Gilmore Girly
New member
../images/Emo187.gif../images/Emo185.gif../images/Emo103.gifמשחק!../images/Emo103.gif
אוקיי...בגלל שהפורום די...איך להגיד...אהמ...לא ממש חי(!) חשבתי להביא לפה משחק שעשו בפורום
בנות גילמור
(אוקיי, אוקיי....אז אולי עשו אותו גם בפורומים אחרים...
)
בכל מקרה, המשחק הולך ככה, לכל אחד/ת יש 4 נקודות רעות שהוא/היא יכולים לחלק איך שהם רוצים בין כל הדמויות בסדרה שאני רושמת ברשימה למטה (נגיד, אפשר לתת לדמות אחת שתי נקודות, לדמות אחרת נקודה אחת אחת ולדמות שלישית גם נקודה אחת...העיקר שבסה"כ תחלקו 4 נקודות רעות לדמויות..היהיהי....*עושה פרצוף מרושע*) הדמות שיש לה הכי הרבה נקודות רעות עפה
מהמשחק, וככה בסוף המשחק תהיה רק דמות אחת מנצחת....
עכשיו, בכל סיבוב של המשחק הולך להיות טוויסט
מסויים שאותו תגלו רק בסוף... ו....גם יהיו הימורים!
(מי שעונה נכון בהימורים מקבל על זה כוכבים, והמשתתף שבסוף המשחק יהיה לו הכי הרבה כוכבים-בשבילי הכוכב זה אתה- מנצח)
הדמויות
:
וויל
הלן
קווין
ג'ואן
לוק
אדם
גרייס
פרידמן (לא זוכרת איך קוראים לו...נו....חבר של לוק)
גלניס (חברה של לוק לכמה זמן...)
מיס ליסצ'ק (המורה לכימיה?)
אלוהים בתור האישה שמלמדת את ג'ואן לנגן על פסנתר
אלוהים מהפרק הראשון (הזה שהיא "מתאהבת" בו, בעע...יש לה "קראש" עליו) ולהימורים
: 1. מי לדעתך הולך לעוף
? =3 כוכבים. 2. מי לדעתך יהיה מקום שני? =3 כוכבים. 3. כמה נקודות לדעתך יקבל זה שעף
? =4 כוכבים.
ודבר אחרון, את כל התשובות למשחק תשלחו לי למסרים אישיים בלבד!
וביום רביעי אני אפרסם את התוצאות!
אה....ודבר אחרון מי שבכלל רוצה להשתתף, חוץ מלשלוח לי את המסר האישי תפרסמו פה הודעה שכל מה שיש בה זה הכותרת
...(אל תכתבו בתוכן ההודעה את ההימורים שלכם או משו כזה...) ומי שלא רוצה להשתתף שיפרסם פה הודעה רק עם הכותרת
אחלה? וואו! כמה כתבתי!
תודה שקראתם עד עכשיו!!
אוקיי...בגלל שהפורום די...איך להגיד...אהמ...לא ממש חי(!) חשבתי להביא לפה משחק שעשו בפורום