הקפצת

אזירפאל

New member
אני זקוק לעזרה. ../images/Emo9.gif

קיבלתי אזהרה בסופר שאם לא אעלה את הרטיו שלי (שעומד כרגע על 0.465
) בקרוב ללפחות 0.7, יעיפו אותי. יש למישהו הצעה לאיך מעלים במהירות?

b u s t e d

New member
באמת תהיתי אם אתה מודע

לזה שהרטיו שלך ממש נמוך.. צריך מינימום של 0.6, לא? בכל מקרה, אתה קונקטבל? אתה משתף הרבה קבצים? אתה גם מוריד דברים? תגיד קודם מה אתה עושהP: ממתי אתה מנהל פורום?

אזירפאל

New member
שמתי לב אבל הדחקתי../images/Emo3.gif

לא הבנתי כמעט כלום ממה שאמרת.
מה צריך לעשות בעצם? (אני מוריד די הרבה ומשאיר את התכנה פתוחה :X) ומנהל החל מהשבוע שעבר. :)

b u s t e d

New member
אז בוא נתחיל מזה שלא תוריד הרבה לזמן מה...

אני רואה שאתה כן קונקטבל, זה טוב. אבל אתה בקושי משתף.. יש ביניינו רק 4 שבועות הפרש בזמני ההרשמה והסידינג בונוס שלי הרבה (הרבה) יותר גבוה משלך.. ואני לא משתפת יותר מדיי.. כרגע אני רואה שאתה רק מעלה.. שזה נחמד. אבל התוכנה שלך סגורה.. אתה משאיר את התוכנה גם כשאתה לא כל המחשב? בכל מקרה, אולי כדאי שתנסה לא להוריד הרבה זמן הקרוב ותראה אם זה עוזר. כמה זמן נתנו לך?

אזירפאל

New member
מה זה קונקטבל?

מה זאת אומרת רק מעלה? אני לא משאיר את התוכנה פתוחה לאחר שאני רואה את הפרקים כי אני מוחק אותם מהמחשב אז אני בספק אם יש מה לשתף. >< אז לא למחוק? ומה לא להוריד בזמן הקרוב, יש האנטומיה מחר, ועקרות ביום ראשון.
טוב, אם אין ברירה אז נוריד ממינינובה במהירות צב.
אה, והם נתנו לי שבועיים, כלומר, נותרו שבועיים פחות יומיים.

b u s t e d

New member
אז מצאנו את הבעיה.

אתה לא אמור למחוק את הפרקים שהורדת מסופר אחרי שאתה רואה. אתה אמור להמשיך לשתף אותם--- אז לא למחוק. תוריד בזמן הקרוב, אבל אל תמחק את הפרקים אחרי שאתה מוריד. תשאיר הכל דלוק... ככה יעלה לך הרטיו. כשאתה "רק מעלה", אז מורידים ממך וככה הרטיו שלך עולה..

אזירפאל

New member
אבל אין לי מקום במחשב../images/Emo6.gif

מה, פשוט להשאיר אותם לנצח?
אז פשוט לא למחוק את הקבצים ולהשאיר את התוכנה כמה שיותר זמן פתוחה (למרות שהיא ממש מאטה את האינטרנט...)?

b u s t e d

New member
בדיוק../images/Emo3.gif

תשאיר בכל פעם 5 קבצים נגיד, ובכל קובץ 6 תמחק את הקובץ הישן ביותר שהורדת... וכן. אם היא כ"כ מאטה לך, תשאיר בלילה.

LemonLimeLilach

New member
אתה יכול לראות כמה אתה מעלה

ברגע שהרטיו של פרק מסויים מגיע ל 1.000 אז תמחק אותו... זה אמור לקחת מה, יום יומיים? כמה לילות? תשאיר את זה פתוח בלילה, ככה 12 שעות

b u s t e d

New member
אבל

יש פרקים שלא הרבה אנשים מורידים, ופרקים אחרים שמלא מורידים.. עדיף למחוק פרק שלא יורד כ"כ ועדיין לא הגיע ל1 ולהשאיר פרק שיורידו אותו עוד מלא פעמים ובטח יגיע גם ל-4-5, לא?

LemonLimeLilach

New member
הכי עדיף

להוריד פרק מהר מהר וככה מעלים יותר הורדתי את לוסט האחרון על הבוקר של יום חמישי (7) ועד שחזרתי הביתה בערב (7) כבר הרטיו שלי היה על כמעט 2.000

LemonLimeLilach

New member
ובגלל זה אני אומרת שזה אתר גרוע

הנה, היום שמתי להוריד עב"ן ב 7:37 בבוקר. עכשיו הרטיו שלי 1.298 עד שסיים להוריד, בקושי העליתי מן הסתם, כי ככה זה. כל מגה שהעליתי בזמן שהורדתי, קיבלתי קרדיט אחד. אחרי שסיימתי להוריד, על כל מגה שהורדתי קיבלתי 2 קרדיטים. בקיצור, האתר שלי יותר שווה והאיכות אותה איכות אז תפסיק להוריד ב ST המעפן הזההההה

אזירפאל

New member
אז תביאי את האתר שלך ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

ואגב, כבר איזה יומיים שאני משאיר את התוכנה פתוחה עם לוסט והאנטומיה של שבוע שעבר, ועלה בסך הכל מ-0.464 ל-0.474. עזבו את זה שזה מרומבלד, זה לא מספיק.

../images/Emo176.gif סופ"ש ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo28.gif

איילה פריהר מטפלת זוגית ומשפחתית, תתארח במהלך הסופ"ש בפורום אבחון וטיפול בילדים ותשיב לשאלות בנושאים משפחתיים. כגון: גירושין, גבולות, התבגרות, מחלה במשפחה ועוד. הקליקו כאן: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1698&msgid=97626329
מצעד עשרת הגדולים של השיר שלנו 4 יוצא לדרך! רק נגמר וכבר מתגעגעים? בואו לצפות שוב בקטעים הגדולים של העונה הרביעית, להצביע לקטע שהכי אהבתם ולזכות בפרסים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=981&msgid=97702978
דנה רישפי, חברת פורום דיבוב וקריינות, נעדרת מזה חודש במקסיקו. בפורום מתעדכנים ומתפללים לשלומה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1662&msgid=97732304

b u s t e d

New member
../images/Emo12.gif

אתם ידעתם שג'ייג'יי כתב בניקיטה? כמה נחמד
ממש מדגיש את העובדה שהוא העתיק משם דברים|מגלגל|

למעלה