הקפצה

Gilmore Girly

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo185.gif../images/Emo103.gifמשחק!../images/Emo103.gif

אוקיי...בגלל שהפורום די...איך להגיד...אהמ...לא ממש חי(!) חשבתי להביא לפה משחק שעשו בפורום
בנות גילמור
(אוקיי, אוקיי....אז אולי עשו אותו גם בפורומים אחרים...
)
בכל מקרה, המשחק הולך ככה, לכל אחד/ת יש 4 נקודות רעות שהוא/היא יכולים לחלק איך שהם רוצים בין כל הדמויות בסדרה שאני רושמת ברשימה למטה (נגיד, אפשר לתת לדמות אחת שתי נקודות, לדמות אחרת נקודה אחת אחת ולדמות שלישית גם נקודה אחת...העיקר שבסה"כ תחלקו 4 נקודות רעות לדמויות..היהיהי....*עושה פרצוף מרושע*) הדמות שיש לה הכי הרבה נקודות רעות עפה
מהמשחק, וככה בסוף המשחק תהיה רק דמות אחת מנצחת....
עכשיו, בכל סיבוב של המשחק הולך להיות טוויסט
מסויים שאותו תגלו רק בסוף... ו....גם יהיו הימורים!
(מי שעונה נכון בהימורים מקבל על זה כוכבים, והמשתתף שבסוף המשחק יהיה לו הכי הרבה כוכבים-בשבילי הכוכב זה אתה- מנצח)
הדמויות
:
וויל
הלן
קווין
ג'ואן
לוק
אדם
גרייס
פרידמן (לא זוכרת איך קוראים לו...נו....חבר של לוק)
גלניס (חברה של לוק לכמה זמן...)
מיס ליסצ'ק (המורה לכימיה?)
אלוהים בתור האישה שמלמדת את ג'ואן לנגן על פסנתר
אלוהים מהפרק הראשון (הזה שהיא "מתאהבת" בו, בעע...יש לה "קראש" עליו) ולהימורים
: 1. מי לדעתך הולך לעוף
? =3 כוכבים. 2. מי לדעתך יהיה מקום שני? =3 כוכבים. 3. כמה נקודות לדעתך יקבל זה שעף
? =4 כוכבים.
ודבר אחרון, את כל התשובות למשחק תשלחו לי למסרים אישיים בלבד!
וביום רביעי אני אפרסם את התוצאות!
אה....ודבר אחרון מי שבכלל רוצה להשתתף, חוץ מלשלוח לי את המסר האישי תפרסמו פה הודעה שכל מה שיש בה זה הכותרת
...(אל תכתבו בתוכן ההודעה את ההימורים שלכם או משו כזה...) ומי שלא רוצה להשתתף שיפרסם פה הודעה רק עם הכותרת
אחלה? וואו! כמה כתבתי!
תודה שקראתם עד עכשיו!!

Gilmore Girly

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifכנסו...../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

קודם כל, תודה רבה לכל מי שכבר שלח לי מסרים עם התשובות שלכם!
ולכל השאר (
- חחח...סתם....אני מתה גם עליכם!
) אם לא תשתתפו לא יהיה משחק...=/... כי בינתיים בקושי אנשים שלחו לי את התשובות שלהם...ככה...ש....זה לא הולך! אזז....יודעים מה?! אתם גרמתם לי להתנהג ככה! (פחחח...אני נשמעת כאילו אתם גרמתם לי לבוא אליכם הביתה ולרצוח אותכם...) אני הולכת לשלוח מסר אישי עם "הזמנה" לשחק את המשחק לכל מי שאני רואה שכתב פה בפורום בזמן האחרון....ואז.....נראה אותכם לא משתתפים!
אני כתבתי את ההודעה הזאת לאחר יום מעצבן בבית-ספר, ככה שאני חצי עצבנית לגמרי על המורים ה"חכמים" שלי (איזה חכמים?! טיפשים כמו הסולייה של הנעל שלי! ועוד מנסים להראות לי עד כמה שהם חכמים ואני הטיפשה...גררר.....בואו לא ניכנס לזה...), וחצי מחורפנת לגמרי...כי...כי...יש אנשים מסויימים שתמיד איכשהו מצליחים לגרום לי להתחרפן....וחזרתי היום עם בנאדם כזה הבייתה...ככה ש.....אני מחורפנתעצבנית!

S h a y 9 9 9

New member
קבלתי מסר../images/Emo187.gif

קודם כל קחי כוס מים
ותנשמי עמוק
, יופי, עכשיו שאת רגועה... תני צאנס לאנשים להכנס לפורו, להחליט למי הם מצביעים ולשלוח...

Gilmore Girly

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo103.gifוהרי התוצאות../images/Emo103.gif

מוזיקת פתיחה.... "...What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make his way home..." ועכשיו.........לתוצאות! עם נקודה אחת רעה..........
אלוהים מהפרק הראשון -נקודה אחת רעה - עדיין במשחק! ביחד עם 3 נקודות רעות.....
וויל והלן - 3 נקודות רעות - עדיין במשחק! מתחלקים ביניהם עם 4 נקודות רעות.............
קווין ופרידמן - 4 נקודות רעות - למרבה הפלא - עדיין במשחק! ו.......עם 5 נקודות רעות..............
גלניס - 5 נקודות רעות - גלניס, את החולייה החלשה....שלום! בגלל שזה הסיבוב הראשון החלטתי לעשות את הסיבוב הזה בלי טוויסט
אבל זאת הפעם האחרונה שאני מוותרת לכם! (מו הא הא הא הא!) ולהימורים........!
6 כוכבים - S h a y 9 9 9
3 כוכבים - Luna Lovegood
כוכב אחד (על השתתפות) - STA1
כוכב אחד (על השתתפות) - Lucky Charmed
כוכב אחד (על השתתפות) - תמרית2 סיבוב חדש של המשחק......בקרוב! אהה...ואל תשכחו לראות היום ת'פרק!

noamjen

New member
היי! איפה הנקודות שלי?

לא החשבת אותן... (זה פשוט לא הגיוני אם כן) ואם יש סיבוב חדש, זה אומר שעכשיו אפשר לתת עוד נקודות?

Gilmore Girly

New member
מזה סורי! פשוט לא שמתי לב שגם את

שלחת לי הודעה עם הניקוד שלך במשחק...
אמממ....אממ.....אממ......סורי!
את יכולה להתחיל להשתתף מהסיבוב הבא אם בא לך....
ועדיין לא לשלוח לי את ההימורים למשחק הבא....רק כשאני אפרסם פה עוד פעם שאני מתחילה עוד משחק...פשוט אין לי כרגע ממש זמן..... ועוד פעם, מזה סורי שלא החשבתי לך את הנקודות!!
!

למעלה