הקץ למיינסטירם

אלריק

New member
הקץ למיינסטירם

כולכם מדברים על הקומיקסים המיינסטרימיים כגון אלו של מארבל ודי.סי, אבל אף אחד מכם לא מכיר קומיקסים אחרים, כמו העבודות של קראמב או קומיקסים יפנים רווי דם ואלימות ? אשמח אם תחדשו לי בשמות שלא הכרתי קודם. the bloodyest the better. ומי שרואה את השם קראמב ומגרד בפדחת , מצורף לינק לאתר עם עבודות שלו ( מאד לא ממומלץ לילדים ). תודה ! אלריק

NuckBunnies

New member
אוי נו באמת

בגלל שמיינסטרים זה לא מדמם ואלים (לא שזה נכון, אגב), אז זה רע? אם אתה מוצא משו בקומיקסים אלטרנטיבים שאתה לא מוצא בקומיקסים רגילים, והוא קצת יותר עמוק מ"דם אלימות ואיברים חתוכים" אז בבקשה תשתף אותנו. אגב, סידרה חדשה באימ-אימא של המיינסטרים - Blade. יוצאת לחברה של מרבל בקו הMAX שלה, שהוא הקו קומיקס ללא צנזורה ומוגבלים בגיל, אמורה להיות רוויה באלימות, איברים חתוכים וכל היוצא מן הנ"ל. תהנה. NuckBunnnies

green lantern

New member
סליחה../images/Emo35.gif *ביישן*

אומנם אתה מעיר על דקדוק אבל לא הבנתי מה אמרת על הMAX הוא מוגבל או לא מוגבל
ובאשר לך זר יקר.... אישי בסבבתו יחיה אני אוהב DC אז אני יקרא DC אתה אוהב אנא ארף מה אז אתה תאהב אנא ארף מה.... מי שאוהב ארצ´י (יש כזה?) יאהב ארצ´י ומי ששונא את הקומיקס קוד יבוסם לו , אני מעדיף צנזורה קלה (אפשר לחשוב שקייל ריינר חובב אברים מרותשים, אגב יש בין קייל וג´יין ויכוח על החליפה שלהם, שנייהם טוענים שהחליפה של השני צמודה מדי) GREEN LANTERN

אלריק

New member
אולי לא הבהרתי את עצמי

האם המילים " מיינסטרים זה רע" צצו ועלו איפשהו בהודעה שלי ? הקומיקסים האלו - כבודם במקומם מונח. פשוט אני חושב שיש מקום לדון ולהרחיב גם בקומיקסים שהם לא מיינסטרימים. זה הכל.

ogmios

New member
דם אתה רוצה?

אין כמו Blade of the Immortal. אחד המנגות הכי מדממות שראיתי בחיי, וקראתי לא מעט מנגה... אגב, נאק, זה און-טופיק כאן? אדיוס, אוגמיוס מישהו בכלל זוכר אותי?

NuckBunnies

New member
אוי

אני כל הזמן שומע ושומע עוד על הקומיקס הזה, ואני מתבייש להגיד שעוד לא הייתה לי הזדמנות לקרוא אותו (חוסך לאקירה
). אגב, זה מנגה באימ-אימא של המיינסטרים. במנגה, זאת אומרת. אבל בהחשב בעובדה שתעשיית המנגה יותר גדולה מתעשיית הקומיקס האמריקנית, ניחא. וכן, פורום קומיקס זה רחוק מלהיות רק סופר הארוס, אני אשמח לשמוע עוד על כל ז´אנר אחר, ביחוד מנגה, ז´אנר שאני מאוד אוהב אישית. NuckBunnies

ogmios

New member
לא אמרתי שהוא לא מיינסטרים

אבל בדר"כ, במנגה רק מה שיחסית מיינסטרימי (שוב, יחסית למנגה) מוצא את דרכו מחוץ לגבולות ארה"ב. (טוב, נו, זה והנטאי, אבל זה כבר לא נושא לדיון בפורום הזה או בכל פורום שמכבד את עצמו). אדיוס, אוגמיוס נוכח נפקד

Mobius

New member
הנה אלטנטיבה בשבילך

כבר חודשים שאני צועק כאן את השם הזה, אז תכנסו ותראו גם אתם...

למעלה