הקרב על חוליקאת ...

גמל חום

New member
הקרב על חוליקאת ...

כיוון שהתברר שצ"יץ ו"עודד מסר" היו טמפלרים צריך לבדוק את שמות חללי קרבות חוליקאת וסביבתה = לראות עם לא "שוכפלו לטובת טמפלרים" שנטלו את זהותם

גמל חום

New member
"תדע כל אם עבריה ששולחת בן לצה"ל"...

5 שנים אני בקטע של כבוד הרמטכ"ל ((לשעבר)) גנץ. פשוט עיינתי בתאריכי נפילת חיילי צה"ל בשם זהה לשמו של הרמטכ"ל לשעבר וחששתי מקונספירציה בארכיון צה"ל ((בעקבות מכתב שמצאתי אצל אבי ז"ל שהיה אח שכול מתש"ח המכתב מארכיון צה"ל מבקש שאבי יספק את מרב המידע על אחיו ויפנה את חבריו לארכיון = חששתי שזה מקרה קלאסי של התחזות בעזרת כל הנתונים שאבי סיפק לארכיון)).השופטת שדחתה את פנייתי היתה השוןפטת רובינשטיין רעייתו של השופט הפולני שמגר. מחוזי תל אביב. אחרי זה היתה מלחמה אחת ואני נלחצתי. אני נושאת באחריות לאי-בירור הפרשה הזאת במחוזי מתל אביב והחשש שאמהות של חיילים ,לא יודעות" על התעלול

גמל חום

New member
לאחר מכן בתחילת שנה זאת תבעתי את משרד ראש הממשלה

לאחר שמשרד הבטחון הפנה את הגב בסוגיה זאת תבעתי ישירות את משרד ראש הממשלה בסוגיה הספציפית של "שכפול" חללי צה"ל ומתן זהות שלהם לאלפים "אחרים" תוך הטעיית האמהות למשל. משרד ראש הממשלה אף הוא מתנער מהסוגיה. אינני יודעת כמה ומי מהקצינים הבכירים בצה ל ומהשופטים אפילו וממנהלי המחלקות בבתי החולים ...ומהחוקרים במכון וייצמן... ומהרבנים הנחשבים...וכו...הינם מתחזים בסיוע המדינה

גמל חום

New member
קיבוץ חצרים כדוגמא. נוסד ב-1946 ....

לכאורה יתכן שכל חברי הקיבוץ הזה מתחזים והם למעשה סובוטניקים או טמפלרים שקיבלו את זהותם החדשה לאחר עיון בספר חללי תש"ח. לא בדקתי.

למעלה