הקץ לסניליות!

האטי

New member
הקץ לסניליות!

אתר Board Game Geek מאפשר עכשיו למשתמשיו ליצור רשימת משחקים שבהם הוא מעוניין, בדומה לרשימת המשאלות של אתר אמאזון. כל מה שצריך לעשות זה לסמן את התיבה המתאימה בעמוד המשחק והיא מתווספת לרשימת המשחקים בהם אתה חושק. זה פתרון מאוד נוח שודאי יגרום לי לבזבז כמות גדולה יותר של כסף על משחקים (אני תמיד שוכחת איזה משחקים תכננתי להזמין כשאני מזמינה משלוח). לרשימות הנ"ל יכול להיות שימוש נוסף: בהתקרב מועד היומולדת שלכם, תוכלו לשלוח את הלינק למכריכם ולקוות לטוב ;)

ycyclop

New member
זה הכל??

קודם כל תודה על המידע ואכן אפתח רשימת משחקים שלי. יש לך רשימה ממש קצרה, אצלי זה יוצר ארוך. למעשה יש לי שתי רשימות הרשימה שאני רוצה לשחק ושיהיו לי. הרשימה של משחקים שאני חושב שכחובב משחקים רציני, חובה להכיר לשחק ורצוי גם להיות בעלים שלהם. אני חושב שבשתי הרשימות יש לי 40-50 משחקים. כך שיש לחברים הרבה אופציות למתנות

האטי

New member
אני מוחה!

קודם כל, רק עכשיו יצרתי אותה, אני בטוחה שעוד יתווספו הרבה משחקים. למשל כל משחקי קיניזיה שאני רוצה. מעבר לכך, הטעם שלי הוא הרבה יותר ממוקד. אני לא אוהבת משחקי מלחמה או משחקים מופשטים. ואני חושדת שמשחקי אסטרטגיה יבשים בסגנון "פורטו ריקו" פחות מדברים אלי.אז מה נשאר? משחקי שני שחקנים חביבים וקלילים ומשחקים קבוצתיים שהם או הומוריסטיים או עוסקים בניהול משאבים, אבל עם איזשהי תימה מעניינת. ובנוסף לכל זאת - אני משתדלת לשמור על רשימה באורך ריאלי. מכיוון שבסופו של דבר, הרי ברור לי שאני זאת שאזמין את החבילות (מכריי נוטים להתעלם מרמזים, בייחוד כשמדובר במוצרים שהם לא מבינים בהם שום דבר) אני לא רוצה להתרושש.

ycyclop

New member
אני מוחה!

I Object האם את רומזת שהטעם שלי לא ממוקד, שתימות לא מענינות אותי??
סתם היה לי מצב רוח למחות, לא להתרגש. (אולי ראיתי סרט המתרחש בית משפט, אחד יותר מדי)

האטי

New member
Objection Overruled

התכוונתי שאתה הרבה יותר רחב אופקים ממני ולכן אתה נהנה גם ממשחקים הדורשים יכולת אסטרטגיה וחשיבה גבוהה, שאני לא התברכתי בהם.

backdoorslam

New member
מה שמוביל לשאלה:

"אמור לי מהם ממשחקי הלוח שהיית מעוניין לשחק בהם, ואומר לך מי אתה." אני מאוד מאמין שאפשר להכיר אדם לפי הילת ההתנהגות/מעשים שהוא מקרין מסביבו. נדמה לי גם לחלקינו יש דעה מאוד נחרצת וברורה על ז'אנרים מסויימים של משחקי-לוח.

למעלה