הקפצה

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo15.gifI'm addicted to BUG...#7../images/Emo15.gif

(סעמק, כתבתי הכל וזה נמחק לי!!
) וסתם כי בא לי- מואה הא הא! השביתה הכי במקום שהייתה לי בחיים!!
היה אמור להיות לי היום מבחן במתמטיקה!!
או בשמו הידוע: אתם יודעים שאתם מכורים לבאג כש...
YOU KNOW THE RULES, אבל ליתר ביטחון- אל תשכחו למספר, לכתוב בגוף שני רבים (אתם...
), ו... להגיב!
אה, ואם אתם מוצאים איזשהי טעות (במספור, בגוף, סתם טעויות הקלדה)- פליז לט מי קנואו!
והמסורת לא נשכחה- COCA COLA ENJOY!
הווו, ולחדשות החשובות!!! מזל טוב לנו!!
כבר לא נכנס בהודעה אחת, אז קבלו את הפרויקט הקטון שלנו במסמך וורד!!
(אגב, אם למישהו זה לא עולה- שיגיד ואני אכתוב את זה בגוף ההודעות...
)

simple gUaRaNa

New member
מייזלטוף../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif

אני אגיב ברגע שאני אזכר
. מצאתי טעות (איך אני מרגישה ביקורתית
) - 3. כשאתם נשארים ערה *הרבה* יותר מאוחר ממה שתכננתם בשביל דברים שקשורים לבאג. כמעט כל יום. ולא, אתם לא לומדים מטעויות. או שמא אתם לא מעוניינים ללמוד מטעויות? כשאתם נשארים ערים
. (עכשיו אני מרגישה ביקורתית פי אלף
) 67. כשאתם משחקים אסוציאציות וכל דבר מזכיר לכם 'באג'. זה די דומה לזה של המזרח זימבבואה, אבל לונורא
.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

68. כשאתם מגלים שאתם ממש טובים בלמצוא דברים עם חיפושיות בכלמיני חנויות.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo105.gif*הקפצה סמויה*../images/Emo105.gif

69. כשאתם ממש מתלהבים כשאתם מגלים שיש לכם שני שדונים עם חיפושית.

PURPLE CHICKEN

New member
עוד ועוד.../images/Emo9.gif

אף פעם לא נפסיק, לא נפסיק לחלוםםםם...
70. כשזו הסדרה היחידה שאתם לא מוכנים בשום פנים ואופן לשמוע ספויילרים שלה ושוקלים לרצוח מישהו שבטעות פלט משהו.
71. כשאתם מספיקים כמעט לגמרי לראות טלויזיה בטענה ש"אין יותר מה לראות" אחרי שהפסיקו לשדר את באג.
מעניין אם היה כבר...

Pink Lavender

New member
נושא הודעה

72. כשאתם שומעים שיר מבנות גילמור אתם מתחילים להגיד לכל הסובבים שהוא היה בבנות גילמור, לא משנה אם אתם מכירים את אותם הסובבים או האם הרלוונטיות של מידע קיימת.

simple gUaRaNa

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo94.gif

73. כשאתם מנסים להגדיל את השרשור, אז אתם חושבים חושבים, ואז נזכרים שיש להורים שלכם מגנט בצורת חיפושית! אז אתם רצים למטבח ומחפשים אותו, ואז נזכרים שבעצם אין להורים שלכם מגנט בצורת חיפושית, וזה היה עכבר.

simple gUaRaNa

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo94.gif

זה סיפור אמיתי. ואני עדיין חושבת שהיה להם פעם מגנט חיפושית והוא פשוט נשבר

למה תפוז לא כותב את ההודעות שלי?../images/Emo7.gif

74. כשאתם שומעים שיר באוטובוס ואתם יודעים את כל המילים שלו ולא יודעים מאיפה, ופתאום מקשיבים לשיר ושמים לב שזה היה בבנות גילמור ואתם מתחילים לצרוח.
75. כשכל פעם שאמא שלכם מביאה משהו עם חיפושיות (לדוגמה - תיבת נגינה עם שתי חיפושיות מסתובבות עליה), אתם מתחילים לצרוח, שוב, ולהגיד עד כמה אתם אוהבים חיפושיות ושזו התיבת נגינה הכי יפה מתוך ה-5 שהיא הביאה, ואז מספרים על זה בפורום. (אמא שלי אוספת תיבות נגינה.
) 76. כשאתם נמצאים בחו"ל ופתאום רואים סיכה של חיפושית ועגילים של חיפושית ואתם מתחילים להרצות להורים שלכם שאתם רוצים לקנות את זה בגלל שזה חיפושית.
(אני לא זוכרת אם כבר כתבתי את זה.
)

או! או! או!

(בהקשר להודעה האחרונה שלי לנועה מהשרשור הקודם.
) 77. כשאמא שלכם מביאה הביתה ממרח מרשמלו בטעם תות, ואתם מספרים על זה בפורום בנות גילמור, ואז נזכרים בערבי הסרטים של לורליי ורורי ועם כל הדברים המתוקים להפליא שם. 78. כשאתם מוצאים בבית של ידיד שלכם את "ווילי וונקה" ואתם מתחילים לצרוח ולהכריח אותו לראות את זה בגלל שזה הופיע בבנות גילמור. (
) 79. כשאתם מקשרים כל דבר לבנות גילמור. (אם לא היה את זה כבר.
)

simple gUaRaNa

New member
יש לנעה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif

80. שאתם בשיעור פרוייקט (חינוך מיני במקרה המסוים
) ואתם מקשקשים על דף מילים של שירים (זה עד כמה אתם משועממים) ופתאום אתם נזכרים בפורום
ומתחילות לכתוב את כל השמות של הבנות בפורום על דף. ואז אתם נהנים מלכתוב f.

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

אני כותבת מילים של שירים כמעט בכל שיעור.
אין לי כבר מקום ביומן. הממ...

למעלה