתי. בברכה אדם אחר.

למעלה