הקץ למיתוס כף הרגל וגודל הזין

EyeSeeYou

New member
הקץ למיתוס כף הרגל וגודל הזין../images/Emo94.gif

חברה המשווקת קונדומים
טוענת כי פיצחה את השיטה לחישוב גודל הזין
. באמצעות אתר פלאש חמוד יכול/ה כל אחד/ת מכם/כן לחשב את גודל הקונדום הרצוי לפי איבר מינו של הפרטנר. כל מה שצריך הוא להצטייד בגודל כף היד, גודל האף וגודל כף הרגל... במהרה תחשב המדענית
המצויירת את גודל הזין.....לא להעלב כל מי שאני מכיר יצא די ממוצע....ואני מזכיר לכם שהרעיון בממוצע הוא שהוא הממוצע ולא שהוא פחות טוב מהקיצוניים
(אלא להפך לדעתי האישית בכל אופן). האמת שחשבתי להפוך את זה לטורניר השבועי
, אבל אני חרד מהתוצאות המנטאליות מרחיקות הלכת שעלולות להיות פה לכמה מהשפנים
... נסו ותהנו
זו גם דרך לעשות שימוש במדע אתה יודעים
מצורפת כתבה בנושא ובתחתיתה קישור לססמוגרף

Yaniv-DC

New member
במילה אחת...

בולשיט. בשתי מילים - בול שיט. לי הנוסחה הראתה 4 ס"מ פחות, ללשעבר היא הראתה דווקא 6 ס"מ פחות. אנחנו מדברים כאן על הרבה מעל טווח הסטייה של מינה צמח.

.m

New member
מצטרפת!

יניבי -(כמו שאומר ביג דיל) - לרקום כל מילה על כרית
גם אלה שאני בדקתי הארו סטיה של 3-6 ס"מ... |חוט ומחט| mai

ליאן.

New member
בעיתון לאישה של השבוע (עמ´ 24)

נכתב שזה לא אמור כלום.. ושאין שום קשר בין גודל כפות הידיים, האף או כפות הרגליים.. עוד נכתב כי לגבי הגודל לא ניתן לקבל הבטחות מהימנות מראש, אלא אם כן המכנסיים שלו הדוקים מאוד..

Yaniv-DC

New member
למה ללכת ללאישה...

פשוט אפשר לשאול אותי
מכל האינסיטדנטים של חיי למדתי כבר מזמן שאין שום קשר בין כף הרגל, כף היד ושאר מיני המצאות שעובדות יפה בקומדיות אמריקאיות. ורק שם.

ליאן.

New member
אגב.. זה נכתב כחלק ממאמר

12 סימנים מסגירים שיסייעו לך לתהות על קנקנו ולהרר את הסוגיה החשובה באמת: האם הוא טוב מיטה (אלו הם הראשי פרקים..) 1 - אם הוא יודע לזוז.. הוא כבר יזוז נפלא גם במיטה. 2 - אם הוא מתרכז בעינייך.. הוא יהיה מרוכז בך גם בין הסדינים. 3 - אם הוא תאוותן - מעודן.. הוא יטרוף אותך ואת(ה) תלקק(י) אצבעות. 4 - אם הוא וקח דברים בקלות.. תהיה לו סבלנות ואורך רוח כשצריך. 5 - אם הוא מושיט יד מסייעת.. הוא יעשה את זה גם בלילה במיטה. 6 - אם הוא בעל גוף שעיר.. את(ה) רשאי(ת) להניח שהוא מלא תשוקה. 7 - אם הוא קירח.. מסתתרת מתחת למעטה החלק הרבה לבה גועשת. 8 - אם יש לו אף ארוך, או כפות ידיים גדולות.. אז זה לא אומר כלום. בדוק, וחבל על הוויכוח! 9 - אם הוא יודע להבריג.. הוא טוב עם הידיים. בכל מיני מקומות. 10 - אם הוא יודע לנשק.. הוא יטעם אותך באטיות וברכות. 11 - אם הוא משקיע ומתלבש לדייט.. הא ישקיע מן הסתם גם איפה שצריך. 12 - אם הוא רוקד באופן חושני.. הוא כבר יתזז לך את הלילות שלא תרצה/י שיגיע הבוקר. זה היה רק תקציר לכתבה.. כמובן שכל כלל הוא דיי (מאוד!) מכלילני וקיטשי, אבל אינדיקציה לא רעה בכלל הנותנת בזיק של תקווה וסיפוק מקדים לסקרנות..
לדעתי, בתכל´ס אפשר להפוך כל כלל ועדיין הבנאדם יכול להיות טוב במיטה.. אבל שיהיה..

למעלה