הקרנה אסטרלית

הקרנה אסטרלית

אתמול שודרה התוכנית של נמרוד הראל בערוץ 10, "נמרוד הראל - לעוף". קישור לתוכנית: http://10tv.nana10.co.il/Article/?ArticleID=667362&sid=169 מה דעתכם, האם מה שמוצג בתוכנית מציאותי? האם הקרנה אסטרלית יכולה להתרחש במציאות? אני מודה שאני מאוד ספקן. קשה לי להאמין שזה אכן יכול לקרות.

makron2

New member
יש דעות שונות

הדעה האישית שלי ש"הקרנה אסטרלית" היא בסך הכל שם אחר לחלום צלול,מאחר שמדובר במעיין מציאות פנימית שהיא פרי הדמיון.

וולפהרט

New member
דעתי

ראיתי את זה ודי התעצבנתי האמת, כי לפי דעתי זה היה מבויים לחלוטין, מכמה סיבות עיקריות: -אף אחד לא היה לוקח על עצמו סיכון שבן אדם ירוץ ויקפוץ מצוק -הטלה אסטרלית- אם זה אכן קיים זה דבר שמתרגלים בו במשך שנים ולא הגיוני שמישהו יחווה את זה סתם ככה כי הוא קצת מתרכז במיוחד או משהו. לא נראה לי הגיוני גם שמישהו שיודע את זה יכול לגרום למישהו אחר לעשות את זה -איך הוא בדיוק ידע להגיד לו: תפנה ימינה, שמאלה, כן, הבית ההוא שם, תכנס וכו. כל כך מהר? איתור דירה מסויימת בתוך כל המרחב העצום הזה ולפי תאור של כמה מילים?! -הטלה אסטרלית היא דבר שנעשה בסוג של שינה, מה שאומר שמובן שאי אפשר להזיז כלום במציאות, וכמובן שלא לדבר!

silverhawk

New member
לעניות דעתי, בהחלט לא

ואף מהיכרותי עם נמרוד אני מסופק ביותר אם הוא מאמין בכך (והוא אף טרח להדגיש זאת כאשר נשאל על הדבר). יחד עם זאת, אין ספק שזה מוסיף כמה נקודות רייטינג.

silverhawk

New member
אמר שזה לא משנה במה הוא מאמין או משהו דומה :)

כן, גם אני לא כ"כ הבנתי למה הכניסו את הקטע הזה לתוך תכנית שלכאורה עסקה בקיומם של... OBE'S...

וולפהרט

New member
הקרנות חוץ גופניות לא שווה הקרנה אסטרלית?

כי אם כן, לא הבנתי למה התכוונת ב: "אני לא כ"כ הבנתי למה הכניסו את הקטע הזה לתוך תכנית שלכאורה עסקה בקיומם של... OBE'S..." ב: "את הקטע הזה" לא התכוונת להטלה האסטרלית?

silverhawk

New member
שווה

'הקטע' עליו דיברתי התייחס לדברים של נמרוד בתכנית על דעתו האישית ביחס לOBE'S.

למעלה