הקץ לשסע!!

א.א.אפל

New member
הקץ לשסע!!

אזרח אירופי ממוצע אשר שומע מדי יום על הלחימה באזורנו, רוצה לדעת קצת יותר על ישראל. הוא נכנס לס"ס.קום, מקליד ירושלים, ומקבל 2-3 בניינים אם אני לא טועה, לא מס´ מרשים במיוחד. הוא מקליד תל-אביב ורואה מספר בהחלט מכובד של גורדים, וחושב שהוא מכיר את רוב הגורדים בארץ. אך טעות בידו! לצדה של תל-אביב הגדולה, המוכרת והחשובה, נמצאת בירת הגורדים האמיתית של ישראל, היא רמת-גן! הוא פיספס את הסיטי גייט, גורד שחקים גבוה גם בקנה-מידה עולמי, וכמובן גם את הסיטי טאוור היפהיפה, הפרסידנט היוצא דופן בעיצובו, ומגדל היהלום. הוא מפסיד את התמונה היפיפיה של אזור הבורסה ה"מגורד", שתגרום לאורגזמה בידי כל חובב גורדי שחקים. ואני קורא לאיחוד העם, והכללת הגורדים של רמת-גן וגבעתיים תחת הכותרת "תל-אביב" למה לא, בעצם?

mr. man

New member
הבן אדם צודק

אולי במקום לאחד את הערים תחת עיר אחת אפשר אולי לעשות איזה קישור או משהו שישימו לב שיש עוד ערים?

danezeq

Member
הבן אדם טועה (לדעתי)

ר"ג היא בירת גורדי השחקים בישראל?? איזו מין שטות זאת? (תראה לי להשתמש במילה שטות הפעם
) יש לך ראייה מאוד קצרה! (אל תעלב או משהו, אני רק מסביר למה איני מסכים איתך) אבל נדבר קודם על ההווה, כמה גורדי שחקים יש בת"א וכמה בר"ג שמת לב? יש בת"א הרבה הרבה הרבה יותר כמה יש בבנייה? כאן בכלל יש פער שקשה לתאר אותו במילים בר"ג אני נזכר עכשיו באתר בנייה אחד של גורד שחקים - והוא ממש עוד כמה שבועות יוקפא -אני מניח ששמעתם על זה, המגדל שליד פרסדנט טאוור אה כן ועוד אחד ליד שער העיר -משהו קטן רחב ומכוער בת"א אני מאמין שיש יותר מ 40 אתרי בנייה (אני לא נזכר בהם עכשיו, מגדל סונול, המגדל החדש ליד מגדל עתידים - יהיה המגדל הגבוה הראשון בצפון ת"א עם 35 קומות, מגדל צמרת הגבוה, יהיה מגדל המגורים הכי גבוה בישראל, מגדל הממשלה,מגדל אכטמן וגזית פז, שניהם קפואים עכשיו אבל זה לא יקח הרבה זמן, המגדל ליד בית חולים איכילוב, שמתפתח בקצב רצחני, מגדל מבקר המדינה, וכמות מנופים גרנדיוזית ומפלציתית של מנופים שכולם מגדלים שאין לנו עליהם מידע, באיזור שכונת יד אליהו - חלק מהם אפשר לראות טוב מהאיילון, אבל באמת שיש עוד המון פרוייקטים,אני לא נזכר עכשיו) זה היה עבר והווה ומה עם העתיד? אתה יודע כמה גורדי שחקים מתוכננים לקום בת"א ולעומתם כמה בר"ג? בנוסף, אתה יודע מה הסבירות שיבנה גורד שחקים בת"א לעומת גורד שחקים בר"ג? בר"ג יש כמה פרוייקטים דיי סבירים כמו מגדלי עלית (לא בשלב הזה) ועוד איזה מגדל או שניים באיזור הסיטי גייט ומגדלים בודדים בר"ג מחוץ לאיזור זה בת"א מתוכננים המון המון מגדלים -אין לי כח לפרט עכשיו, מה שכתוב באתר שלי זה עדיין לא שליש מהרשימה (הנה אני אזרוק קצת, מגדל בנק בין לאומי, מגדלי פיניקיס, עזריאלי המרובע, מגדל דנוור, מגדל ידיעות,מגדל אגד,מגדלי הסינרמה,מגדלי פיין,מגדל דרום הקרייה,כמה מגדלים חדשים בקריית עתידים שיעברו את ה 35 קומות, כמות לא ידועה, וגדולה, תיהיו בטוחים - של גורדי שחקים גבוהים מאוד 70-80 קומות במתחם 2000, 4 מגדלים במקום מפעל תנובה, מגדל המניפה, מגדל אנג´ל, המון מגדלים בסביבות 25-30 קומות לא רחוק ממתחם הטקסטיל, שכונת תל-אביב 1750 עם 12 גורדי שחקים של 40 קומות פחות ויותר, תכנית מגדלים לכיכר המדינה, 4/3 מגדלים במתחם סומייל בני 40 קומות, ושלא נדבר על דרום הקירייה, והשוק הסיטונאי, וכל השטח שבין דרום הקרייה לאיילון ששם מתוכננת כמות מהפכנית של גורדי שחקים - בצפיפות גבוה- לאוהבי מתחם הבורסה, ובכלל בדרום ת"א לכל אורך האיילון, מגדלי תע"ש, מגדלי תאומים מול עזריאלי - 35 קומות - מגדלי תאומי הקירייה - בערך 20 -30 קומות - מגדלי תאומים שעדיין לא יודע עליהם כלום באיזור דרך השלום (יותר דרומה מדרך השלום) של 50 קומות, מגדל אמקור,מגדל מוטורולה, מגדלים במקום מפעל טרה (תכנון רחוק) המון מגדלים בשכונת נחלת יצחק, בעיקר מגורים, מגדל יפיפה בדיזינגוף פינת פרישמן, ועוד מגדלים בסביבות 20 קומות באיזור- ויש עוד המון המון המון, כולי תקווה שכולם יבנו ושר"ג וגבעתיים גם יאשרו תכניות כאלה אבל עד היום, החל משנות ה60 ואני בטוח שגם ל 1000 שנים הבאות תל-אביב היא בירת גורדי השחקים של ישראל (חכו עד שיבנו איים מלאכותיים, אנחנו אומנם לא נזכה לראות אותם, אבל שם יהיו גורדי שחקים (מישהו יודע איך אפשר לבנות גורד שחקים ככה? הרי יסודות הבניין ימצאו באדמה מאוד רטובה לא?)

danezeq

Member
ובקשר לאיחוד

אני בעד איחוד העיר ת"א עם ר"ג וגבעתיים, אולי גם רמה"ש (אין סיכוי
) (רמה"ש רוצה "לשמור על האופי") ועם בת-ים (כדי להאריך את הטיילת של ת"א ולהפוך אותה לגדולה ממש מה דעתכם? מה דעתכם שכזה דבר יקרה? (ישנה תכנית למשל, לאחד את י-ם עם מעלה אדומים ועוד ישוב, אם אני לא טועה)

DrunkGoat

New member
ואימרו אמן...

גבעתיים-ר"ג-ת"א. האיחוד מתבקש. בקשר לרמה"ש, עיריית רמה"ש והתושבים עוד מתכחשים לעובדה שהם גרים בעיר ולא במושבה... להפוך לחלק מעיר בת בערך 600,000 תושבים... זה לא יקרה. בכל מקרה, אפשר לצרף לאותו איחוד את בת-ים והרצליה (רצועת החוף של הרצליה ות"א מתחברת... עד כביש החוף זה רמה"ש, אחריו זה הרצליה) ואז לעשות טיילת באמת גדולה.

Secular

New member
לדעתי,צריכה להיות עיר על...

ששמה תל-אביב ויהיו בה רובעים:רובע יפו,רובע בת-ים,רובע גבעתיים ורובע רמת-גן,וכולם יהיו מאוחדים בעירייה אחת ובעיר של מיליון תושבים. נ.ב:אותו דבר לגבי חיפה והקריות!

stan_southpark

New member
לפני כמה חודשיים גם אני

חשבתי שצריך לאחד את גוש דן וגם עכשיו אני חושב כך

four seasons

New member
אני בעד ת"א ר"ג גבעתיים

כערים נפרדות, המשולש מצפון מזרח לרכבת צפון הסיטי של ר"ג, מזרח דרום לרכבת צפון הסיטי המתוכנן של גבעתיים, ממערב דרום לתחנה ת"א, שלושה מרכזי סיטי, אין דבר כזה, זה גם יגרום לתחרות בין הערים ורק אנחנו נרוויח, הלא כל עיר תרצה את הכבוד שלה המגדל הכי גבוה בנתיים ר"ג ות"א במשחק, אבל גבעתיים לא תשב בפינה. אולם אני מניח שמה שיקרא בסופו של דבר זה איגוד ואיחוד גוש דן, בתחנה מרכזית (תוכנית טלויזיה בתבל) דיברו על תוכנית כזו מתי שהוא

Secular

New member
תיקון:מגדל עלית ולא מגדלי עלית!!

יש רק מגדל אחד ששמו מגדל עלית,והוא יהיה 240מ´/65 קומות,אני פשוט לא יודע מאיפה המצאת 2 מגדלים?? נ.ב:אילוסטראציה מצורפת!

א.א.אפל

New member
אתם (ובעיקר אתה, דנזק) מפספסים את..

העיקר! כשחשבתי איך לנסח את זה, הלכתי לפי העיקרון של "הכי גבוה- קובע" ומכיוון שהסיטיגייט נמצא בר"ג, היא הבירה. כך זה בארה"ב למשל, שבירת המדינה (סטייט) נקבעת לפי מגוריו של המושל. כך העיר אלבוני היא בירת ניו-יורק. בכל אופן, זה בטח ולא העיקר. ברור שמבחינה מספרית בהווה, עבר והעתיד ת"א היא בירת הגורדים שלנו, אבל אנחנו יכולים להגדיל בהרבה את המספר המרשים של הגורדים בת"א, אם נחבר (ושימו לב, אני לא מדבר על איחוד מוניציפלי במציאות, אלא רק באתרי הגורדים העולמיים- ס"ס.קום וסס"פ.קום)

DrunkGoat

New member
עוד מעט גם תגיד שקואלה למפור...

היא בירת הגורדים של העולם, רייט?

א.א.אפל

New member
יותר נכון שיקגו ../images/Emo13.gif

לא... את התואר "בירת הגורדים של ישראל" נתתי לר"ג בתור פרובוקציה ורק כדי לחדד את הנקודה.

danezeq

Member
אם כך...

א. אני מתנגד "לאחד" את הערים באתר אם הם לא מאוחדות רשמית ב. אני מאוד מאוד בעד לאחד את הערים רשמית ולהפוך אותה לעיר של מיליון תושבים לפחות, (ואז מן סתם גם באתר...)

TheIllustrator

New member
יש תשובה.

זה בלתי אפשרי. אפילו אם כולנו יודעים כי גם בר"ג יש גורדים, ואפילו אם ר"ג היא רק נספח לת"א מבחינת גורדים, אין אפשרות להכליל כ"עיר" אחד באתרו של אסף. אסף ניסה לקדם עמדה זו, אך בעלי האתר סירבו - ואולי בצדק. ת"א ור"ג הן 2 שתי ערים נפרדות, 2 יישויות מוניציפליות זרות עם עיריות שונות והחלטות שונות. אפילו אם טכנית, מרחק של שני קילומטרים(פחות או יותר), מפרידים בין הפרזידנט בר"ג ומגדלי צמרת ת"א, אלה הן שתי ערים שונות. כמו שנאמר כאן, הברירה היחידה היא להתספק באופציות הערים הסמוכות באתר.

fireman

New member
לא לא לא ולא

לי נראה שכואב לתל אביבים והעיר העצומה שלהם שמונה קרוב ל375 אלף תושבים שעיר של 50 אלף תושבים צוחקת עליהם ובגדול ומשפילה אותם בכך שהמגדל הגבוה בארץ נמצא בתחומה. אז חברים דיי לקנא, רמת גן זה רמת גן ותל אביב זה תל אביב, עומר נמצאת דקה ורבע נסיעה מבאר שבע והיא לא חלק מבאר שבע ואף אחד לא קורא לה באר שבע ולכן אין סיבה שרמת גן תיקרא תל אביב לא באתר ולא בפורום לגבי האורגזמות....זאת כנראה ההרגשה שלך אבל לא שלי...לי דברים אחרים עושים אורגזמות אז בוא נעזוב את זה כרגע
רמת גן וגבעתיים הם רשויות מוניציפליות נפרדות מתל אביב ואין להפוך אותן לחלק אחד כי ככה תל אביב באמת תהיה בירת גורדי השחקים אבל לא כך...רמת גן הקטנה הביסה אותכם. פתרון אחר שאפשר ליישם בכדי להקטין את הבושה שנתקלתם בה היא ליצור באתר מצב שברגע שיכתבו תל אביב הם יגיעו לגוש דן ובו תהיה אפשרות להכנס לכך אחת מהערים הנכללות בגוש הזה ובכך לתת יותר נגיעה לגדולתה של רמת גן כבירת גורדי השחקים בישראל. ד"א אמרתי כבר שעזריאלי נראה כמו ארובה?

TheIllustrator

New member
זה מה שאתה צועק בזמן

אורגזמה???
(מאחר וכבר העלת את הנושא! LOL
). עויין שכמוך! ר"ג זו ר"ג ות"א זו ת"א. אפילו אם יש תחרות, ר"ג לא הביסה את ת"א... זה אפילו לא נצחון בנקודות. עם זאת, לעת עתה, האיזור המצומצם ביותר בארץ בו גורדי השחקים מהווים את מרבית הבניינים, הוא הבורסה בר"ג. (מתי בת"א ילמדו לבנות צפוף???) אחת ולתמיד... מתי לאחרונה ראית ארובה משולשת??? אתה עויין, את זה גם אתה יודע... אבל די להיות כ"כ עוין!
עזריאלים נמדדים כפרוייקט, ולא כ"בניינים יחידנים". (והסיטי גייט, גם הוא לא ארובה...)

למעלה