הקפצת שרשור:

avorly

New member
הקפצת שרשור:

פותחת הודעה חדשה, כי השרשור נדחק למטה וההדועות לא מקפיצות אותו. משתייך לשרשור שהתחיל vca על מטופלת בת 11 עם כאבי בטן. בהודעה שלא הקפיצה כותב vca: • המשך טיפול ושאלה הורמונאלית לא הייתי כאן מספר ימים ורציתי לעדכן לגבי המטופלת. דיברתי איתם אתמול. הנערה סובלת פחות ופחות מכאבי בטן וכאילו הם מעולם לא היו. הבנתי כי הביקור במיון הילדים הפחיד אותה קצת וגרם לחיזוק הקשר עם אבא שלה - לפחות הרוויחו דבר אחד. בעניין הפחד הזה - נראה לי כי היא הבינה שהביקור במיון הוא לטובתה ונעשה למענה, דבר שיכול לכוון לגבי הערכה עצמית נמוכה ותפיסה עצמית שהסביבה לא מעריכה אותה מספיק. לאחר הביקור במיון היא חזרה לרופא הילדים שלה והוא המליץ לחכות עם המשך טיפול עד לתחילת השבוע. בינתיים היא נוטלת טיפות טראומיל לשיכוך כאבים וזאת בהמלצת המטפל של המשפחה שלהם. בינתיים הנערה לא חזרה אלי אבל בקולה ובגוון קולם של ההורים נשמע כי היא עברה שלב בהתפתחות שלה, מעין עלית מדרגה ויחד עם תחילת התפתחות מינית זה התבטא, ככל הנראה, בכאבי הבטן הללו. לנערה עצמה נתונים מרשימים: היא תמירה, נראית מצויין, אין לה דימוי גוף שלילי, לפחות ממה שאני הספקתי להבחין, היא חכמה ושנונה מאוד ויוצרת קשר מצויין עם הסביבה וההליכה שלה אינה מכופפת ומכווצת פנימה לכיוון הבטן. לסיכום ביניים - נראה לי כי שינויים פנימיים ומעברים בין תקופות ומדרגות חיים הביאו את כאבי הבטן הללו. נראה כי בעקבות השינויים הללו ההורים "התעוררו" והתאימו את עצמם, או לפחות ערים כעת יותר, למצב הילדה. לדעתי עוד אפגוש את הנערה. ושאלה: כיצד יש לנהוג בטיפול רפלקסולוגי בנערות כאלה במעבר על המערכת ההורמונאלית ? הנערה בתחילת ההתפתחות המינית שלה. תודה על ההקשבה והתמיכה. שבת שלום. ועונה freearth10 • הדוגמא הזאת מוכיחה רק: שמחלה זו האפשרות שלנו לשינוי. במקרה הזה המשפחה התעוררה והתאימו את עצמם. זה נחמד, ותומך אבל יש שינוי שצריך להעשות אצל הנערה, כי זו ההתמודדות שלה. אני הייתי תומכת כל טיפול אם רפלקסולוגי ואם תרופתי בתמציות פרחי באך או קריסטלים. לדעתי צריך לעבוד כאן על אלמנט העץ:כבד, כיס מרה, עיניים וגידים, כי המערכת ההורמונלית היא רק הטריגר לא הסיבה להתפרצות המכאיבה. אנא התייחסותכם.

vca

New member
שבוע טוב והמשך השרשור

תודה, אורלי, על ההקפצה. דיברתי הערב עם הנערה והוריה. הנערה נקיה מכל כאב בטן. למעשה כבר יומיים אין לה כאב בטן וזו התקדמות לאחר השבוע האחרון בו היא סבלה מכאבים תכופים. כעת כואב הן לנערה והן לאמא הגרון. עושה רושם של זיהום בגרון (קושי בבליעה, כאב מגרד) ועושה לי רושם כי זה בהחלט קשור לכאבי השבוע החולף. אני מעלה השערה כי אצל הנערה הכאב עולה מהבטן לגרון בדרך החוצה. הכאב לוקח איתו התנהגויות והרגשות עבר, לפחות כך אני רוצה להאמין ואעקוב אחרי זה, והן הכאב והרגשות הישנים/קשים ייצאו מהגוף. לא אתפלא אם מחר מחרתיים תתחיל גם נזלת, אולי משהו בעיניים, ליחה והפרשות מהחלק העליון של הגוף. אצל האמא המצב לא ברור. העניין הוא כי לא ערכתי תישאול כלל לנערה והקשר נוצר עקב כאבי הבטן שלה והליווי שלי הוא ברמת התמיכה ונתינת היד כי טיפול רפלקסולוגי ממש עוד לא התחלנו
חייב לציין כי אצל אבי הנערה ואצל אחיה אין זכר לכאבי גרון, נכון לעכשיו. עד כאן. שוב תודה רבה לכולם על ההשתתפות בדיון המעניין שהנערה הביאה לנו. הביקורים שלי בפורום הפכו לנדירים יותר עקב פעילויות רבות הקשורות לבקשה אחת שביקשתי מהקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו. לשמחתי הבקשה נענתה ועכשיו ידי מלאות עבודה. שבוע טוב ומבורך לכל. V.

avorly

New member
vca,

כעת עוברים לגרון?! לי זה נשמע מאוד הגיוני, אני בהחלט חושבת כמוך: דברים שנסגרו בבטן ומתחילים לצאת החוצה אחרי שקיבלה אישור שהמשפחה שם לתמיכה. לגבי כאב הגרון של האמא: אולי כל הסיטואציה מעלה זכרון קשה אצלה? בהחלט הייתי מנסה לעשות תשאול מקיף, אולי תגלה פתאום משהו שיסביר את כלהשתלשלות הארועים........ לגבי רפלקסולוגיה: אני הייתי עובדת על מערכת פינוי ועושה טיפול שהוא מאוד מים- מרגיע, זורם, עדין. המשך לעדכן אותנו.

freearth10

New member
שרק ימשיך כך!../images/Emo24.gif

היי vca , אני בכלל לא מתפלאה שהכאב עבר דירה. התכווצויות שכאלה לא עוברות כך סתם. היא זקוקה לטיפול מתמשך. והבעיות בגרון רק מדגישות את החסימה שיש לה שם וכמה שקשה לה להוציא את הדברים החוצה. לדעתי גם היא וגם האם זקוקות לטיפול כי שתיהן לא מצליחות להביע את מה שהן רוצות. נראה שבמשפחה הזאת השליטה של היאנג לא מאפשרת ליין להביע את עצמו. עד עכשיו החלק הייני במשפחה הכניס הכל פנימה ונראה ששתיהן מנסות להוציא עכשיו החוצה רק שהן עדיין חלשות מידי והכל נשאר שם תקוע מבלי רצון שוב לבלוע את הגלולה המרה שתקועה שם כמו עצם בגרון. מאיה

vca

New member
זה גם כיוון המחשבה שלי

נראה לי כי הקשר עם המטופלת לא יימשך. מין הרגשה שכזו. התקווה שלי היא שהצלחתי לעורר מספר דברים בחייה וששיפור בחיים אל היגיע. לילה טוב.

shiri240

New member
כל הכבוד vca ....

על הנכונות שלך לעזור לאותה נערה ואני גם מקווה ומאמינה שהצלחת לעורר אצלה שינויים חיוביים בחיים. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה! שירי.

vca

New member
אני לא יכול להתווכח עם הרגשות שלי:)

וברצינות: אני מרגיש כי הגברת עדיין "לא שם" כדי לקבל טיפול רפלקסולוגי. מעבר לזה אני לא יכול להוסיף עוד כי זה ברמת התחושות. נחיה ונראה ..

למעלה