הקץ לשסע!!

danezeq

Member
ערן?? מה זאת הרמה הנמוכה הזאת?

אתה עושה תחרות בין שני ערים? מדבר על משהו שמאוד לא קשור לנושא שלנו (המילה הארוכה שמתחילה ב א´) ולא יודע כמה תושבים יש בר"ג? ר"ג הביסה "אותכם" - אל מי אתה מדבר? אל עיריית ת"א? ובמה ר"ג "הביסה" אותם? בבניה לגובה? מה זאת תחרות המגדל הגבוה? אם כן - אני מבין שאתה יודע שהזוכה היא מן הסתם... ת"א - (תקרא את ההודעה הגדולה שלי) גם בכמות גם באיכות ובשבילך - גם בגובה. אגב לכל תושבי ת"א, אתם מרגישים מושפלים? כי שמעתי שיש איזו עיר שצריכה להשפיל את כל תושבי העיר ת"א חברה, ערים לא נלחמות אחת בשנייה, אין להם אוטונומיה והן לא ערי פוליס או מעצמות כובשות... הן בסה"כ הכל ערים - לא ארצות - התחרות הזאת בן כלום לכלום מורידה את הרמה של הפורום והיא הייתה כאן עוד מיימי וואלה נ.ב - כנראה שבב"ש אין מגדלי משרדים גבוהים ומפוארים כמו עזריאלי, לכן כשבאר-שבעאים רואים מגדל משרדים גבוה הם ישר חושבים על ארובה

fireman

New member
לא הבנת את הנקודה

מי שהציע לאחד את שתי הערים יחד ולקרוא להם תל אביב הציע זאת לי כי אכפת לו שלא רואים את הסיטי גייט שנמצא ברמת גן אלא אכפת לו שדווקא המגדל הזה הוא לא חלק מתל אביב. יש כאן מגמה מאוד בולטת של תחרותיות, אם לא ביני ובינך לבין אילוסטרטור אז יש תחרות טיפשית ביותר של ראשי הראשויות מי יאשר בניין יותר גבוה, זאת תחרות דבילית ביותר כי בסוף היא תיעצר בגובה של 80 קומות, כי זה הגובה המקסימלי שמאשרים לבנות באיזור גוש דן... התחרות מאוד בולטת בהתמקדות שלכם במגדל אגד...יבנה או לא יבנה יונמך או לא יונמך, אולי אתם לא כותבים את זה באופן ישיר אבל אתם רוצים את הכתר על ראשה של העיר תל אביב. בוא לא נהיה צבועים, אתה היית מת שהסיטי גייט יהיה בתל אביב ולא ברמת גן...אפשר לומר שהצמיחה של תל אביב בעניין הגורדי שחקים שלקחה לה כמה עשרות שנים מאז בניית מגדל שלום מאיר ועד לבניית הארובות של עזריאלי היא איטית לעומת ה"בעיטה בביצים" שקיבלה תל אביב מרמת גן עם ארובה בגובה של 245 מטר....בגדול....מה שעשתה תל אביב ב30 שנה ברמת גן עשו ב5 שנים. לגבי באר שבע....באר שבע היא עיר שנבנית בחוכמה לעומת תל אביב, עד כמה שזה אולי ישמע לכם אינפנטילי אבל בבאר שבע עושים את התכנות התחבורתי היום בשביל להמנע מהבעיות של 10-15 שנים קדימה, בבאר שבע בימים אלו מתבצעת עבודה של הורדת כל קווי החשמל אל מתחת לאדמה ולהעיף את כל עמודי החשמל המכוערים שבתוך העיר, כל השכונות החדשות שנבנו ב15 שנים האחרונות אין בהן עמודי חשמל בכלל, הכל מתחת לאדמה.... באר שבע עכשיו נראית כמו אתר בניה אחד ענק, כל העיר מאלה בורות של קידוחים אופקיים, כל הכבישים הפוכים והתנועה נוסעת בזיגזגים מעצבנים אבל כשכל זה יגמר תהיה בעיר תשתית תחבורתית מצויינת דברים שאתם לא שומעים עליהם במרכז זה סלילת כבישים לקיצור מרחקי נסיעה בין באר שבע לאופקים לדוגמא...אופקים בקו אוירי נמצאת 7 ק"מ מבאר שבע ונסיעה כיום היא 22 ק"מ, נסלל כביש חדש...מכרז יצא להקמת מסילה בין באר שבע לדימונה ועוד מסילה לרמת חובב שהעבודות בה כבר החלו. בבאר שבע יש המון מגדלי משרדים מפוארים אבל הם לא בגובה של 50 קומות וטוב שכך, לבאר שבע יש לאן להתרחב ולהתפתח, מה שיתן לעיר יתרון לעומת אזור המרכז בעתיד שהדחס בו הוא קטסטרופלי...תגידו איך זה לנסוע באיילון ב8 בבוקר? תענוג האאא
תעשו חיים

DrunkGoat

New member
אנחנו עוד...

מחכים לסקייוויי, סאבוויי, עמה-וויי... יותר חשוב מעמודי חשמל :/

א.א.אפל

New member
אין כאן תחרותיות...

קודם כל צריך לעשות הפרדה בין ההצעה שלי, לאחד את דיאגרמות ונתוני הערים של ת"א, ר"ג וגבעתיים, לבין ההצעות שהועלו פה לאיחוד מוניציפלי. תודה לאילו שעדכן שהדבר נוסה ולא אפשרי. אני הצעתי למזג את נתוני שתי הערים, ולא בגלל תחרותיות- אני אישית שונא את ת"א מבחינת עיר ומת על ר"ג- אלא פשוט בגלל נוחות, במקום להתעדכן ולדעת על נתונים ב-2 ערים נכנסים רק לאחת, שלא לדבר על אנשים מחו"ל שלא תמיד שומעים על קיומה של ר"ג. הבנייה בגוש דן לא תיעצר ב-80. האיסור שיש כרגע הוא מסיבה תחבורתית (המטוסים שנוחתים בנתב"ג עוברים מעליהם) ונוצר איזור חפיפה קטן ומסוכן בין גג המגדל לבין טווח התנועה של המטוסים. יש לזכור שבטווח הרחוק (10+שנה) אפשר להניח שנתב"ג כבר לא יהיה במקומו, ואם יופעל לובי חזק- הבעיה יכולה להיפטר ע"י שינוי מסלול המטוסים. אמנם מדובר במסלול טיפה ארוך יותר (משמעותי לחברות תעופה, לא לנוסעים) אבל בהתחשב בכח שיש לעיריות ת"א ור"ג בכל מני ועדות, הבעיה יכולה להיפתר.

א.א.אפל

New member
מבחינת...

-אחוז השטח המיועד לגנים גבוה מכל עיר אחרת בארץ -בנייה צפופה של גורדי שחקים -אוכלוסייה טובה מממ....

TheIllustrator

New member
נו, אז אולי יבוא יום

וב"ש תהיה יוסטון של המזרח-התיכון... החדש, כמובן! LOL

למעלה