הקרנבל בונציה

kogawa

New member
הקרנבל בונציה

לכבוד "יום שישי הטוב" שחל אתמול, 45 ימים לפני ה"איסטר", ומסמן את תחילת הקרנבלים בעולם הקתולי, קבלו את תמונותי מהקרנבל בונציה. לכניסה למצגת

Yo-man

New member
איפה הגילוי הנאות ? 1999

אני נכנס ללינק שמח שמישהו פה עובד כל כך מהר ומה אני מגלה ? מחזור חומרים !!! יופי של תמונות, אבל תכתוב בהודעה שלך שמדובר בתמונות בנות 5 שנים, משנת 1999. אנחנו פה, בעידן האינטרנט התרגלנו לקבל דברים חיים, שעה אחרי שהם קורים, לא חדשות מהמלניום הקודם. סבבה על היוזמה (וסליחה שזו הודעה שניה ברציפות שאני נוזף פה במישהו, והפעם בחבר ותיק) אבל להתחיל הודעה ב"לכבוד יום שישי הטוב שחל אתמול" יש בזה משום הטעיה... חוץ מזה - יופי של תמונות.

kogawa

New member
חגים קתוליים

כפי שכתבתי במאמר, האיסטר חל בתחילת השבוע, וארבעים יום לפניו מצויין "אש-וונסדיי" (האפר של יום הרביעי) יומו הראשון של "לאנטה-פיסט" - תקופת ההתנזרות מבשר, יום לפניו חל ה-"מארדי-גראא" (יום שלישי השמן) שהוא יומו הגדול של הקרנבלים השונים, וארבעה ימים לפני זה חל "גוד-פראידיי" (יום שישי הטוב), המסמן את תחילת הקרנבלים, שהשנה חל אתמול. את מצגת התמונות (שצולמו ב-1999 ) ואת המאמר החלטתי לפרסם לכבוד "יום שישי הטוב" שחל אתמול, ואין בכך כל הטעייה. פירסום מאמרים אלו הוא (כפי שמספר משתתפים רוצים, ובטוחני שגם אתה) להעלות את כמות המידע המעמיק לתרמילאי ולמטייל, על חשבון שירשורים מסוג דחוווווף... או "מתי הפולמון?" הנכתב בד"כ ע"י משתתפים שאינם אף טורחים לקרוא את המידע העצום שאתה, חבייר, נתי, סלע ואחרים כותבים כאן, כולל את מאמרך המקיף לטיול בתאילנד הנמצא במאמרים.

natyh

New member
יובל יופי של תמונות

ואני בטוח כי ההודעה של יורם נכתבה בהומור . ותודה על האינפורמציה שהוספת על הקרנבל .כבר שמור אצלי על הדיסק . נתי

natyh

New member
Tristesa nao tem fin

Felicidade si כפי שציינת וינוס דה מוראיס , ולמיטב זכרוני השיר של גל קוסטה ... אנא תקן אם טעיתי. נתי

חי בר

New member
../images/Emo45.gif תמונות יפהפיות ../images/Emo45.gif

נראה לי שהפסטיבל הזה הוא אחד הכי פוטוגנים שיש.. מאוד יפה ולא איכפת לי מתי זה צולם, 1999 בשבילי זה ממש אתמול

למעלה