הקפצת הדיון השטחי...

Digi Lista

New member
הדיון הכי שטחי...../images/Emo3.gif

טוב נו לפעמים צריך גם כאלה... מה דעתכם על הבגדים והתסרוקות של הדיג´יגורלים?של המשפחות שלהם?וצבעים,מראה של הדיג´ימונים?... אני לא מתכוונת לתשובות בנוסח- "כולם בסדר",אלא יותר לעומק,מה יכלו לשפר(הצעות חדשניות כמו למשל לטאי יהיו פסים בלונדיניים בשיער...זאת רק דוגמא,לא לתקוף אותי...או נניח שריקה תלבש כובע בייסבול...) נכון,זה לא הדיון הכי מעמיק,ולמעשה הוא דיי שטחי אבל הוא בהחלט יכול להיות מעניין(אם יבוא לכם אתם מוזמנים לצייר,לעצב,לצבוע... איךעדיף שהיו נראים...) אני אשמח(מאוד)אם למרות שהדיון הזה מוזר תשתפו פעולה!
,בואו נשתגע קצת בדימויים ותיאורים

Kenny Girl

New member
את ידועת כמה זמן חשבתי על זה?

הנה תיאור של מה שלפעמים חשבתי עליו טאי: שיער קצר בלי גוגלס מימי: בגדי בית הספר וקשת יפה מאט: שיער שחור וכובע בייסבול יולי: בלי משקפיים ושיער קצר עם פוני טיקיי: בלי כובע ושיער שחור קן: שיער אדום-אש (כמו של רון וויזלי; מהארי פוטר) ריקה: מחומצנת וקצת יותר גבוהה ג´רי: שתי צמות ובלי הצעצוע הזה על היד וזה חלק ממה שאני תמיד חושבת...

Digi Lista

New member
על מה עוד את חושבת?...

זה המקום להציע,לכתוב,להעלות רעיונות,לשים תמונות וכול דבר אחר בנושא דיג´ימון

Kenny Girl

New member
זה היה כלום לעומת מה שאני חושבת

אבל עם אני אשים את זה כאן, אז אני לא אפסיק לעולם

Digi Lista

New member
אני בעד שלא תפסיקי לעולם...

זה יהיה מעניין(משום מה יש לי הרגשה שאת...),אל תתביישי,תשתפי, בכול מה שבא לך!אני ממש אשמח לקרוא דברים שלך!

Kenny Girl

New member
יש לך הרגשה שאני מה?

טאי: שיער קצר בלי גוגלס. הוא לובש חולצת טריקו לבנה. ומכנסיים קצרות ג´ינס חום, ונעליי ספורק כמו שיש לו, רק במקום כחול יש לו חום. סורה: קרחת (לא אוהבת אותה.. וגם היא השתגעה טיפה את קיצצו לה הכל) זה למה שיש לה מטפחת על הראש. וגם בגלל העובדה שהיא חזרה בתשובה... יש לה חצאית ארוכה בצבע צהובה (היא לא רצתה שחור),וחולצה צהובה. וכפכפים לבנות. מאט: שיער שחור, כמו בעונה השניה וכובע בייסבול\כובע מצחייה של בייסבול. חולצה משובצת מכופתרת (פתוחה). ומתחת יש לו חולצת טריקו לבנה. לפעמים הוא עם ג´ינס כחול ולפעמים עם בגד ים בוקסר שחורים. אבל תמיד עם נעליי ספורק שחורות בלי גרביים. מימי: בגדי בית הספר(כמו של סורה עונה 2)שיער חום רגיל עד הכתפיים. וקשת יפה. נעליי פלטפורמה מתאימות בול לבגדים (יש דברים שלא משתנים) איזי: בלונדיני עם אותו שיער מעונה 2. חולצת טריקו בצבע בז´. ג´ינס עד הברכיים בצבע חום. ונעליי ספורט בז´יות עם גרביים קצרות. ג´ו: בלי משקפיים. שיער תכלת (
) כמו בעונה 2. חולצה ארוכה בצבע כחול. ומכנסי דמוי ג´ינס בצבע כחול מתאים לחולצה. וכפכפי אצבע כחולות. וזהו לעונה 1. אני אעשה מאוחר יותר את עונה 2

Snake Bandage

New member
קודי צריך להיפטר מתספורת הפיטריה.

ברצינות, זה כל כך ילדותי, וכל הזמן יורדים עליו בגלל הפיטריה הזאת. יותר טוב שתהיה לו תסרוקת כמו של טקאטו... יתאים לו. ^^

Digi Lista

New member
או שהוא ישים כובע קש...

כמו זה שריקה הוכרחה לשים...
... נו,איפה עוד חברים שישתתפו?אני צריכה להתחנן?אחר כך מקטרים...

Snake Bandage

New member
לא, תסרוקת חדשה מספיקה. ^_^

עם התסרוקת החדשה, בנות יפלו לרגליו. הוא פשוט יראה חמוד בטירוף עם שיער בסגנון טקאטו. *_* אם כבר מדברים על שינויים, אז ארוקנימון צריכה להיפטר מהכובע והמשקפי שמש. הכובע סתם מעצבן, ואני יודעת שהמשקפי שמש הם חלק מאישיות המתוסבכת שלה, אבל לדעתי, היא תיראה הרבה יותר יפה אם היא תיפתר מהם. לא לצמיתות, אבל יהיה נחמד לראות את העיניים שלה מדי פעם. ואם כבר, שגם תעשה משהו לגבי הלק שלה. הצבע שלו עז מדי וגורם לה להראות יותר חיוורת ממה שהיא. וחוץ מזה, גם הליפסטיק שלה לא משהו. שתנסה צבע עדין יותר. וואי, אני מתחילה להישמע כמו סטייליסטית או משהו. O_O

Digi Lista

New member
אני בעד שעוד כמה חברים ישמעו כמוך..

זה דיון ואף אחד כמעט לא משתתף...אם מה שאני מציעה לא טוב,אתם תמיד יכולים להציע בעצמכם...

Digi Lista

New member
איפה המשתתפים?...

בחיי, כמה שאני לא מנסה זה לא הולך, יש דיון ואין משתתפים

יאקומו

New member
טוב, אני חושבת שמימי

צריכה ללבוש פחות... ורוד. טוב, סתם סתם, אני חושבת שירוק יחמיא לה, אל תקטלו אותי אם לא, כי אני ממש לא אחת ששמה לב לאופנה (מצידי ללכת לבית ספר בפיג´מה! ואני לא סתם אומרת בשביל רושם [מה יש בזה רושם?] אלא ברצינות!)

Digi Lista

New member
מקפיצה...

רציתי להגדיר פורום: פורום זאת קבוצת דיון...והינה יש יש דיון עכשיו חסרים רק חברים שישתתפו בו...

Digi Lista

New member
איפה אתם?...../images/Emo12.gif

משחקים-לא,שרשורי תמונות-לא,פיקים-לא, אז אולי דיונים?...(אחר כך יש תלונות ואני לא יודעת כבר מה לעשות...) תביעו את דעתכם,תפעילו את דמיונכם,תעצבו את הרעיונות שקשורים לדיון הזה,נו מי מתנדב?(לא כולם ביחד...יש מקום לכול הודעה...)

Digi Lista

New member
הקפצת הדיון השטחי...

אולי הפעם תהיה יותר היענות(בבקשה,בבקשה בבקשה שכן...אמן!...התחלתי אפילו להתפלל אבוי...)...

|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

(לא חשבתי על כותרת יותר טובה...) טאי- שיער קצר נורמלי. בגדי בית ספר מתאימים לו... מאט- אותו דבר. כל שינוי רק יהרוס. אולי רק לעשות לו עיניים של בן, לשם שינוי... (אתם יודעים, באנימה מקצועית יש הבדל גדול בין עיניים של בנים לעיניים של בנות) איזי- תסרוקת חלקה פרועה, חולצה מכופתרת לבנה ועניבה אפורה כהה. סורה- אווו... מדי בי"ס כל כך מתאימים לה... מימי- כלום. פשוט כלום. קן- מה יש לו מהמדים האפורים המכוערים האלה?! מהר חולצה מכופתרת! דייוויס- הילד מכוער, לא יעזור... TK- מה יש לו על הראש? להוריד את זה מיד! יולי: כנ"ל. קודי- תספורת קצרה. הוא נראה ככה בן 3. קארי- השיער שלה צריך ריענון... הוא שטוח מידי...

יאקומו

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

מה אמרת על דיוויס שלי?! תחזיקו אותי לפני שאני אכזח אותה, לפני שאני קורעת אותה!!! סתם סתם... (כן, כאילו בכלל פחדת ממני...) חופש דיבור!

Digi Lista

New member
חחח...../images/Emo3.gif

סוף סוף מגיבים למשהו שמישהו כותב בדיון הזה ולא סתם כותבים כמו רובוטים,אני בעד!(שוקלת ברצינות להקפיץ את השרשור שוב...) דיוויס לא מכוער!אבל כמובן שזה עניין של טעם...

ben levi

New member
רק דבר אחד

עולה לי כרגע בראש קודי-שיעשה קוצים! הפטריה הזאת מכוערת כל כך!ושיחליף בגדים למשהו קצת יותר ציבעוני

למעלה