הקפצת-נעיצה

TEENAGER1

New member
../images/Emo79.gif האלבום החדש של אביתר בנאי בדרך אליכם!

תפוז
אנשים נותנת לכם את אלבומו החדש של אביתר בנאי! איך זוכים באלבום? ספרו לנו על חוויה שעברתם, הקשורה לשיר של אביתר בנאי. 5 הסיפורים השווים יותר יזכו את כותביהם באלבום החדש של אביתר, "לילה כיום יאיר".
על האלבום החדש של אביתר בנאי - "לילה כיום יאיר": השיר הראשון ששוחרר מתוך האלבום - "אותיות פורחות באויר" - התקבל בחיבוק עז ואהבה גדולה, והוא נמצא כחודשיים בראש כל המצעדים ודירוגי ההשמעות, ו-3 חודשים בעשרת השירים המושמעים ואהובים. הסינגל השני - "עד מחר" - גם הוא כבר זוכה לאותו חיבוק, וכבש מייד עם צאתו את המקום הראשון בהשמעות. הביקוש עבור האלבום החדש החל מיד עם יציאת השיר הראשון לרדיו, ומאז רק מתגבר. אלבומו הקודם של בנאי, "עומד על נייר", הגיע למעמד של אלבום זהב, וההופעות לאחריו זכו להצלחה והערכה רבה. שימו
:
התחרות תסתיים בתאריך 15.7.09 בשעה 12:00. באותו יום, בשעה 17:00, נכריז על הזוכים, אשר יקבלו מאתנו מסרים אישיים בנוגע לזכייתם.
לתקנון התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1509584 אז מה הסיפור שלכם

החוויה שלי

ביום מן הימים החליט בן דודי,להציע נישואים לחברתו מכבר הימים.ישבנו המשפחה,ולפתע,התחיל השיר אותיות פורחות באוויר, להתנגן ,לקול זה הודיע לחברתו על הצעת הנישואים.זו הייתה הצעה מרגשת.

adiramd

New member
החוויה שלי בליינד דייט מהגיהנום

אני טיפוס ביישן ולא ממש הולך לי עם בנות במין היפה, אז כבר לפני 6 שנים בערך חברים סידרו לי בליינד דייט אמרו לי בחורה טובה נראית טוב לך על זה ,אמרתי OK , בערב אני נוסע לאסוף אותה ברכב מנגן לי הדיסק הראשון של אביתר,מגיע אליה לבית, מישהי מחכה בכניסה .בדיסק מתחיל השיר שמתי לי פודרה בדיוק כשהיא פותחת את הדלת היא מתכופפת להיכנס ולי פתאום נהיה מה זה רע הפרצוף שלה נראה כאילו היא לא שמה פודרה אלא פודריה התפוצצה לה בפנים ,אבל אמרתי אולי האופי טוב נמשיך ,במסעדה היא פשוט שיגעה את המלצרית ואותי ,רק חיכיתי שהערב יגמר ,נסענו חזרה הדיסק של אביתר מנגן ופתאום אני קולט איזה שיר עומד לבוא עכשיו (מתי נתנשק ) בלי לחשוב פעמיים שלפתי את הדיסק וסגרתי את הרדיו הגענו אליה הביתה הורדתי אותה ושמתי פול גז ,מאז אני לא סומך על אף אחד שיסדר לי דייט ,אבל עדיין אוהב את אביתר בנאי

יש לי יש לי יש לי יש לי...

יש לי סיכוי להינצל אני יודע..... בלידה של הבן הגדול שלי שמעתי את השיר הזה (האמת? בביצוע האקוסטי של מאיר)...אחרי שהוא נולד (לא מאיר, הבן שלי, כן?) שרתי לו את זה במשך הרבה מאוד זמן כשהייתי מרדימה אותו
והשיר הזה היה מרגיע אותו מאוד... וואו....החזרתם אותי שנים אחורה. בהצלחה לכולם!

goralechad

New member
חוויה שעברתי עם בחורה שמאד רציתי

לפני כמה שנים, הכרתי מישהי שמאד מצאה חן בעיניי. קצת אחרי שהתחלנו לצאת וראיתי שכיוון הקשר חיובי, רציתי להתקדם שלב לאינטימיות מסויימת עם נשיקות. בזמנו עוד לא הכרתי כל כך טוב את שירי אביתר בנאי וחברים המליצו לי לשים באחת הפגישות ברקע את הזיסק הראשון שלו כשעל השולחן 2 כוסות עם יין טוב ו-2 תפוזים ואמרו שכשאגיע בדיסק הראשון לרצועה 4 (מתי נתנשק), להגביר קצת את הדיסק כגורם הפתעה וכך משום מקום היא שומעת את ההתחלה המבטיחה: מתי נתנשק, אוהב אותך לנצח, הבאתי לך פרחים, יין ותפוזים (טוב, אז את הפרחים באמת לא הבאתי...) ואז משום מקום היא שומעת את משפטי המחץ המתקדמים שהייתי צריך לכבות את הקומפק דיסק לפני הבית השלישי: הופס, אני גומר הופס, היא לא הספיקה עושה עצמי נרדם, מיטה אחת הרבה שתיקה ובאמת הייתה לאחר הבית השלישי שתיקה מאד מביכה כשהיא הסיקה מסקנות שרצתי יותר מדי או שניסיתי להיראות מאד לא רציני כן ולמרות הכל, אביתר, לדעתי הדיסק הראשון שלך הוא הדיסק הכי מוצלח ובעיקר פיתחתי סנטימנטים ל- מתי נתנשק...

tirzaf1

New member
מוקדש לכם באהבה

ספור אמיתי לחלוטין אף כי נשמע הזוי.בפסח לפני שנה ישבנו כל המשפחה עד שעה מאוחרת סביב שולחן הסדר. אמי המקסימה הייתה כבר מאד עייפה אבל לא רצתה להחמיץ את כל האירוע.כשעזרתי לה ללכת לישון, חשה כאבים עזים בירך.הצעתי לה שאני אטפל בה בהילינג כדי להקל על הכאבים.וכך היה. התפללתי את תפילת המלאכים ובקשתי את עזרתם בריפוי. עצמתי את עיני.אנרגיה מדהימה של אש מוזהבת הופיעה מול עיני.אותיות הברכה הסתחררו בספירלה מעלה מעלה.הרמתי את ידי לקבל את האנרגייה חום עצום זרם דרכן.הנחתי את ידי על המקום הכואב של אמי והכאב נעלם. הבנתי שזכיתי למתנה מבורא עולם והמלאכים.כששאלתי לשמה קבלתי את התשובה הילינג שלהבתיה. כששמעתי לראשונה את שירו של אביתר בנאי, אותיות פורחות באויר, כל כך התרגשתי.ומאז אני דומעת בכל פעם מחדש.שיר מקסים שעבורי הינו קריצה קטנה מאלוהים ומן המלאכים האוהבים.תודה לך אבייתר על השיר המקסים.

ע ל מ ה 20

New member
אני גיליתי

את השירים של אביתר לאחרונה לפני שיצא האלבום האחרון (טוב מאוחר מאשר אף פעם..) ו.. התאהבתי ! אני פשוט לא מפסיקה לשמוע את השירים שלו והם עושים לי טוב על הנשמה. החוויה שלי זה ההאזנה לשירים המדהימים.

nircohenp

New member
חורף 2003, אחד החורפים הגשומים שידעה המדינה.

רחובות מוצפים, מכוניות שקועות עד חציין במים, אנשים מדשדשים בדיזנגוף כאילו הם בחצבאני. נשמע כמו פנטזיה נכון ל-2009. אבל אני לא יכול לשכוח את התקופה הזאת, את פברואר הנורא, הטירונות שלי בבסיס שכוח-אל בצפון הארץ, טוראי צעיר עם נטיות דכאוניות ביחידת שדה לוחמת עמוק בתוך עיסה רטובה של בוץ. אני לא יודע מה עשיתי לסמל טויטו שגרם לו לשנוא אותי כל כך. אולי האדישות על פניי, שעבדתי עליה כל-כך קשה בשביל שאף אחד לא יחשוד בי חלילה שאני על סף שבירה. בשביל שאיש לא יעלה על דעתו שאולי לא רק הגוף שלי כורע תחת המשקל הכבד של האלונקה בלילות הסוערים, אלא גם הנפש. בשביל שאף אחד לא יוכל להביט לי בעיניים ולגלות את משאלת ליבי הכמוסה, חלומות בהקיץ עשרים וארבע שעות ביממה על חתימת הקב"ן, שנראתה לי בימים האלה כמו הדבר הנשגב ביותר עלי אדמות. בשביל שאף אחד לא יוכל לזלזל בי, לרמוס אותי, לא-להעריך אותי. בשביל לא להכזיב את ציפיות המשפחה שהתגאתה בי עד השמיים כשעברתי את הגיבוש. במחשבה לאחור, אני כמעט בטוח שהייתה זו האדישות הזו, שהייתה אמורה להיות המגן שלי, שדיכאה אותי עד עפר בדמותו של הסמל טויטו. הצייתנות שלי לכל פקודה וגחמה שלו, המילוי המדוייק של כל הוראה, העמידה שלי גם במשימות הכי קשות והכי לא-הגיוניות שהוא הטיל עליי. זה הרתיח אותו. הוא רק החמיר יותר ויותר את דרישותיו, את תדירות עלבונותיו, ואני עמדתי בכל בגבורה, בלי להראות סימן, בשפתיים נשוכות ובלב שבור, דואב ופצוע כמעט כמו הגוף, בלי אף חבר ורע, מישהו שיקשיב. לילה בעמדת השמירה. כמעט ארבע לפנות בוקר, אני פולט אדי קור, מכווץ, גם החרמונית לא מצליחה לחמם אותי, כבר כמעט 72 שעות שלא עצמתי עין, ואני שומר על כלום. כל-כך שומם פה. אני חושב, ולא בפעם הראשונה, לטרוף את נפשי בכפי. המחשבה הזאת אפילו לא מצערת אותי. אני לא עצמי, הרי, אני שבר כלי, אני גוף ריק ועיניים מזוגגות, ואין שום תועלת בקיום העלוב שלי. כמה עוד אפשר לספוג את התיזוזים, את ההשפלות, מה הקשר בין זה לבין הרצון שלי להגן על הארץ. התחושות האלה כואבות בי עד עצם היום הזה, העיניים של סמל טויוטו עוד קודחות בי, עוד בוערות. וכך גם תחושת הרווחה שבגאולה. בידיים רועדות אני מדליק את הmp3, שובר שמירה בצורה הכי בוטה שיכולה להיות, והדבר האחרון שמעניין אותי הוא העונש שאני עומד לקבל. האוזניות מתחת לכובע הצמר, המכשיר עצמו מוסתר היטב בחרמונית, וקול צלול, דק וזך ושבור, מחזיר אותי לחיים, אל מקום שיש בו אמונה בטוב, אל מקום שיש בו כנות רגשית, אל מקום שיש בו אמת. לעולם לא אשכח את הרגע שבו בלילה הכי קפוא בשנה, אביתר בנאי שר לי, רק לי, ש"יש לי סיכוי", וחימם את כל איברי, את כל מהותי, מאחה את כל שנשבר בי, מזהה אותי. השיר הזה, רק הוא, המשיך להתנגן בלופים עד שהשמש יצאה סוף סוף, והאירה את כל השלוליות שנקוו באדמתה במהלך הלילה.

yeyb

New member
וואו.

אחי היה לך ממש קשה בצבא, אה? וזה באמת ממחיש כמה אביתר יכול להרים אותך משבריך. בעומקים האלה.

nircohenp

New member
האמת שאחרי הטירונות זה השתפר בהרבה

אבל עדיין קשה לי לשכוח את התחושות האלה די חולני. " אופטימוס פריים1" לא הבנתי מה אתה רוצה.

Karma Killer

New member
אוי.. החוויה שלי נראה לי גסה מדי בכדי

להעלות אותה בכתב על גבי הפורום... אפילו פירסמתי אותה פעם בבלוג שלי.. מה עושים?

Walk Two Moons

New member
קשרת לה את היד לפסנתר? ../images/Emo12.gif

(סתם, נראה לי שנוכל להתמודד... לא?)

Karma Killer

New member
חחחח לא קשרתי את היד לפסנתר אבל זה בהחלט

מנוסח בצורה די ישירה... זה בסדר להעלות לפורום? או שאולי אני קודם אשלח לך במסר כדי לדעת את דעתך? :)

gilllevi

New member
../images/Emo220.gif אבות ובנים החדש שלו מזכיר לי את חיי

שתמיד הסתרתי את מי שאני, לא יכולתי להיות עצמי, במיוחד לא עם ההורים שתמיד ראו בי משהו מיוחד, שלא ראיתי בעצמי ,הייתי משחק אותה חזק מול כולם ומחכה להבלע בתוך החדר ופשוט הייתי מתפרק ,ואז שאזרתי אומץ לגלות להורים שאני גיי פשוט הועפתי מהבית אבא שלי התחיל לבכות ומאז לא רוצה שום קשר איתי ואמא שלי פשוט עושה מה שהוא מאומר לה לעשות . מצד אחד הפסדתי את ההורים מצד שני זכיתי בעצמי אני יכול כעת להיות אני בלי שום מסכות . עשכיו אני לא פוחד ליפול ובהחלט מתכוון לחיות.

הסיפור שלי

אסור לך לחשוב כשאת כל כך עייפה צאי לטיול לאור זריחה רחוקה מהבית השביל לחזור נמחק הולכת על חבל דק הלילות ארוכים בלי לדעת למה בורחת ואין רודף עד מחר עוד מעט ילד רץ אלייך מחבק אותך נקיף את הפארק רק להפסיק לחשוב אנשים עייפים רצים ברחוב היינו פה כבר קודם בתפקיד הפוך הליכה מהירה, להתיש את הגוף עד מחר עוד מעט ילד רץ אלייך מחבק אותך יש פירצה בגדר בין הגפנים, בין ענבי הכרם שועלים מחבלים, מייללים ונעלמים... [עד מחר] אחותי התאומה היא החוויה שלי, כל דקה ושנייה בחברתה מדהימה ומעשירה בכל כך הרבה דרכים אבל החוויה הספיצפית התרחשה בשבת האחרונה. שתינו חוגגות יום הולדת היום והחבר שלה החליט להפתיע אותה ולבוא בפעם הראשונה לשבת שלמה אצלנו בבית. כמובן שהוכנסתי לסוד העניינים והודעתי למשפחה על הכוונה וקיבלתי אישור על העניין ודאגתי שיהיה לו איפה להיות עד לרגע המפגש איתה, בבית הכנסת. היא עושה שירות לאומי עם ילדים ממשפחות הרוסות והיא נשחקה לגמרי. היא עייפה ברמות אדירות אבל היא לא מתלוננת ורק אומרת כמה השנה הזאת הייתה חשובה לה ומדהימה אפילו שהיא בקושי הייתה בבית והתגעגעה מאוד למשפחה ולחבר ולחברות ולמרות הכל היא לא וויתרה ולא פרשה מהשירות והמשיכה רק להעניק ולהעניק. השבוע היה לה חופש והיא נחה בבית ובין לבין היא לא הפסיקה לשמוע את השיר "עד מחר" ואמרה לי שהיא מרגישה שזאת היא, כי גם אליה ילדים רצים אליה ומחבקים אותה כמו אחות גדולה ואני לא יכולה לתאר לכם עד כמה זה ריגש אותי לשמוע על זה.. הלכנו לתפילה בבית הכנסת וידעתי שהחבר שלה כבר נמצא ומחכה עם ידיד שלנו והקפדתי לצאת לפני סוף התפילה ולפגוש אותו לפני. אמרנו לו איפה לחכות לה והוא נעמד בהתרגשות עצומה מול עזרת הנשים וחיכה לה ואז כשהיא יצאה וראתה אותו היא פשוט חייכה באושר שלא ראיתי עליה הרבה זמן והשיר הזה התנגן לי בראש ולא הפסקתי לחשוב שאם שניהם לא היו דתיים ולא שומרי נגיעה החבר שלה, שהוא עצמו ילד, היה רץ אליה גם ומחבק אותה בדיוק כמו שאר הילדים שרצים אליה.

למעלה