הקרנות באייקון

ויימס

New member
הקרנות באייקון

איזה סרטים/ סדרות הייתם רוצים לראות? כמובן שאי אפשר להבטיח שום דבר, אבל יבדקו מה אפשר לעשות. אני מניחה שפשוט: (לפי סדר עדיפויות, שמתי בתחתית את מה שכבר הקרינו כמה פעמים) אבל תוסיפו אם יש מה להוסיף. 1. Hogfather 2. הסדרות Johnny and the dead/ Johnny and the bomb 3. הסרט Truckers 4. סדרות האנימציה- soul music/ wyrd systers

The Mad Hatter

New member
אני בעד 1 ו-2

כנראה אני היחידה בפורום שעוד לא ראתה את הסדרה של הוגפאת'ר וגם לא יודעת איך...P:

ויימס

New member
גם אני לא ראיתי.

איך? בדרך מפוקפקת. ומי לעזאזל כותב ככה sisters? מה קורה לי?!

Athaclena

New member
אני אעדיף לראות את ג'וני

על פני אבחזיר, אבל זה רק כי עוד לא ראיתי אותו. 1 ו-2, בהחלט. כן כן כן. 3 מומלץ אבל מיושן אז הרבה פחות חשוב מהמעט שראיתי מהמצוירות לא מאוד התלהבתי כמובן שאני אפילו לא יודעת אם אני אהיה שם...

ויימס

New member
לא ראיתי את הג'ונים,

אך השמועה אומרת ש'הפצצה' מוצלח ו'המתים' משעמם. המצוירות: כשהייתי קטנה נורא התלהבתי מהן, אבל לפני כמה חודשים ראיתי קטעים מתוכן ופשוט נחרדתי מהאנימציה.
בכל זאת, האופן שהן מעבירות את הסיפור הוא טוב, חינני ומעניין לטעמי.

מ א ג ר ט

New member
מה שיהיה, יהיה טוב

הבעיה עם אבחזיר- מלא אנשים כבר הורידו את זה... לא? סדר העדיפויות שלי הוא כמו שרשמת.

ויימס

New member
אך אם תהיה הקרנה זה יהיה אפילו יותר שווה. ../images/Emo13.gif

וכל מי שכבר ראה יידע מראש איפה לצחוק.

Athaclena

New member
לראות את זה על מסך גדול זה גם טוב

אני לא יודעת אם זה מסך גדול-מאוד או סתם גדול יחסית למה שיש בבית, אבל גם זה לק מהעניין. אני ראיתי את זה במחשב ומאוד אשמח לראות את זה "כמו שצריך"

toi

New member
../images/Emo29.gif אבחזיר, אני אומר.

רק כי הוא כל-כך פאקינג טוב.

morashty

New member
hogfather

ולו בשביל העובדה שסוף סוף יהיה לי משהו לעשות עם הכתוביות שלו (וגם סיבה לסיים לתרגם אותם). חוץ מזה שנראה לי שהוא יותר מתאים לקהל הרחב מאשר השאר.(למרות שלא ראיתי אז אין לי באמת מושג).

ויימס

New member
ועוד על אייקון-

1. סבירות גבוהה שיקרינו את hogfather. |מחזיקה אצבעות ומתפללת לאום| בנוגע לשאר... נחכה ונראה. 2. הנושא השנה הוא אגדות. נשאלתי האם מישהו מהפורום יכול ורוצה להרצות על אגדות בהקשר לטרי פראצ'ט. יש מבין? יכול קונה?

igreenwald

New member
אין לי ממש כוחות לזה אבל זו לא בעיה

עולם הדיסק מתייחס לאגדות וספרות כמו שאנו מתייחסים להיסטוריה וסוציולוגיה במיוחד בספרים מכשפות בחו"ל והגיבור האחרון שמתעסקים בכך במיוחד (אין לי כרגע כוח לחזור ולעיין בגיבור האחרון) מי שכבר עיין במדע הדיסק 2 יכול להיות שגם הוא יעסוק בכך

toi

New member
../images/Emo29.gif יש כבר תאריך לאייקון?

[תזכורת לעצמי- לקחת חופש בסוכות] בקשר לאגדות, אני מניח שבמכשפות בחוצלארץ יש חומר להרצאה אחת לפחות, ובל נשכח גם את הקטעים בצבע הכשף. כל ההתייחסות של כהן והסילבר הורד לאגדות/ מיתוסים כדברים שיש לשאוף אליהם, ופחות כסיפורים שהם עצמם יקשיבו להם.

igreenwald

New member
במחשבה שניה היתי רוצה לגבש הרצאה עם מישהו

האם אתה מקוראי פראצ'ט באנגלית או 'מצרי' כמוני? (הגיבור האחרון היה הספר היחיד שקראתי באנגלית) ביחס לגיבור האחרון הרבה מההתיחסויות שם הם על גיבורי הסיפורים והשירים שחיים ומתייחסים לכך הרבה אחרי שהעלילה נגמרה, ומספר פעמים כוהן הברברי מסביר להרי המרושע\האוויל ששיתוף פעולה עימו לא יזיק למוניטין שלו בגלל שניגמר עידן האגדות ישנם עוד כמה פעמים בסידרה בייחוד סביב ליצירת השיני תותבות- יהלום של כוהן הברברי שהוא מתייחס לתסכול שבלהיות גיבור בפנסיה אני מניח שמעצם העיסוק בעיתונאות בספר האמת (אני עייף מידי לאנגלית בשעה הזו) הוא יפתח עוד יותר את נושא הבניית המציאות ושיכתוב ההיסתוריה שהוא נגע בהם באחיות הגורל ואם מישהו יכול לחשוב על עוד מקור רלוונטי יבורך.

למעלה