הקרב על עזה

הקרב על עזה

משעות המוקדמות של הבוקר(משעות הלילה) נפתח מבצע נרחב של צה"ל במלחמה על עזה במטרה למנוע מנהרות שמעבירות טילים ארוכי טווח כמו לחיזבללה ונשק ועוצמה ענקית של חומר נפץ תיקני לפיגועים. חיל צה"ל נהרג! מה שנותר לנו לעשות לאחל להם בהצלחה וכמה שפחות פצועים ואבדות מהצד שלנו נקווה שעם גלעד שליט המצב יסתדר וישאר חי! כנראה חודש נובמבר יהיה החודש "הגנה על הדרום"

כוסאמאמאמא של הערבים האלההההההההההה

הקסאמים נופלים עלינו כמו גשםםםםם אבא שלהם מת והעיר שובתת עד להודעה חדשה הפגנות בלי סוףףףףףףףףףףףףף קיצר צריך להיכנס באמאמא שלהםםםםםםםם להרוג ערבי ערבייייייי מתינוק בן יומיים עד זקן בן 100 ומי שאומר שאני לא צודקת או רוצה להתווכח איתי יכול לקפוץ לי עד מחררררר יא שמאלנים חראא יבוא על הראש שלכם קסאם אמןןןן יאללה ביי

sarad24

New member
העיר שלכם קיבלה 500 כרטיסים לפסטיגל

מדודו טופז. אויל זה יעודד אתכם קצת.

קיבלנו הרבה יותר אבל זה לא שווה...

קיבלנו טיסות לכל העולם חינם... טיולים מדן ועד אילת שבוע שלם... משחקי כדורגל, משחקי כדורסל... פארקי מים...סופרלנד וכל התחארווד ניצנים...הכל אבל כלום מזה לא שווה תזין שהולך פהההההההההה

מה זה עוזר?

מה זה עוזר הטבות לעיר כשהעיר מפוצצת בטילים? ביום הראשון שמפרץ חיפה קיבל טילים זה היה כמו גשם של טילים וזה רקטות סוריות טילי גארד מספיק טיל אחד נופל יכול לזעזע ולהרוס ברדיוס עצום ולעשות רעש כל חזק בחצי עיר ובאותו יום קיבלנו מטר ענק של טילים כאלה על העיר ובחיפה היו 8 הרוגים במוסך הרכבת ובכל הצפון באותו יום נפלו יותר מ350 טילים. גם במלחמת המפרץ1 1991 קיבלנו טילים וזה היה כך: העירקים ירו טילים לעבר מפרץ חיפה והאמרקנים אחרי שגמרו לבלות עם הזונות בעיר התחתית רצו לפטריוטים וירו עלינו את הטילים שלהם מצד אחד פטריוטים זעזעו את הבית שלנו ואת אני זוכר מצוין ומצד שני הסאקדים של סאדם חוסין ב16 ינואר 1991 אחרי שהמלחמה נגמרה חיילי נ"מ הישראלים סיפרו כיצד ראו את החיילים האמרקאים בשיחים עם זונות ואחרי זה רצו לפטריוטים לירות בנו במקום בטילי סאקד.---עוד פשלה של מלחמה היתה כאן וגם במלחמת לבנון2 היתה פשלה של הדרג הפיקודי והממשלתי ועוד הציבו פטריוטים בבתי זיקוק ותודה לאל שלא השתמשו בזה. פשלה כל כך חזקה עד שהם בממשלה אפילו לא טרחו לעשות טקס אזכרה לאחר חודש מסיום הקרבות. וכנראה צפויה מערכת 2נגד החיזבללה בשבועות הקרובים. ומה שהולך בשדרות זה שוב פשלה ענקית של הממשלה ושל הדרג הפיקודי ,החיילים יש להם הרבה אומץ להלחם ולהגן על הבית ואת זה ראינו גם במלחמת לבנון2 מילואינקים שהיחידה שלהם התגיסה ולא גייסו אותם הם התגיסו בכח. אך מה לעשות שראש הממשלה הילדים שלו הולכים להפגנות נגד צה"ל ולא שירתו בצבא והוא זה ששולח ילדים של אחרים לקרבות על הגנת ישראל. הדבר הכי גרוע זה להיות פליט מהבית ולברוח מהבית למקום בטוח וזה מה שהערבים רוצים שאנשי הנגב יברחו מאיזור שדרות ונגב המערבי-כדי שיהודים יהיו פליטים. וזה מה שהחיזבללה רצה שיהודים יברחו מהצפון -והם כמעט הצליחו בזה. הערבים לעולם לא ירצו איתנו שלום גם אם עמיר פרץ מעניק להם5000 רובים ממצרים וירדן המדינה הזאת מפחדת פחד מוות מערבים, בצפון השוטרים פוחדים לגעת בערבים בגלל "וועדת אור" של אהוד ברק וזה מה שקרה בקריון ההתפרעיות של הערבים בחג שלהם. המדינה לעולם לא תכבוש אפילו חלק הכי קטן של עזה מהפחד מה העולם יאמר כנ"ל לגבי לבנון. בקרוב המדינה תקבל יותר טילים בדרום טילים בצפון ופיגועים במרכז ובכל זאת הערבים יצפצו עלינו!!! ובמה המדינה דואגת? מצעד גאווה ביורשלים של הומאים ולסביות שרובם שמלאנים כמו הבת של אהוד אלומרט שהלכה להפגין נגד המלחמה בלבנון כנראה היא לא הרגישה מה זה טילים ומה זה להיות פליטה. ושימו לב לדבר אחד דודו טופז השמלאן הכי גדול לאט לאט עם השנים נהפך לימני ושונא ערבים ואת הדעות שלו על מחבלים מתאבדים כבר כולם שמעו... כנראה הוא הבין שגם הבין שלו רוצה ללכת ליחידה קרבית וזה קצת פתח לו את המחשבות

אני חושב שכדי לדעת דברים כאלו

אפשר לשמוע חדשות ברדיו, ואני חושב שהקדוש ברוך הוא,הוא מעל הצבא,למרות שאני לא מחמיר בדת, זה לא שאני נגד אלו שמעוניינים להתגייס ואו מגוייסים ואו גוייסו לצבא

המגן על הצפון המגן על הדרום

2 חברים אחד מהם נהרג במלחמה בלבנון על הגנת ישובי הצפון השני נהרג בהגנה על הדרום על הגנת ישובי הנגב המערבי

ל י ל ך 75

New member
../images/Emo105.gif

למעלה