הקרמבו ואני

שמחה37

New member
הקרמבו ואני../images/Emo13.gif

אחד מהדברים האהובים עלי זה קרמבו במיוחד שהוא טרי, בעבר הייתי אוכלת אותו בביסים יותר נכון 2 ביסים אחד לקצפת ואחד לבסקוויט לא אלאה אתכם בכמה ביסים הייתי מסיימת "מסיבת קרמבו" רק אומר שהייתי קונה אותו בחבילות של 40 שלא היו מחזיקות הרבה בבית. מאז הניתוח עברתי לשישיות ולאט לאט הפסקתי (גם הילדים התאהבו בו). חמותי שתחיה באה לבקר והביאה איתה שישיה החלטתי להתעלם כי אחד נותן טעם של עוד.(פרדיגמה מהעבר) נורא בא לי אחד. הראש והרגש שלי ממש נלחמו בינהם ולי לא בדיוק היתה דיעה. וכאן קמה לתחיה האכילה המודעת העצירה ההתבוננות ה"לעשות שולם עם האוכל". החלטתי להנות מהקרמבו. לקחתי לי אחד , באלגנטיות הנחתי את האריזה המוכספת שלו בפינה אח"כ אני מיישרת אותה עם האצבעות כמו שהיינו עושים פעם
ונגסתי בו בהנאה ביס קטן ועוד ביס קטן עצירה (בכל זאת משורוולת מאומנת) וממשיכה תענוג אמיתי. הגעתי לביסקוויט וגם אותו לעסתי (מה שלא היה בעבר הוא פשוט נבלע). שבעתי והיה כיף. הרגשתי מנצחת. השבעתי את החשק ואת הצורך הרגשי אני לא ביסורי מצפון בטח לא בהלקאה עצמית נהניתי מכל ביס ו.... אני כבר לא מפחדת מהקרמבו. אחד מספיק ובאמת אין לי טעם של עוד... כולם אותו טעם
חג שמח שמחה

רוצה גם קרמבו

שיחקת אותה. אחד וזהו? מלכה. כבר אמרנו? גם לי בא אחד....אבל אני לא יכולה לצאת מהביתתתתתתתתתתתת העיקר שהיה טעים. דרך אגב....בעבר קניתי את החבילה של ה- 40 קרמבו. ובאמת רציתי לדעת אם לכולם אותו הטעם. אז בדקתי את כולםםםם. ואכן - לכולם אותו הטעם. חג שמח

רוייקו

New member
אני מתגעגע לקרמבו בטעם פטל

במפעל פלדמן ברחובות הייתי משיג חבילות של 40 בכמה טעמים. הטעמים הפופולאריים זה הלבן הקלאסי וטעם פטל. כל פעם היו יוצאים טעמים חדשים של קפה, מוקצ'ינו, בננה (עדיין מייצרים) והכי טעים זה כשזה טרי. אתה נותן ביס באויר הזה שנמס מייד במגע עם הלשון ונעלם במהירות. אם לא מגיע עם הקרמבו התחתית (בסקוויט) אפשר שלא עוצרים באחד או שניים. בכל אופן, מדובר בסכנת נפשות כשמדובר בקניה של חבילה שלמה ממנה קורצים 40 נבלים בני בליעל. אני לא מכניס הביתה ואם אני רוצה אחד אני קונה אחד וזהו. לדעתי גם לא צריך לחנך את הילדים שיש חבילה מזה. צריך לחנך שקרמבו אוכלים כיחידה בודדת באופן מזדמן אך מבוקר. לא קונים חבילה !!!

bmi גבוה

New member
יו סכנת נפשות

חולה על זה ולא נוגעת בזה היתה מסיבה בבית לפני שנה ונשארו המון מחבילה של 40 ואז אכלתי את כולם...איזה 36 לא נכנס אליי הביתה כפינוק אקנה אחד בחוץ!!!!

2יהודית5

New member
חג שמח לכולם

אני אחרי 3 חודשיים אחרי ניתוח טבעת אני ירדתי 14 קלו אני סגורה על 5 רצתי לדעת עים אני צרכה ללכת לסגור עוד פעם חודש 9הייתי אצל דיאטנית והיא אמרה שאני ירדתי יפה ולא צרייך סגירה נוספת וחודש 10 המשקל נעצר מה עושיים כדי שהמשקל ירד עים כדאי לחכות קצת או לתת לדרך לעשות את עצמו אים הזמן לעת ולא למהר חג שמח לכ ו ו ל ם.....

קובי d1

New member
סגירה

באם את מרגישה עלייה בנפח הארוחות או שיש עצירה במשקל כדאי לסגור עוד קצת,ולראות מה קורה חג שמח קובי

אופירA

New member
מנהל
השיקול זה לא רק הירידה

אלא כמה הגבלה יש. אם יש לך הרבה הגבלה ואת אוכלת מעט - לא לסגור. אם יש לך מעט הגבלה ואת אוכלת הרבה - אפשר לסגור. בהתאם לכמה הגבלה שיש לך, כך לסגור. אם יש הגבלה, לסגור רק 1/2CC. אם אין כמעט הגבלה - לסגור 1. אם ירדת במשקל בגלל שכמויות האוכל פחתו בהרבה, סימן שיש לך לא מעט הגבלה. לכן לא לסגור 1CC כמו שנהוג אצל ד"ר אבינוח. לא כדאי.

גם בתור ילדה

לא אכלתי מעולם יותר מקרמבו אחד. תגידו שניצלים,ץגידו פיתות, תגידו בורקסים. זה כן. בסדרות אקספוננציאליות. אבל מתוקים??? מקסימום קרמבו אחד בשנתיים....

למעלה