הקרנת אחד מהגופים

Neyt21

New member
הקרנת אחד מהגופים

אני אמנם די חדש פה אבל עוסק במדיטציה כבר כמה שנים רציתי לדעת אם משהו הצליח להקרין את אחד מגופי האור שלו מחוץ לגוף (הגוף האתרי, הגוף האסטרלי, האאורה...) אם כן אני מעוניין לדעת איך להתגבר על הפחד שיש לי מזה (אני לא יכול להסביר אותו ) ואיך לחזור לגוף בלי לגרום לעצמי נזק תודה.

drall

New member
מדיטציה והקרנה אסטרלית

הקרנה אסטרלית זה מסוג הדברים שהרבה מדברים עליו ומעטים מאוד עוסקים בו. אני לא הייתי רוצה לשים עליו את הדגש כי לדעתי הוא שולי ביותר. מה שקורה אצל אנשים מאוד מנוסים במדיטציות , זה שזה קורה להם אוטומטית מדי פעם , בייחוד כאשר גלי המוח מגיעים למצב שנקרא טתא וגם לי זה קרה כמה פעמים. במצב כזה , באמת שהתהליכים של המיינד משותקים לגמרי , וזה כולל גם את הפחדים. דרול

Mystic Dawn

New member
נפלאות העולם האסטרלי ../images/Emo121.gif

בתגובה לשאלתך, אז כן, אצלי לפחות היה מספר לא מבוטל של חוויות מן הסוג שאתה מדבר עליו, אף על פי שלמדיטציה היה חלק קטן בהן, והן היו קשורות יותר לטכניקות אחרות(ראה פורום חלומות צלולים ודרך הלוחמים). ברוב המקרים זה לא קורה בזמן המדיטציה עצמה, אלא באחד משלבי השינה, או מצבי הביניים יותר נכון. זאת חוויה שמלווה בתחושות חוזרות(ויברציות,זימזום חזק ברקע וכו), שבדרך כלל מאפיינות את אותה החוויה גם אצל אנשים אחרים. הפחד שלך הוא מוצדק ומובן לחלוטין, וגם אני עדיין פוחד ומתפעל בו זמנית מן הדברים שחוויתי. אם זה באמת תחום שמרתק אותך,אני ממליץ לך למצוא מדריך שינחה אותך ושמבין קצת יותר בתחום. אני בטוח שחלק גדול מהאנשים בפורום יתייחסו לחוויות מסוג זה כחוויות אקסטטיות/פסיכדליות שאין להן שום קשר למדיטציה, ושאף יכולות להוות מכשול, ולמען האמת יש בזה משהו. מניסיוני שלי, טמון באותן חוויות המון ידע שבמצב רגיל הוא בלתי נגיש, ולכן אני ממליץ להשתמש בהן ככלי ולא כמטרה עצמה(אף על פי שזאת לפעמים ההרגשה). Mystic Dawn

למעלה