הקרב על קיטיארה!

הקרב על קיטיארה!

ברוכים הבאים לשלב חצי הגמר על השווה מכל: קיטיארה בסיבוב הראשון יתחרו תניס מול לורד סוט. מי שנקטל מפסיד. תניס: בעצם אני אוהב את לאורנה. לא, את קיטיארה, טוב- סוט: שתוק כבר! תמות! * תניס מת. לורד סוט עלה לגמר * בסיבוב השני יתחרו סער ושחק. סער: בשם החוקה והמידה, וקיטיארה, אהרוג אות- תשובתו נקטעה בגלל העובדה שהוא כבר איננו אביר. הוא הפך לארוחת הבוקר של שחק. שחק עלה לגמר! המשך יבוא...

../images/Emo122.gif../images/Emo99.gifהגמר!!!../images/Emo101.gif../images/Emo16.gif

הגעתם לשלב הגמר של "הקרב על קיטיאה!" מימין, לורד סוט! ומשמאל, שחק! התחילו בקרב! סוט: תמות! *לא קורה דבר* שחק: אני דרקון. אני חסין לקסם. *נושף ברקים* סוט: אני אביר מוות סופר חזק. אני גם חסין לקסמים. הקרב נמשך במשך כשעה, עד שלאחד ה"גאונים" שלנו יש רעיון. שחק: יש 3 סיבות שבגללן אני צריך לזכות. 1. זה יסים קץ לקרב האין סופי הזה. 2. אני הרבה יותר מגניב 3. אומרים שמי שנקטל מפסיד, ואתה מת! שחק המנצח!!!!!!!!!!!!! בואותו הזמן: קיטיארה: אווו, אתה כזה דרגון חמוד... בוא נעשה ילד חצי דרגון... התחרות תאלץ להתקיים גם שנה הבאה, עד שהמנצח באמת יזכה בקיטיארה בלי בגידות...

למעלה