הקרנה חוץ גופית

poiawh

New member
הקרנה חוץ גופית

שלום לכולם.אני חדש בפורום וזאת נראה לי הפעם הראשונה שאני כותב בו. אז ככה לגבי חלומות צלולים-זה קרה לי וקורה לי פעמים רבות,וזה הפך אצלי לדבר רגיל ככה שאני לא ממש נותן על כך את דעתי. מה שבאמת מסקרן אותי הוא הקרנות חוץ גופיות.בשנה האחרונה קרה לי לא מעט פעמים שאני שוכב ער במיטתי בלילה. זה מתחיל בדרך כלל בהרגשה קצת לא נעימה משהו כמו כאב ראש קצר וחד ואז לפתע מבלי שתכננתי שום דבר אני מרחף מעל המיטה,לפעמים יוצא מהחדר ומגיע לחדר של הוריי או מטייל לי בבית בכל מיני מקומות,בדרך כלל ה"טיולים" האלה דיי קצרים,אני מרחף לי באויר ועובר קירות וכו עד שאני מחליט שברצוני להפסיק עם זה ולחזור לגופי ואז בן רגע אני שוב פעם נמצא במיטה ער ותוהה ביני לבין עצמי. אשמח אם יש לכם מידע על דברים מן הסוג הזה ,בין היתר תשובות למה זה קורה דווקא לי.

silverhawk

New member
אהלן

ברוך הבא לפורום!
תראה, אישית אני לא מאמין בקיומן של הקרנות חוץ גופניות ולטעמי מדובר בחלום צלול בלבד. עם זאת, ישנם רבים שחולקים עלי והלכ תלוי במה שאתה מאמין בו. נקודה אחת למחשבה - כבר שנים רבות שמוצע פרס בסך מיליון דולר לאדם אשר יוכיח כישורים על טבעיים. מבחן פשוט להוכחה - בקש ממישהו לשים קלף או חפץ כלשהו מעל ארון גבוה בחדרך. בעת החוויה החוץ גופית הבאה, רחף לשם ונסה לראות מהו החפץ. במידה ותצליח - אני מסיר בפניך את הכובע.

poiawh

New member
היי

אז זהו שכבר עשיתי בדיקה דומה.בפעם האחרונה שזה קרה לי(לאחר כתיבת ההודעה)ריחפתי לחדר הורי והסתכלתי באיזה תנוחה הם יושנים,כמו כן ראיתי נדמה לי שהחלון אצלהם פתוח.מייד לאחר מכן קמתי מהמיטה והלכתי פיזית לחדר הורי וראיתי שהמראה שלהם בשנתם שונה ממה שראיתי וגם שהחלון שלהם סגור אז כנראה באמת מדובר פה החלום ותו לא.תודה בכל מקרה.

alord

New member
אל תסתפק בבדיקה אחת בלבד OBE עובד!!

לפי הרבה ספרות שקראתי זה קיים וגם לפי התנסות מוזרה שקראה לי לפני הרבה שנים שרק בגללה אני התחלתי להתעניין בחלומות צלולים גם אני פיקפקתי ב OBE אבל חוויתי כניסה עוצמתית של התנתקות מהגוף ומהפחד הפסקתי (לרגע לא ישנתי הכל היה מאוד מוחשי) רעמים (בקיץ) עיקצוצים בכל הגוף דפיקות לב מהירות מאוד שעלו ועלו ואז ברגע אחד כאילו הניחו עלי משקולת 100 קילו שדחפה אותי למיטה חזק כלפי מטה ואני כאילו נשארתי למעלה הסיפור המלא בטח בארכיון אולי מישהו יכול למצוא אותו ?? מדהים ומפחיד בהצלחה

silverhawk

New member
נסה למצוא אותה באמצעות החיפוש

המתקדם. אתה זוכר במקרה מילים מהכותרת ו\או מהתוכן? נשמח לקרוא על החוויה שעברת.

alord

New member
נראה לי שזה הלינק

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=16171046 כן זה היה מזמן

למעלה