הקפצה...

Digi Lista

New member
מישהו יודע מתי הם שוב באים?...

הכוכבים שוב באים,גם הקיץ נחגוג ביחד,השאלה רק מתי?למישהו יש פרטים?... והעיתון חוזר,הטורים,הרכילויות,השמועות,הראיונות...תתכוננו לעזור בקיץ שעוד לא היה כמותו

Seto¥Girl®

New member
אעדכן בקרוב, אבל יש לי פרטים נחמדים

*צמדי נערי המשקפת-זאב בודד, כל אחד מהם, רכשו סוויטה מבודדת בבית המלון, וכמו כן, פרט מאוד מעניין.... שדלת הסוויטה וקירותיה אוטמי קול, משמע שהקולות מתוך החדר אינם עוברים לעולם החיצון ולהפך. ממממ.... מעניין למה ^_^. *מימי.... ערכה מסע קניות קטן וחביב... שנערך שלושה ימים, ב29 מדינות בעולם, ועלותו הכללית עדיין לא נחשפה. בתגובה לשאלת חוקרתכם הנאמנה התקבלה התשובה "טוב, היו כמה דברים של גוצ'י שפשוט לא יכלתי לוותר עליהם! חוץ מזה" היא המשיכה, בשעה שנעצה מבט נוקב וכועס על ג'ו, סוחב התיקים הנאמן, שכמעט קרס תחת משקל תוצרתו של מסע קניות קטן וסביבתי "דיג'ימון של מישהו פשוט חייב היה ללעוס לי חלק מהבגדים, ואת השאר להטביל בדגים." לפני שנפתח קרב, חוקרתכם האמיצה נשאה את רגליה למקום אחר. פרטים נוספים בקרוב!

WoLfN

New member
סקופיייייייים!!!

*לאחר קרב החתולים (הגרסא הגברית לקרב חתולות) בין טיקיי ודיוויס, קארי השיבה בהתממות "אין לי קשר" ואז הלכה לעזור לטיקיי, והשאירה את דיוויס שותת זם. לאחר שלושה ימים בבית החולים הדסה עין כרם (שם "מת" יחיאל
) , השיב דיוויס ש"טיקיי ניסה לבעוט בוימון, אז הרבצתי לו. מה, הגיע לו!" *ג'ו ואיזי נצפו מהלכים יד ביד בשרות רוטשליד איפשהו בארץ, מתלחששים וצוחקים. בתגובה מסר ג'ו שהוא היה במצב רגשי נוראי אחרי שמישהי זרקה אותו. איזי הגיב שהמסך של המשחב נהרס, אז הוא היה חייב להתנחם במשהו. *גונבה [לא הפוקימון החדש><] שמועה לאוזני שמימי, דוויס ונימון נצפו בחדר מלון פראנק בנהריה (אנחנו על המפה
). בתגובה שמעו את מימי אומרת "היית בודדה..." דוויס, אחרי שלוש שעות חקירה בשב"כ, אמר כי הכל היה מרצון. נימון הוסיף שלא היה לו שום קשר לשניים ההם, ושהוא אף פעם לא קשר אותם למיטה או שפך עליהם מתכת מותכת [הבנתם? מתכת מותכת? לא משנה ><). המשטרה עדיין חוקרת את סימני השעווה ואת האזיקים שנמצאו בחדר.

Digi Lista

New member
זה עוד קופץ?

תכף נגלה...אם לא אני אקפיץ ידנית,אבל חבר'ה זה דורש קצת שיתוף פעולה מצידכם...

יש לי רעיון!

חשבתי שאולי נעשה את המופע שלהם הפעם בצורה כזאת: זה יהיה בעצם מן פסטיבל ענק, כמו שאנטיפי או בומבמלה, שישנים שם, אבל הרבה יותר מארבעה ימים, איזה שלושה שבועות או יותר(כמה זמן שנחליט). במשך כל הזמן הזה שיהיה את הפסטיבל יהיו הופעות כל הזמן, אבל נגיד כל פעם מישהו אחר מופיע, נגיד מופע של טאי, ואחרי זה של מאט, ככה, או אפשר גם מופע של נערי משקפת, או זאבים בודדים, ואז בסוף, יהיה המופע הגדול שבו יופיעו כולם וזה יהיה מופע ענק. מה אתם אומרים?

WoLfN

New member
לו"ז ראשוני!

אחרי מסע מפרך של כמה ימים חסרי שינה- השגתי את זה! את הטיוטה הראשונה של לוח הזמנים של כוכבי דיג'ימון בישראל! להלן: 1.7: הגעה לארץ בטיסה וקבלת פנים בנתב"ג. 2.7.: נופענ ראשונה: להקתו של מאט מופיעה ביד אליהו [היכל נוקיה למדייקים><], בשעה 20:30. הפעם אין להקת חימום צולעת מהארץ [ע"ע כל הפועות המורדים בארץ><]. באותו יום, בבוקר, ישנה ארוחת בוקר מיוחדת במינה עם כל הכוכבים במלון דניאל שבהרצליה. חמישים ילדים, שזכו בהגרלה, ישתתפו. 3.7-10.7: מסע הופעות בארץ. 11.7: צ'אט לייב בפורום תפוז. מכאן הכל יותר מדי מחוק. אם מישהו יירצה לפענח, אתם מוזמים.

Digi Lista

New member
1.7???

גם בשנה שעברה זה התאריך שהם הגיעו,מצויין מבחינתנו,הפורום חוגג באותו יום שנתיים!
ב12.7 לפי מידע רשמי הם מצלמים פרסומת חדשה ב14.7 קופצים להופעת אורח אצל "אודטה" ב15.7 החבר'ה קופצים לתת טיפים ב"כוכב נולד" ...כמובן שהמידע הנ"ל הינו ראשוני אף הוא והכול יכול להשתנות,נמשיך לעדכן. קצת יותר שיתוף פעולה

Digi Lista

New member
שילמו להם...

רק תדמייני את מימי מייעצת לאודטה
כמו שצויין זהו לו"ז ראשוני והכול יכול להשתנות...

Digi Lista

New member
הוא בפגרה../images/Emo3.gif

בואי נשלח אותם לעוד תוכניות שזקוקות להם...

WoLfN

New member
פיענחתי עוד קצת!

16.7- הלהקה של מאט מופיעה בערוץ 24, שידור חי! 17.7- משחק כדורגל של כל הדיג'יגורלים. כל ההכנסות יועברו לדיג'יגורלים נזקקים [?] 18.7- משדר מיוחד בפוקס קידס, עם ראיונות מיוחדים ושטויות כאלה. 19.7- קרב ראווה בהיכל נוקיה של הטיימרים זהו, עד לכאן הבנתי.

למעלה