הקצין הבן זונה...

humus666

New member
הקצין הבן זונה...

שלום אני צנ"פ ויש לכל החטיבה אימון, ואני חליתי רציני (עם חום והכול). והקצין (הבן זונה) אמר לי שבמקרה ואני אוציא גימלים אני לא אחזור הביתה אלה אשאר במתקן אישפוז בצאלים (ששמה התנאים מאפשרים זאת). האם הוא יכול לעשות את זה? האם זה חוקי לפי הצבא? מה אני יכול לעשות בנידון???

rebeldechika

New member
ת'שמע בצבא הזה, הכל אפשרי...

אם הקצין שלך מספיק מניאק... הוא יכול לעשות הכל... בעיקרון אם אתה מקבל גימלים, הרופא רושם מומלץ על X ימי ג', מנוחה בבית.... ואז מן הסתם, אתה אמור להיות בבית... למרות זאת, הקצין שלך יכול לצלצל אליו ולנסות לשכנע אותו שישנה את זה לגימלים ביחידה או משו כזה... לי עשו את זה אפילו... בכל מקרה, מקווה שישחררו אותך הבייתה באמת, ותרגיש טוב, זה הכי חשוב!

../images/Emo3.gif

ניתן להשאיר חיילים בגימלים, זה לא קשור לכמה הקצין (הבן זונה, כמובן) מנייאק. אין טעם לשחרר חיילים חולים הביתה, מבסיסים בדרום למשל, כמו במקרה הזה, ולתת להם לסוע לבד ברחבי הארץ במטרה להגיע הביתה למיטה, כשניתן להשאיר אותם במיטה בבסיס, בידיעה שיש רופאים למקרה שצריך טיפול או משו פתאום.

זה חוקי...

כשהייתי בבהל"צ והיו לנו גימלים, לא שיחררו הביתה, אלא קיבלנו ת'מנוחה המוחלטת בבסיס. מזה משנה לך איפה תהיה, כל עוד תהיה במנוחה ותבריא?

אולי הטלוויזיה והאינטרנט יעזרו לו

להחלים או הכוסות תה של אמא, מה אתה משווה בין גימל בבסיס לגימל בבית, הבדל של שמיים בארץ. תלוי אבל בכמה גימלים מדובר, אם מדובר ב-1 הייתי אומר להשאר בבסיס , 2 לשקול אבל 3 גימלים - לך הבייתה. תהפוך את העולם עד שתשיג את מה שאתה רוצה, תלמד מהג'ובניקים בנושא הזה... ותרגיש טוב

../images/Emo6.gif אהה שלום שלום

בטח גם ישאלו אותו איפה הוא מעדיף להעביר ת'גימלים שלו, אם הקצין (הבן זונה, לא שכחתי..) הודיע לו שהוא יעביר אותם בבסיס... במקום להמליץ לו לצאת הביתה, הייתי ממליצה לך לצאת מהסרט

humus666

New member
אתם מתבלבלים...

כל מה שכתבתם זה כשאתם כבר נמצאים בבסיס (וזה הגיוני להשאיר את החולה בו) בעוד שאני עכשיו בבית ובמזג אוויר קר כשאני חולה מת,לנסוע לקצה השני של הארץ בשביל להעביר שם את ימי המחלה. האם המקרה שלי שבו מחייבים אותי לנסוע לקצה השני של הארץ הוא לא "חוקי" ומה אפשר לעשות בנידון?

למעלה